Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemLatest imagesTražiRegistruj sePristupi

Sta bi ste ga pitali?

Ići dole 
+122
Makyca
tanjakn
ZmAjChE_94
ANDJA
<3maja<3
Anita
ana-sweet
Jasmina_girl_
Nada-Cokolada
NAJVECI JOVANOV FAN-Nikol
Kristina
JoWaNa_92
Tamara---
Nikolija...95..!
Bebica_92_vs
BeLmA
Dora
suzana_nk
xLoveMEorHateMEx
velida*
bebeto1
cica95
*Kiki4ka*
Moni:)
zaKiih
Tijana706
*Jasmina*
Milena!
music is in the air
DRAGANA
Tachketty
MaKy*
nikola djuknic
Jovana_92
DzoXana
MILENA
i love jovan
zvezda
cupka93
Magie
taca-joca
s*e*r*e*n*a
jaca
ILMA-DARIO
cinderella
Sandrica93
akilo
Zokica
amra
elena
Ana
wanja
Tijana Jovanov fan
Tijana
MARIJA STEVANOVIC
_Tanja_
milica
Nena
Enchy
***malena***
Akica
Veka:)
pRiNcEsS.92
sweety m-girl
sandraaa.*
*Marta*93*
NiiiNa
Maki 93
alleksandraa_93
anna
jovanabursac*
duda94
**tijana**
*-*Slavica*-*
*Marina*
Tika
ReD StAr LiOn
Rada
XXX IKICA XXX
jonsy
Mimmie
Jecka91
*Marija94*Maki*
Sashka
MonI GirliciouS
*Irena94*
*Maky*
Ana011
Kristina-krasiwa
Princessa
*KRASIVA*MILICA '94*
anica_91
Jovana
dance
~Aleksandra_92~
IVANA89
_*LoLiPoP*_
slovenka
BIKSY
jelena_je
boca
^.^JeCkA^.^Krasiva
Monika
*Amel*
MajaRBDkrasiwa
Soni
Mica93
Gaga
<3Xenchi<3
Waske
Jasmina_dg
Simona
Elena^
Sandra*
Ana_ZA
Jovan Stefanovic
najarealista
tamara
KaTkaa*
Roberta
Natasa93
Mina-Admin
126 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 14 ... 19  Sledeći
AutorPoruka
_*LoLiPoP*_
Moderator
Moderator
_*LoLiPoP*_

Broj poruka : 439
Godina : 31
Koliko volite Jovana :
Sta bi ste ga pitali? - Page 10 Left_bar_bleue99 / 10099 / 100Sta bi ste ga pitali? - Page 10 Right_bar_bleue

Datum upisa : 09.09.2008

Sta bi ste ga pitali? - Page 10 Empty
PočaljiNaslov: Re: Sta bi ste ga pitali?   Sta bi ste ga pitali? - Page 10 Icon_minitimePon Nov 03, 2008 9:59 pm

jooooooojjjjj....gde bre na tebe da se ljutimo kad si takaw....najbolji si....woooooooooliiiiim te puuuuuuuuunooooo..........
Nazad na vrh Ići dole
**tijana**
Pocetnik
Pocetnik

Broj poruka : 100
Godina : 30
Koliko volite Jovana :
Sta bi ste ga pitali? - Page 10 Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Sta bi ste ga pitali? - Page 10 Right_bar_bleue

Ikonica : Sta bi ste ga pitali? - Page 10 Ikonica
Datum upisa : 26.10.2008

PočaljiNaslov: Re: Sta bi ste ga pitali?   Sta bi ste ga pitali? - Page 10 Icon_minitimeUto Nov 04, 2008 3:26 am

