| Sta bi ste ga pitali? | |
|
+122Makyca tanjakn ZmAjChE_94 ANDJA <3maja<3 Anita ana-sweet Jasmina_girl_ Nada-Cokolada NAJVECI JOVANOV FAN-Nikol Kristina JoWaNa_92 Tamara--- Nikolija...95..! Bebica_92_vs BeLmA Dora suzana_nk xLoveMEorHateMEx velida* bebeto1 cica95 *Kiki4ka* Moni:) zaKiih Tijana706 *Jasmina* Milena! music is in the air DRAGANA Tachketty MaKy* nikola djuknic Jovana_92 DzoXana MILENA i love jovan zvezda cupka93 Magie taca-joca s*e*r*e*n*a jaca ILMA-DARIO cinderella Sandrica93 akilo Zokica amra elena Ana wanja Tijana Jovanov fan Tijana MARIJA STEVANOVIC _Tanja_ milica Nena Enchy ***malena*** Akica Veka:) pRiNcEsS.92 sweety m-girl sandraaa.* *Marta*93* NiiiNa Maki 93 alleksandraa_93 anna jovanabursac* duda94 **tijana** *-*Slavica*-* *Marina* Tika ReD StAr LiOn Rada XXX IKICA XXX jonsy Mimmie Jecka91 *Marija94*Maki* Sashka MonI GirliciouS *Irena94* *Maky* Ana011 Kristina-krasiwa Princessa *KRASIVA*MILICA '94* anica_91 Jovana dance ~Aleksandra_92~ IVANA89 _*LoLiPoP*_ slovenka BIKSY jelena_je boca ^.^JeCkA^.^Krasiva Monika *Amel* MajaRBDkrasiwa Soni Mica93 Gaga <3Xenchi<3 Waske Jasmina_dg Simona Elena^ Sandra* Ana_ZA Jovan Stefanovic najarealista tamara KaTkaa* Roberta Natasa93 Mina-Admin 126 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
_*LoLiPoP*_ Moderator
Broj poruka : 439 Godina : 31 Koliko volite Jovana : Datum upisa : 09.09.2008
| Naslov: Re: Sta bi ste ga pitali? Pon Nov 03, 2008 9:59 pm | |
| jooooooojjjjj....gde bre na tebe da se ljutimo kad si takaw....najbolji si....woooooooooliiiiim te puuuuuuuuunooooo.......... | |
|
| |
**tijana** Pocetnik
Broj poruka : 100 Godina : 30 Lokacija : Zemun Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 26.10.2008
| Naslov: Re: Sta bi ste ga pitali? Uto Nov 04, 2008 3:26 am | |
| - Jovan Stefanovic ::
- **tijana** ::
- Joco,imam 3 pitanja za tebe....Koliko si visok,sta ne volis kod sebe,po fizickom izgledu,ali i osobinama,i kakve devojke volis plave,crne ili brinete? Da li ima nade za mene.. Hahaha...salim se Eto to je to,odgovori kada budes mogao,jer znam da imas puno obaveza!!! Puno srece u subotu,i znaj da su svi tvoji fanovi uz tebe JOLE OBOZAVAM TE,najbolji si! Kiss
Pa ako te zanima koliko sam visok dodji na snimanje pa proceni sama ))...Kod sebe ne volim sto sam jako impulsivan i emotivan.To je dobro za pevanje ali nije za zivot ))...Jako pokazujem emocije i to nikako nije dobro...A sto se tice devojaka..hmmm...Pa volim sve ))) Hvala Joco,naravno da se ne ljutimo na tebe,jer mi te volimo...u stvari,OBOZAVAMO!!!! | |
|
| |
Natasa93 Moderator
Broj poruka : 1789 Godina : 31 Lokacija : Kikinda Koliko volite Jovana : Datum upisa : 08.09.2008
