| Nebojsa Vojvodic | |
|
+39Natasa93 Tamara--- J0wana_95 JoWaNa_92 Jovana_92 taca-joca ZmAjChE_94 zaKiih xLoveMEorHateMEx Angie<3Jowana velida* cupka93 Veka:) Roberta wanja ILMA-DARIO MaKy* music is in the air Jovana *-*Slavica*-* Tijana Jovanov fan i love jovan ljubiSHa ^^^S@nDr@^^^ Waske Mica93 Princessa Sandra* *KRASIVA*MILICA '94* Gaga Elena^ boca najarealista KaTkaa* Anja Joca jocke Taca Mina-Admin 43 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Gaga Giga fan
Broj poruka : 1722 Godina : 34 Lokacija : Mirkovci-Hrvatska Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 09.09.2008
| Naslov: Re: Nebojsa Vojvodic Ned Apr 26, 2009 1:42 am | |
| Ala se neko razgoropadio! Ako cemo realno trebao je da leti Topalko,Darko ili Jeca! Saska i ceca su predivne osobe bas kao i Neso! Juce sam se bas lepo ispricala sa njima dvema! | |
|
| |
wanja Zvezda granda
Broj poruka : 8996 Godina : 30 Lokacija : Negis City :) Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 13.11.2008
| Naslov: Re: Nebojsa Vojvodic Ned Apr 26, 2009 1:45 am | |
| - Gaga ::
- Ala se neko razgoropadio! Ako cemo realno trebao je da leti Topalko,Darko ili Jeca! Saska i ceca su predivne osobe bas kao i Neso! Juce sam se bas lepo ispricala sa njima dvema!
eeee jeca nikako ne sme da ispadne...ona jedina od zenskix nesto i walja... | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
Broj poruka : 15212 Lokacija : jole obozavam te Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 14.10.2008
| Naslov: Re: Nebojsa Vojvodic Ned Apr 26, 2009 1:48 am | |
| wanjice u pravu si.jeca jedino vredi.dokle vise ta ceca pecinska zena.muka mi je kad vidim nju i topalka.kad bi ispali vec jednom | |
|
| |
Gaga Giga fan
Broj poruka : 1722 Godina : 34 Lokacija : Mirkovci-Hrvatska Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 09.09.2008
| Naslov: Re: Nebojsa Vojvodic Ned Apr 26, 2009 1:48 am | |
| Ne kazem ja da ona ne peva lepo nego da veceras nije pevala lepo! Saska je otpevala fenomenalno bas kao i Ceca! Jedine koje vrede od zenskih su njih dve i Bilja! Upoznala sam se i sa Biljom i odusevila me je! Pricale smo sinoc i zezale se bas!
ZNACI CECA,SASKA I BILJA OD CURA MORAJU U ARENU!!!! | |
|
| |
wanja Zvezda granda
Broj poruka : 8996 Godina : 30 Lokacija : Negis City :) Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 13.11.2008
| Naslov: Re: Nebojsa Vojvodic Ned Apr 26, 2009 1:53 am | |
| | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
Broj poruka : 15212 Lokacija : jole obozavam te Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 14.10.2008
| Naslov: Re: Nebojsa Vojvodic Ned Apr 26, 2009 1:54 am | |
| zasto nesa neeeeeeeeeeeeee.zar je moguce.pa on je jedan od najboljih ovo je nepravda.dokle ta ceca pecinska zena i topalko | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Nebojsa Vojvodic Ned Apr 26, 2009 1:55 am | |
| | |
|
| |
music is in the air Zvezda granda
Broj poruka : 2785 Godina : 32 Lokacija : makedonija-skoplje Koliko volite Jovana : Datum upisa : 18.11.2008
| Naslov: Re: Nebojsa Vojvodic Ned Apr 26, 2009 1:56 am | |
| ljudi ovo je tema za nesa nemojte ovde da pricate za drugih i nije lepo seke da se svadjate do jucer ste bili saskini fanovi sad odjednum sta se to desilo???nemojte molim vas ne nervirajte gagu i ne svadjajte se ..nisam ja protiv vas svako ima pravo na svoje misljene ali ovo je tema nesina pa nek bude to za nesa
a oni ni su krivi sto je nesa ispao jednostavno to je narod izabrao tako ajde molim vas sekice...molim vas
neso idemo dalje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
| Naslov: Re: Nebojsa Vojvodic Ned Apr 26, 2009 2:00 am | |