Jovan Stefanovic ::
**tijana** ::
Joco,imam 3 pitanja za tebe....Koliko si visok,sta ne volis kod sebe,po fizickom izgledu,ali i osobinama,i kakve devojke volis plave,crne ili brinete? Da li ima nade za mene.. Crying or Very sad Hahaha...salim se Very Happy Eto to je to,odgovori kada budes mogao,jer znam da imas puno obaveza!!! Puno srece u subotu,i znaj da su svi tvoji fanovi uz tebe I love you JOLE OBOZAVAM TE,najbolji si! Kiss yy Like a Star @ heaven

Pa ako te zanima koliko sam visok dodji na snimanje pa proceni sama Smile))...Kod sebe ne volim sto sam jako impulsivan i emotivan.To je dobro za pevanje ali nije za zivot Smile))...Jako pokazujem emocije i to nikako nije dobro...A sto se tice devojaka..hmmm...Pa volim sve Smile)))
Hvala Joco,naravno da se ne ljutimo na tebe,jer mi te volimo...u stvari,OBOZAVAMO!!!!
Nazad na vrh Ići dole
Natasa93
Moderator
Moderator
Natasa93

Broj poruka : 1789
Koliko volite Jovana :
Sta bi ste ga pitali? - Page 10 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Sta bi ste ga pitali? - Page 10 Right_bar_bleue

Datum upisa : 08.09.2008

PočaljiNaslov: Re: Sta bi ste ga pitali?   Sta bi ste ga pitali? - Page 10 Icon_minitimeUto Nov 04, 2008 11:47 am

Jako mi je drago sto je Joca skupio malo vremena da nam se javi!I naravno da razumemo da si jako zauzet,jer mi smo tvoji pravi fanovi!!!!Ljubim te
Nazad na vrh Ići dole
sweety m-girl
Pocetnik
Pocetnik

Broj poruka : 2
Godina : 33
Koliko volite Jovana :
Sta bi ste ga pitali? - Page 10 Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Sta bi ste ga pitali? - Page 10 Right_bar_bleue

Datum upisa : 03.11.2008

PočaljiNaslov: Re: Sta bi ste ga pitali?   Sta bi ste ga pitali? - Page 10 Icon_minitimeUto Nov 04, 2008 11:56 am

Da li ces imati neku svirku u Nisu u skorije vreme, tako da i mi moze da te vidimo a ne samo Beogradjani?
Nazad na vrh Ići dole
http://www.myspace.com/jekkac90
Sashka
Pocetnik
Pocetnik
Sashka

Broj poruka : 83
Koliko volite Jovana :

Datum upisa : 09.10.2008

PočaljiNaslov: Re: Sta bi ste ga pitali?   Sta bi ste ga pitali? - Page 10 Icon_minitimeUto Nov 04, 2008 7:30 pm

E ovako....Prvo da se izvinim sto nisam mogao da dolazim tako cesto na ovaj forum i sto vam nisam odgovarao.Ja znam da su se neki mozda naljutili ali sta da radim sada...za one koje jesu mogu samo da kazem da nisu pravi fanovi i da ih ne priznajem....LJUDI MORATE DA SHVATITE DA NE MOGU SVAKI PUT DA STIGNEM DA VAM ODGOVORIM NA SVE PORUKE I PITANJA.Kada sam tu odgovaracu vam ali kada nemam vremena ne mogu...Zeleo bi da se zahvalim svima koji su me podrzavali i koji su glasali za mene u subotu jer da nije vas ne bi bilo ni mene.Hvala i onima sto me mrze i pljuju jer volim da citam takve gluposti koje pisu o meni.Prvom prlikom cu da demantujem pricu koja se provlaci po forumima da mi cale sredjuje da prolazim dalje.SAMO CEKAM DA ME NEKO PITA TAKO NESTO...
Joco naravno da se ne ljutimo na tebe! Razumemo da si zauzet i sve. I ja sam cula da pricaju da ti cale sredjuje da prolazis dalje, ali mi najbolje znamo da to nije istina. bicemo i dalje uz tebe! Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Roberta
Zvezda granda
Zvezda granda
Roberta