| Naslov: Re: Sta bi ste ga pitali? Uto Nov 04, 2008 11:47 am | |
| Jako mi je drago sto je Joca skupio malo vremena da nam se javi!I naravno da razumemo da si jako zauzet,jer mi smo tvoji pravi fanovi!!!!Ljubim te | |
|
| |
sweety m-girl Pocetnik
Broj poruka : 2 Godina : 33 Koliko volite Jovana : Datum upisa : 03.11.2008
| Naslov: Re: Sta bi ste ga pitali? Uto Nov 04, 2008 11:56 am | |
| Da li ces imati neku svirku u Nisu u skorije vreme, tako da i mi moze da te vidimo a ne samo Beogradjani? | |
|
| |
Sashka Pocetnik
Broj poruka : 83 Godina : 30 Lokacija : BG- Wrachar! Najjaci kraj!!!! Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 09.10.2008
| Naslov: Re: Sta bi ste ga pitali? Uto Nov 04, 2008 7:30 pm | |
- E ovako....Prvo da se izvinim sto nisam mogao da dolazim tako cesto na ovaj forum i sto vam nisam odgovarao.Ja znam da su se neki mozda naljutili ali sta da radim sada...za one koje jesu mogu samo da kazem da nisu pravi fanovi i da ih ne priznajem....LJUDI MORATE DA SHVATITE DA NE MOGU SVAKI PUT DA STIGNEM DA VAM ODGOVORIM NA SVE PORUKE I PITANJA.Kada sam tu odgovaracu vam ali kada nemam vremena ne mogu...Zeleo bi da se zahvalim svima koji su me podrzavali i koji su glasali za mene u subotu jer da nije vas ne bi bilo ni mene.Hvala i onima sto me mrze i pljuju jer volim da citam takve gluposti koje pisu o meni.Prvom prlikom cu da demantujem pricu koja se provlaci po forumima da mi cale sredjuje da prolazim dalje.SAMO CEKAM DA ME NEKO PITA TAKO NESTO...
Joco naravno da se ne ljutimo na tebe! Razumemo da si zauzet i sve. I ja sam cula da pricaju da ti cale sredjuje da prolazis dalje, ali mi najbolje znamo da to nije istina. bicemo i dalje uz tebe! | |
|
| |
Roberta Zvezda granda
Broj poruka : 2234 Lokacija : Vrsac Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 09.09.2008
| Naslov: Re: Sta bi ste ga pitali? Uto Nov 04, 2008 7:55 pm | |
- E ovako....Prvo da se izvinim sto nisam mogao da dolazim tako cesto na ovaj forum i sto vam nisam odgovarao.Ja znam da su se neki mozda naljutili ali sta da radim sada...za one koje jesu mogu samo da kazem da nisu pravi fanovi i da ih ne priznajem....LJUDI MORATE DA SHVATITE DA NE MOGU SVAKI PUT DA STIGNEM DA VAM ODGOVORIM NA SVE PORUKE I PITANJA.Kada sam tu odgovaracu vam ali kada nemam vremena ne mogu...Zeleo bi da se zahvalim svima koji su me podrzavali i koji su glasali za mene u subotu jer da nije vas ne bi bilo ni mene.Hvala i onima sto me mrze i pljuju jer volim da citam takve gluposti koje pisu o meni.Prvom prlikom cu da demantujem pricu koja se provlaci po forumima da mi cale sredjuje da prolazim dalje.SAMO CEKAM DA ME NEKO PITA TAKO NESTO...
