| Nebojsa Vojvodic | |
|
+39Natasa93 Tamara--- J0wana_95 JoWaNa_92 Jovana_92 taca-joca ZmAjChE_94 zaKiih xLoveMEorHateMEx Angie<3Jowana velida* cupka93 Veka:) Roberta wanja ILMA-DARIO MaKy* music is in the air Jovana *-*Slavica*-* Tijana Jovanov fan i love jovan ljubiSHa ^^^S@nDr@^^^ Waske Mica93 Princessa Sandra* *KRASIVA*MILICA '94* Gaga Elena^ boca najarealista KaTkaa* Anja Joca jocke Taca Mina-Admin 43 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
wanja Zvezda granda
Broj poruka : 8996 Godina : 30 Lokacija : Negis City :) Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 13.11.2008
| Naslov: Re: Nebojsa Vojvodic Ned Apr 26, 2009 2:33 am | |
| - Gaga ::
- JoWaNa_92 ::
- Gaga ::
- gago ja nisam vredjala cecu, shta vishe ona od zenskih jedino i valja tj ona i recimo jelena, a shto se tiche sashke rekla sam shta sam imala, devojka po mome sve slabije peva i mislim da je vecheras ona bila ta koja je trebala da ispadne!!! toliko od mene...
Pa ja tebi ni nisam nista rekla nego si ti mene napala! Branila sam Sasku i Cecu jer se poznam sa njim i super smo! Ok bila si korektna i rekla da ne volis Sasku i sve 5! Ali Vanja i taca su vredjale Cecu! pa ok je shto branish cecu i sashku, ja isto tako branim svoje favorite!!! a shto se tiche tace i vanje, ja ih ne branim, nego sam se nadovezala samo na to shto ste pisale, nije u redu ni da ti sad vredjash i pretish!!!
Shvati me! Ja stvarno volim Sasku i Cecu! One to vrlo dobro znaju jer su i one do pre par dana volile Sasku i Cecu! To je meni zasmetalo! Napisala sam im na lep nacin da ne vredjaju ali one i dalje nastavljaju! Onda je moja seka Mila napisala da me ne nervirate na sta ste vi odmah skocile na nju! Mislim da stvarno nema svrhe da vredjate! ajde wise se opusti...kako si krenila ubices nekog... | |
|
| |
JoWaNa_92 Zvezda granda
Broj poruka : 3834 Godina : 32 Koliko volite Jovana : Datum upisa : 26.02.2009
| Naslov: Re: Nebojsa Vojvodic Ned Apr 26, 2009 2:34 am | |
- gago ja nisam vredjala cecu, shta vishe ona od zenskih jedino i valja tj ona i recimo jelena, a shto se tiche sashke rekla sam shta sam imala, devojka po mome sve slabije peva i mislim da je vecheras ona bila ta koja je trebala da ispadne!!! toliko od mene...
Pa ja tebi ni nisam nista rekla nego si ti mene napala! Branila sam Sasku i Cecu jer se poznam sa njim i super smo! Ok bila si korektna i rekla da ne volis Sasku i sve 5! Ali Vanja i taca su vredjale Cecu! pa ok je shto branish cecu i sashku, ja isto tako branim svoje favorite!!! a shto se tiche tace i vanje, ja ih ne branim, nego sam se nadovezala samo na to shto ste pisale, nije u redu ni da ti sad vredjash i pretish!!!