| nedamo nesuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Nebojsa Vojvodic Ned Apr 26, 2009 2:02 am | |
| | |
|
| |
Broj poruka : 2785 Godina : 32 Lokacija : makedonija-skoplje Koliko volite Jovana : Datum upisa : 18.11.2008
| Naslov: Re: Nebojsa Vojvodic Ned Apr 26, 2009 2:07 am | |
| wanjice tema je NEBOJSA VOJVODIC ajde da ne sreduje sad mina to....i dosta te vise molim vas ... nesa ide dalje ......u barazu vraca se on | |
|
| |
Mina-Admin Admin
Broj poruka : 2182 Godina : 32 Koliko volite Jovana : Datum upisa : 06.09.2008
| Naslov: Re: Nebojsa Vojvodic Ned Apr 26, 2009 2:09 am | |
| AJDE BEZ SWADJE... PRAWITE MI SAMO POSAO DZABA PISETE J CU TO OBRISATI... I BEZ WREDJANJA | |
|
| |
| Naslov: Re: Nebojsa Vojvodic Ned Apr 26, 2009 2:10 am | |
| ljudi sad cete vi se svadjati sa mnom ??? zasto ..ja sam to rekla jer ona je vrlo izbuvliva i moze svasta da napise ...i zato sad ste protiv mene ....????ma nema veze ovo je forum o jole i mi ga svi volimo i drzimo se tome samo bez svadje ja vas sve volim a vi pljujte me ako hocete .. samo sredjujem situaciju a sad ako me mrzite ok to je vasa stvar samo mi otvoreno recite
neso drzi se!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
| Naslov: Re: Nebojsa Vojvodic Ned Apr 26, 2009 2:16 am | |
| meni je stvarno zao nese.decko peva perfektno | |
|
| |
Mina-Admin Admin
Broj poruka : 2182 Godina : 32 Koliko volite Jovana : Datum upisa : 06.09.2008
| Naslov: Re: Nebojsa Vojvodic Ned Apr 26, 2009 2:22 am | |
| | |
|
| |
JoWaNa_92 Zvezda granda
Broj poruka : 3834 Godina : 32 Koliko volite Jovana : Datum upisa : 26.02.2009
| Naslov: Re: Nebojsa Vojvodic Ned Apr 26, 2009 2:23 am | |
| haha shto se mene tiche ja sam zavrshila, ali ako me sluchajno opet neko spomene, nastavavicu i dalje toliko od mene | |
|
| |
Gaga Giga fan
| Naslov: Re: Nebojsa Vojvodic Ned Apr 26, 2009 2:24 am | |
| - JoWaNa_92 ::
- gago ja nisam vredjala cecu, shta vishe ona od zenskih jedino i valja tj ona i recimo jelena, a shto se tiche sashke rekla sam shta sam imala, devojka po mome sve slabije peva i mislim da je vecheras ona bila ta koja je trebala da ispadne!!! toliko od mene...
Pa ja tebi ni nisam nista rekla nego si ti mene napala! Branila sam Sasku i Cecu jer se poznam sa njim i super smo! Ok bila si korektna i rekla da ne volis Sasku i sve 5! Ali Vanja i taca su vredjale Cecu! | |
|
| |
JoWaNa_92 Zvezda granda
| Naslov: Re: Nebojsa Vojvodic Ned Apr 26, 2009 2:25 am | |
- Ja sam napisala da ga ne volim i to je OK! Ne volis ga i dobro! Ali vi ste stvarno bezobrazne i mnogo vredjate! Nije lepo od vas! Wanja to nisam ocekivala od tebe! Razocarala si me skroz! I zato odoh a vi klinke moje i dalje lajte!
koga sam bre ja vredjala???? shta ti sad radish?? koji si ti faktor pa da nekome govorish da je bezobrazan i da smo klinke??? shta si mi ti??? pa idi, srecno ti bilo!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Nebojsa Vojvodic Ned Apr 26, 2009 2:25 am | |
| sve je ok..nema svrhe da se prica ista i tako je sve razlicito misljenje ...tako da THE END . nesa je pevao stvarno extra....ali to je nekad za nekoliko glasova ispadnes...vraca se on.....ima to mesto u areni | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Nebojsa Vojvodic Ned Apr 26, 2009 2:26 am | |
| gaga ja sam iznela swoje misljenje!!! | |
|
| |
JoWaNa_92 Zvezda granda
| Naslov: Re: Nebojsa Vojvodic Ned Apr 26, 2009 2:27 am | |
- JoWaNa_92 ::
- gago ja nisam vredjala cecu, shta vishe ona od zenskih jedino i valja tj ona i recimo jelena, a shto se tiche sashke rekla sam shta sam imala, devojka po mome sve slabije peva i mislim da je vecheras ona bila ta koja je trebala da ispadne!!! toliko od mene...