eeee pa ja nisam ni widela owo....... JOLEEEEE,LJUBAWIiiiiiIIIiiiiiiiiiiIIIIIIIIIIIiii..xD...sxta ima?xaxa...zezam se...ma ok,kapiramo,i drago nam je da nam se ponekada jawisx..;-)...jaoooo...Joco koji si ti lik...ma pusti te booodale(kada moram tako da kazem)...oni te tako pljuju,a inacxe ti ustawari zawide...jer si PRESWADAK i PRELEPO PEWASX... ...nemoj da se nerwirasx...;-) | |
|
| |
pRiNcEsS.92 Pocetnik
Broj poruka : 18 Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 04.11.2008
| Naslov: Re: Sta bi ste ga pitali? Uto Nov 04, 2008 10:24 pm | |
| Evo pitanje.... Da li planiras da dodjes u Suboticu uskoro?Bas bih volela da gostujes kod nas,ima dosta njih koji bi dosli da te slusaju... | |
|
| |
NiiiNa Pripravnik
Broj poruka : 352 Godina : 29 Lokacija : ljubljana Koliko volite Jovana : Datum upisa : 03.11.2008
| Naslov: Re: Sta bi ste ga pitali? Čet Nov 06, 2008 4:15 pm | |
| ko je lud se samo na tebe ljuti a ja bogami nisam | |
|
| |
Veka:) Zvezda granda
Broj poruka : 2165 Godina : 30 Lokacija : Makednoija-Strumica Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 31.10.2008
| Naslov: Re: Sta bi ste ga pitali? Čet Nov 06, 2008 6:12 pm | |
| Joco najbolji si i nemoj se nerwirati zbog te budale:))) | |
|
| |
Akica Pocetnik
Broj poruka : 9 Godina : 37 Lokacija : Nemacka Koliko volite Jovana : Datum upisa : 03.11.2008
| Naslov: Re: Sta bi ste ga pitali? Čet Nov 06, 2008 8:38 pm | |
| Cula sam da si Skorpion u horoskopu, jel tacno?
Imas li mozda msn ?
Volis li vise plavuse ili crnokose ?
Ljubi te Akica iz Nemacke/Frankfurta.
Nemoj da se menjas i nek ti je uvek osmeh na licu:)). Javi see... | |
|
| |
Akica Pocetnik
Broj poruka : 9 Godina : 37 Lokacija : Nemacka Koliko volite Jovana : Datum upisa : 03.11.2008
| Naslov: Re: Sta bi ste ga pitali? Čet Nov 06, 2008 8:43 pm | |
| Evo sada vidim to sto se sekiras sta pricaju. Nek te hrabri ono lepo a to sto pricaju samo baci iza sebe.
Dusice slatka nemoj da se sekiras, nek pricaju zavidnici, ti znas sta je istina i glavu gore.
Cmokic
Akica | |
|
| |
***malena*** Pocetnik
Broj poruka : 1 Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 05.11.2008
| Naslov: Re: Sta bi ste ga pitali? Pet Nov 07, 2008 2:04 am | |
| e pa ovako...kao prvo presladak si...imas prelep osmeh...ama cool...glasam za tebe od prve emisije...a pitala bih te da li bi ti smetalo da budes u vezi sa devojkom koja je foto-model...odgovori mi molim te...jedan veliki poljubac za jovana od malene iz ch... | |
|
| |
*Irena94* Mega fan
Broj poruka : 1401 Godina : 30 Lokacija : Makedonija Koliko volite Jovana : Datum upisa : 12.09.2008
| Naslov: Re: Sta bi ste ga pitali? Pet Nov 07, 2008 7:39 pm | |
Joco eo pricacu samo o meni,razumem te,i znam da nikad neces ne zaboraviti,bar mislim da sam ti pravi fan voLIm te puuuuno )) aa i jos jedno pitanje..koja je sledeca pesma koju ces pevati? | |
|
| |
Enchy Pocetnik
Broj poruka : 184 Godina : 32 Lokacija : Sa Jovanom na pustom ostrvu :) Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 08.11.2008
| Naslov: Re: Sta bi ste ga pitali? Sub Nov 08, 2008 12:59 am | |
- Pa ovako...lep sam na majku a muzikalan na tatu ...Nisam sujeveran i u horoskopu sam skorpija.