Shvati me! Ja stvarno volim Sasku i Cecu! One to vrlo dobro znaju jer su i one do pre par dana volile Sasku i Cecu! To je meni zasmetalo! Napisala sam im na lep nacin da ne vredjaju ali one i dalje nastavljaju! Onda je moja seka Mila napisala da me ne nervirate na sta ste vi odmah skocile na nju! Mislim da stvarno nema svrhe da vredjate! Shvatam ja tebe, ali shvati ti i nas! Nije niko naskochio na Minu, nego svako pishe ono shto on misli, lepo je to shto ti stojish uz Sashku i Cecu, ali eto njima se one ne svidjaju ,promenile su mishljenje i dobro shta sad, ne treba oko toga dizati toliku zbrku!! | |
|
| |
wanja Zvezda granda
Broj poruka : 8996 Godina : 30 Lokacija : Negis City :) Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 13.11.2008
| Naslov: Re: Nebojsa Vojvodic Ned Apr 26, 2009 2:35 am | |
| - JoWaNa_92 ::
Shvati me! Ja stvarno volim Sasku i Cecu! One to vrlo dobro znaju jer su i one do pre par dana volile Sasku i Cecu! To je meni zasmetalo! Napisala sam im na lep nacin da ne vredjaju ali one i dalje nastavljaju! Onda je moja seka Mila napisala da me ne nervirate na sta ste vi odmah skocile na nju! Mislim da stvarno nema svrhe da vredjate! Shvatam ja tebe, ali shvati ti i nas! Nije niko naskochio na Minu, nego svako pishe ono shto on misli, lepo je to shto ti stojish uz Sashku i Cecu, ali eto njima se one ne svidjaju ,promenile su mishljenje i dobro shta sad, ne treba oko toga dizati toliku zbrku!! slazem se jowanice...naprawila si od muxe slona.. | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
Broj poruka : 15212 Lokacija : jole obozavam te Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 14.10.2008
| Naslov: Re: Nebojsa Vojvodic Ned Apr 26, 2009 2:36 am | |
| vidim gaga nastavlja da vredja cccc,zasto se malo ne smiris.alo ovo je forum a ne ulica,obuzdaj strasti i vrati se na temu o nesi.postuj ovaj forum.i ako je mina vec opomenula treba postovati.A tebi jovana hvala sto nas branis srce si.. pisite o nesi | |
|
| |
Gaga Giga fan
Broj poruka : 1722 Godina : 34 Lokacija : Mirkovci-Hrvatska Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 09.09.2008
| Naslov: Re: Nebojsa Vojvodic Ned Apr 26, 2009 2:36 am | |
| - JoWaNa_92 ::
- Ja sam napisala da ga ne volim i to je OK! Ne volis ga i dobro! Ali vi ste stvarno bezobrazne i mnogo vredjate! Nije lepo od vas! Wanja to nisam ocekivala od tebe! Razocarala si me skroz! I zato odoh a vi klinke moje i dalje lajte!
koga sam bre ja vredjala???? shta ti sad radish?? koji si ti faktor pa da nekome govorish da je bezobrazan i da smo klinke??? shta si mi ti??? pa idi, srecno ti bilo!!!
Nisam tebi ni rekla da si klinka nego wanji i taci! Tebe uopste nisam spomenula! Nisam rekla da si ti vredjala! Ti ocito ne mozes da skontas! Ti si rekla da ti se ne svidja Saska i to ja postujem! Na lep si nacin rekla da ne volis Sasku! Izvini ja sve savrsheno kontam, ali shto se svega toga tiche nije u redu da sad idesh da vredjash tacu i vanju, ne razumem chemu to! To shto su one pochele pisati da im se ne svidjaju Sashka i Ceca, ne treba tebe da dotiche ako ti znash da su one super i kao osobe i kao pevachice!!! Nije mi uopshte jasno chemu sve ovo! Da su one na lep nacin napisala da ima se one ne svidja sasvim OK! Njih dve su pocele pisati da ta baba vise ne zasluzuje da bude ovde i tako to! Ja njih nisam vredjala osim sto sam napisala da su klinke sto i jesu za mene! Wanja ima 14 godina a ja 19! I zato kao starija odoh odavde jer nemam ni vremena a ni zivaca da pisem! Idem da se cujem sa mojim zvezdicama Cecom i Saskom pa na spavanje! | |
|
| |
Gaga Giga fan
Broj poruka : 1722 Godina : 34 Lokacija : Mirkovci-Hrvatska Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 09.09.2008
| Naslov: Re: Nebojsa Vojvodic Ned Apr 26, 2009 2:38 am | |
| - wanja ::
Shvati me! Ja stvarno volim Sasku i Cecu! One to vrlo dobro znaju jer su i one do pre par dana volile Sasku i Cecu! To je meni zasmetalo! Napisala sam im na lep nacin da ne vredjaju ali one i dalje nastavljaju! Onda je moja seka Mila napisala da me ne nervirate na sta ste vi odmah skocile na nju! Mislim da stvarno nema svrhe da vredjate! ajde wise se opusti...kako si krenila ubices nekog... Kad neko dira osobu koju ja volim ustanju sam da ubijem! Ovo nije pretnja vama! Ja samo kazem kako jeste! Ajd Zdravo | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Nebojsa Vojvodic Ned Apr 26, 2009 2:39 am | |
| widim owde me gaga ignorira a i ziwo mi se fucka...samo da znas i taca ima 19 tako da nije primereno da njoj goworis da je klinka!! a i pa sta ako sam rekla da ceca ne zasluzuje owde biti to nije nikakwa uwreda wec istina!! | |
|
| |
JoWaNa_92 Zvezda granda
| Naslov: Re: Nebojsa Vojvodic Ned Apr 26, 2009 2:39 am | |
- Ja sam napisala da ga ne volim i to je OK! Ne volis ga i dobro! Ali vi ste stvarno bezobrazne i mnogo vredjate! Nije lepo od vas! Wanja to nisam ocekivala od tebe! Razocarala si me skroz! I zato odoh a vi klinke moje i dalje lajte!