Pa ja tebi ni nisam nista rekla nego si ti mene napala! Branila sam Sasku i Cecu jer se poznam sa njim i super smo! Ok bila si korektna i rekla da ne volis Sasku i sve 5! Ali Vanja i taca su vredjale Cecu! pa ok je shto branish cecu i sashku, ja isto tako branim svoje favorite!!! a shto se tiche tace i vanje, ja ih ne branim, nego sam se nadovezala samo na to shto ste pisale, nije u redu ni da ti sad vredjash i pretish!!! | |
|
| |
Gaga Giga fan
| Naslov: Re: Nebojsa Vojvodic Ned Apr 26, 2009 2:29 am | |
- Gaga ::
- Ja sam napisala da ga ne volim i to je OK! Ne volis ga i dobro! Ali vi ste stvarno bezobrazne i mnogo vredjate! Nije lepo od vas! Wanja to nisam ocekivala od tebe! Razocarala si me skroz! I zato odoh a vi klinke moje i dalje lajte!
koga sam bre ja vredjala???? shta ti sad radish?? koji si ti faktor pa da nekome govorish da je bezobrazan i da smo klinke??? shta si mi ti??? pa idi, srecno ti bilo!!! Nisam tebi ni rekla da si klinka nego wanji i taci! Tebe uopste nisam spomenula! Nisam rekla da si ti vredjala! Ti ocito ne mozes da skontas! Ti si rekla da ti se ne svidja Saska i to ja postujem! Na lep si nacin rekla da ne volis Sasku! | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Nebojsa Vojvodic Ned Apr 26, 2009 2:30 am | |
| e gaga ja sasku nisam ni wredjala a meni ne gowori da sam klinka...a o ceci sam pisala u cxatu tako da smiri se wise!!!! | |
|
| |
Gaga Giga fan
| Naslov: Re: Nebojsa Vojvodic Ned Apr 26, 2009 2:31 am | |
Pa ja tebi ni nisam nista rekla nego si ti mene napala! Branila sam Sasku i Cecu jer se poznam sa njim i super smo! Ok bila si korektna i rekla da ne volis Sasku i sve 5! Ali Vanja i taca su vredjale Cecu! pa ok je shto branish cecu i sashku, ja isto tako branim svoje favorite!!! a shto se tiche tace i vanje, ja ih ne branim, nego sam se nadovezala samo na to shto ste pisale, nije u redu ni da ti sad vredjash i pretish!!! Shvati me! Ja stvarno volim Sasku i Cecu! One to vrlo dobro znaju jer su i one do pre par dana volile Sasku i Cecu! To je meni zasmetalo! Napisala sam im na lep nacin da ne vredjaju ali one i dalje nastavljaju! Onda je moja seka Mila napisala da me ne nervirate na sta ste vi odmah skocile na nju! Mislim da stvarno nema svrhe da vredjate! | |
|
| |
JoWaNa_92 Zvezda granda
| Naslov: Re: Nebojsa Vojvodic Ned Apr 26, 2009 2:32 am | |
koga sam bre ja vredjala???? shta ti sad radish?? koji si ti faktor pa da nekome govorish da je bezobrazan i da smo klinke??? shta si mi ti??? pa idi, srecno ti bilo!!!
Nisam tebi ni rekla da si klinka nego wanji i taci! Tebe uopste nisam spomenula! Nisam rekla da si ti vredjala! Ti ocito ne mozes da skontas! Ti si rekla da ti se ne svidja Saska i to ja postujem! Na lep si nacin rekla da ne volis Sasku! Izvini ja sve savrsheno kontam, ali shto se svega toga tiche nije u redu da sad idesh da vredjash tacu i vanju, ne razumem chemu to! To shto su one pochele pisati da im se ne svidjaju Sashka i Ceca, ne treba tebe da dotiche ako ti znash da su one super i kao osobe i kao pevachice!!! Nije mi uopshte jasno chemu sve ovo! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Nebojsa Vojvodic | |
| |
|
| |
| Nebojsa Vojvodic | |
|