Moj covek, i ja sam skorpija...misilm sta da kazem najbolji smo!! Ja nemam bas neko pitanje...jer ono sto me je najvise zanimalo je to da li imas devojku, pa sam videla odgovor... Sta da ti kazem! Uz tebe sam, i imas svu moju podrsku!! Vojim te punooo!! | |
|
| |
ReD StAr LiOn Pripravnik
Broj poruka : 414 Godina : 31 Lokacija : Beograd Koliko volite Jovana : Datum upisa : 09.10.2008
| Naslov: Re: Sta bi ste ga pitali? Sub Nov 08, 2008 1:45 am | |
| enchy razocaracu te al nasao je devojku ... | |
|
| |
Nena Pocetnik
Broj poruka : 36 Godina : 29 Lokacija : U mislima... Koliko volite Jovana : Datum upisa : 08.11.2008
| Naslov: Re: Sta bi ste ga pitali? Sub Nov 08, 2008 4:34 pm | |
| Izgleda da mu je devojka ona sa crnom kosom i siskama koja je zajedno sa Jocinim bratom dosla na binu da mu cestita kad je prosao... | |
|
| |
Enchy Pocetnik
Broj poruka : 184 Godina : 32 Lokacija : Sa Jovanom na pustom ostrvu :) Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 08.11.2008
| Naslov: Re: Sta bi ste ga pitali? Sub Nov 08, 2008 6:37 pm | |
| Aaaaa...jbg, mada nije neka lepotica | |
|
| |
milica Pocetnik
Broj poruka : 1 Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 07.11.2008
| Naslov: Re: Sta bi ste ga pitali? Sub Nov 08, 2008 6:39 pm | |
| Jovane da li volis da pevas pesmu Nesanica! Oboz avam tvoj glas i osmeh Milica. | |
|
| |
~Aleksandra_92~ Pocetnik
Broj poruka : 43 Godina : 32 Lokacija : Uh...pa swugde po malo... Koliko volite Jovana : Datum upisa : 04.10.2008
| Naslov: Re: Sta bi ste ga pitali? Sub Nov 08, 2008 6:44 pm | |
| Joco,sta pewas sledece?? Nesto od Toseta,mozda?? | |
|
| |
Mina-Admin Admin
Broj poruka : 2182 Godina : 32 Koliko volite Jovana : Datum upisa : 06.09.2008
| Naslov: Re: Sta bi ste ga pitali? Sub Nov 08, 2008 7:45 pm | |
| nemojte ici OFF TOPIC owde mu postavljajte pitanja... | |
|
| |
_Tanja_ Pocetnik
Broj poruka : 60 Godina : 30 Lokacija : Cirih, Svajcarska Koliko volite Jovana : Datum upisa : 04.11.2008
| Naslov: Re: Sta bi ste ga pitali? Sub Nov 08, 2008 9:06 pm | |
| cao jovane, imam nekoliko pitanja... 1. Sta nikada nebi oprostio? 2. Kako bi te drugi opisali? 3. Dali si se sam prijavio za " Zvezde granda" ili te je neko prijavio? 4. Sta cenis kod drugih? Odgovori ako imas vremena i volje ps.) Jos nesto, po meni i mojoj drugarici si stvarno najbolji..samo tako dalje! Pozdrav iz Svajcarske! | |
|
| |
Akica Pocetnik
| Naslov: Re: Sta bi ste ga pitali? Pon Nov 10, 2008 7:20 pm | |
| hehe zar je Jovan nasao devojku ( ? NEk mu je sa srecom ipak . JOVAAANEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE javi nam seee:)) Pozdrav iz Frankfurta! | |
|
| |
MARIJA STEVANOVIC Pocetnik
Broj poruka : 22 Godina : 32 Lokacija : SA JOCOM NA KRF Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 14.11.2008
| Naslov: Re: Sta bi ste ga pitali? Pet Nov 14, 2008 1:11 am | |
| JOVANE DALI BI MOGO PREKO PM POSLAO TVOJU SLIKU S TVOJIM POTPISOM!!!!!!!!! | |
|
| |
Tijana Pocetnik
Broj poruka : 8 Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 06.11.2008
| Naslov: Re: Sta bi ste ga pitali? Pet Nov 14, 2008 2:33 pm | |
| Da li si razmisljao da upises neke studije?
Ma ajde na kafu, sok, pa cu te ja pitati sta me interesuje! Moze? Znam da pristajes samo reci kad......! | |
|
| |
jonsy Pocetnik
Broj poruka : 9 Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 05.10.2008
| Naslov: Re: Sta bi ste ga pitali? Pet Nov 14, 2008 10:31 pm | |
| POBJEDNIK JE SAMO JEDAN SAMO JEDAN - MNOGO VRIJEDAN JOLE, JOCA I JOVAN IZBOR JE PRAVI JEDAN OD NJIH NA FINALU SLAVI !
DA LI SE SLAZES SA MNOM? | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Sta bi ste ga pitali? | |
| |
|
| |
| Sta bi ste ga pitali? | |
|