koga sam bre ja vredjala???? shta ti sad radish?? koji si ti faktor pa da nekome govorish da je bezobrazan i da smo klinke??? shta si mi ti??? pa idi, srecno ti bilo!!!
Nisam tebi ni rekla da si klinka nego wanji i taci! Tebe uopste nisam spomenula! Nisam rekla da si ti vredjala! Ti ocito ne mozes da skontas! Ti si rekla da ti se ne svidja Saska i to ja postujem! Na lep si nacin rekla da ne volis Sasku! Izvini ja sve savrsheno kontam, ali shto se svega toga tiche nije u redu da sad idesh da vredjash tacu i vanju, ne razumem chemu to! To shto su one pochele pisati da im se ne svidjaju Sashka i Ceca, ne treba tebe da dotiche ako ti znash da su one super i kao osobe i kao pevachice!!! Nije mi uopshte jasno chemu sve ovo! Da su one na lep nacin napisala da ima se one ne svidja sasvim OK! Njih dve su pocele pisati da ta baba vise ne zasluzuje da bude ovde i tako to! Ja njih nisam vredjala osim sto sam napisala da su klinke sto i jesu za mene! Wanja ima 14 godina a ja 19! I zato kao starija odoh odavde jer nemam ni vremena a ni zivaca da pisem! Idem da se cujem sa mojim zvezdicama Cecom i Saskom pa na spavanje! Pa dobro to ne treba da dotiche tebe... jer ti ochito znash da su Sashka i Ceca sve naj naj, a one to neznaju i ti se onda ne bi trebala spushtati na nivo jedne klinke, kao shto si vec rekla ona ima 14, a ti 19 god Mislim da si se bez razloga iznervirala, ali dobro boze moj, ajde idi kod tvojih zvedzdica i poz ih u moje ime | |
|
| |
Gaga Giga fan
| Naslov: Re: Nebojsa Vojvodic Ned Apr 26, 2009 2:41 am | |
| Gaga je pametna pa te ignorira jer ne zeli da se svadja!
OFF TOPIC STE!!!
Ovde se pise o Nesi! | |
|
| |
Gaga Giga fan
| Naslov: Re: Nebojsa Vojvodic Ned Apr 26, 2009 2:42 am | |
| | |
|
| |
JoWaNa_92 Zvezda granda
| Naslov: Re: Nebojsa Vojvodic Ned Apr 26, 2009 2:44 am | |
Nisam tebi ni rekla da si klinka nego wanji i taci! Tebe uopste nisam spomenula! Nisam rekla da si ti vredjala! Ti ocito ne mozes da skontas! Ti si rekla da ti se ne svidja Saska i to ja postujem! Na lep si nacin rekla da ne volis Sasku! Izvini ja sve savrsheno kontam, ali shto se svega toga tiche nije u redu da sad idesh da vredjash tacu i vanju, ne razumem chemu to! To shto su one pochele pisati da im se ne svidjaju Sashka i Ceca, ne treba tebe da dotiche ako ti znash da su one super i kao osobe i kao pevachice!!! Nije mi uopshte jasno chemu sve ovo! Da su one na lep nacin napisala da ima se one ne svidja sasvim OK! Njih dve su pocele pisati da ta baba vise ne zasluzuje da bude ovde i tako to! Ja njih nisam vredjala osim sto sam napisala da su klinke sto i jesu za mene! Wanja ima 14 godina a ja 19! I zato kao starija odoh odavde jer nemam ni vremena a ni zivaca da pisem! Idem da se cujem sa mojim zvezdicama Cecom i Saskom pa na spavanje! Pa dobro to ne treba da dotiche tebe... jer ti ochito znash da su Sashka i Ceca sve naj naj, a one to neznaju i ti se onda ne bi trebala spushtati na nivo jedne klinke, kao shto si vec rekla ona ima 14, a ti 19 god Mislim da si se bez razloga iznervirala, ali dobro boze moj, ajde idi kod tvojih zvedzdica i poz ih u moje ime Pozdravicu samo Cecu posto ti ne volis Sasku! Ajoj da, pa bash ti hvala shto si me podsetila! Poz onda samo Cecu! | |
|
| |
Mina-Admin Admin
Broj poruka : 2182 Godina : 32 Koliko volite Jovana : Datum upisa : 06.09.2008
| |
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Nebojsa Vojvodic Ned Apr 26, 2009 3:58 pm | |
| | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
Broj poruka : 15212 Lokacija : jole obozavam te Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 14.10.2008
| Naslov: Re: Nebojsa Vojvodic Ned Apr 26, 2009 8:28 pm | |
| | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
Broj poruka : 7693 Godina : 32 Lokacija : Svajcarska - [..Kragujevac..] Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 12.01.2009
| Naslov: Re: Nebojsa Vojvodic Ned Apr 26, 2009 9:38 pm | |
| | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Nebojsa Vojvodic Ned Apr 26, 2009 10:22 pm | |
| | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
| Naslov: Re: Nebojsa Vojvodic Ned Apr 26, 2009 10:54 pm | |
| | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Nebojsa Vojvodic Ned Apr 26, 2009 11:46 pm | |
| | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
| Naslov: Re: Nebojsa Vojvodic Ned Apr 26, 2009 11:54 pm | |
| | |
|
| |
Tamara--- Giga fan
Broj poruka : 1985 Godina : 30 Koliko volite Jovana : Ikonica : Jocaaaa Datum upisa : 28.02.2009
| Naslov: Re: Nebojsa Vojvodic Pon Apr 27, 2009 10:41 am | |
| bas mi je zao sto je ispao : ( | |
|
| |
Tamara--- Giga fan
Broj poruka : 1985 Godina : 30 Koliko volite Jovana : Ikonica : Jocaaaa Datum upisa : 28.02.2009
| Naslov: Re: Nebojsa Vojvodic Pon Apr 27, 2009 10:45 am | |
| LJUDI DAJ STA SE SVADJATE.... MENI JE ISKRENO ZAO STO JE NESA ISPAO.... PO MENI JE TREBALA CECA ... I NEMOJTE DA SE VISE SVADJATE ... O UKUSIMA NE TREBA RASPRAVLJATI..... | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
| Naslov: Re: Nebojsa Vojvodic Pon Apr 27, 2009 8:18 pm | |
| | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
Broj poruka : 7693 Godina : 32 Lokacija : Svajcarska - [..Kragujevac..] Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 12.01.2009
| Naslov: Re: Nebojsa Vojvodic Pon Apr 27, 2009 8:28 pm | |
| - taca-joca ::
- moramo vratiti nesu
| |
|
| |
J0wana_95 Zvezda granda
Broj poruka : 2261 Godina : 29 Lokacija : Sa Jocom na pusto ostrvo Koliko volite Jovana : Datum upisa : 18.04.2009
| Naslov: Re: Nebojsa Vojvodic Pon Apr 27, 2009 8:29 pm | |
| - taca-joca ::
- moramo vratiti nesu
naravno | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Nebojsa Vojvodic Pon Apr 27, 2009 8:29 pm | |
| - J0wana_95 ::
- taca-joca ::
- moramo vratiti nesu
naravno | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Nebojsa Vojvodic | |
| |
|
| |