Broj poruka : 2234
Koliko volite Jovana :
Sta bi ste ga pitali? - Page 10 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Sta bi ste ga pitali? - Page 10 Right_bar_bleue

Ikonica : Sta bi ste ga pitali? - Page 10 I1o-6bb-gh
Datum upisa : 09.09.2008

PočaljiNaslov: Re: Sta bi ste ga pitali?   Sta bi ste ga pitali? - Page 10 Icon_minitimeUto Nov 04, 2008 7:55 pm

E ovako....Prvo da se izvinim sto nisam mogao da dolazim tako cesto na ovaj forum i sto vam nisam odgovarao.Ja znam da su se neki mozda naljutili ali sta da radim sada...za one koje jesu mogu samo da kazem da nisu pravi fanovi i da ih ne priznajem....LJUDI MORATE DA SHVATITE DA NE MOGU SVAKI PUT DA STIGNEM DA VAM ODGOVORIM NA SVE PORUKE I PITANJA.Kada sam tu odgovaracu vam ali kada nemam vremena ne mogu...Zeleo bi da se zahvalim svima koji su me podrzavali i koji su glasali za mene u subotu jer da nije vas ne bi bilo ni mene.Hvala i onima sto me mrze i pljuju jer volim da citam takve gluposti koje pisu o meni.Prvom prlikom cu da demantujem pricu koja se provlaci po forumima da mi cale sredjuje da prolazim dalje.SAMO CEKAM DA ME NEKO PITA TAKO NESTO...

eeee pa ja nisam ni widela owo.......
JOLEEEEE,LJUBAWIiiiiiIIIiiiiiiiiiiIIIIIIIIIIIiii..xD...sxta ima?xaxa...zezam se...ma ok,kapiramo,i drago nam je da nam se ponekada jawisx..;-)...jaoooo...Joco koji si ti lik...ma pusti te booodale(kada moram tako da kazem)...oni te tako pljuju,a inacxe ti ustawari zawide...jer si PRESWADAK i PRELEPO PEWASX...Very Happy...nemoj da se nerwirasx...;-)
Nazad na vrh Ići dole
http://www.r-o-b-y.piczo.com
pRiNcEsS.92
Pocetnik
Pocetnik

Broj poruka : 18
Koliko volite Jovana :

Datum upisa : 04.11.2008

PočaljiNaslov: Re: Sta bi ste ga pitali?   Sta bi ste ga pitali? - Page 10 Icon_minitimeUto Nov 04, 2008 10:24 pm

Evo pitanje....
Da li planiras da dodjes u Suboticu uskoro?Bas bih volela da gostujes kod nas,ima dosta njih koji bi dosli da te slusaju... Smile
Nazad na vrh Ići dole
NiiiNa
Pripravnik
Pripravnik
NiiiNa

Broj poruka : 352
Godina : 29
Koliko volite Jovana :

PočaljiNaslov: Re: Sta bi ste ga pitali?   Sta bi ste ga pitali? - Page 10 Icon_minitimeČet Nov 06, 2008 4:15 pm

ko je lud se samo na tebe ljuti a ja bogami nisam Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Zvezda granda
Zvezda granda

Broj poruka : 2165
Koliko volite Jovana :

Ikonica : Sta bi ste ga pitali? - Page 10 2ljjrb5
Datum upisa : 31.10.2008

PočaljiNaslov: Re: Sta bi ste ga pitali?   Sta bi ste ga pitali? - Page 10 Icon_minitimeČet Nov 06, 2008 6:12 pm

Joco najbolji si i nemoj se nerwirati zbog te budale:)))
Nazad na vrh Ići dole
http://www.silvijanedeljkovic.forumotion.net
Akica
Pocetnik
Pocetnik
Akica

Broj poruka : 9
Godina : 37
Koliko volite Jovana :

PočaljiNaslov: Re: Sta bi ste ga pitali?   Sta bi ste ga pitali? - Page 10 Icon_minitimeČet Nov 06, 2008 8:38 pm

Cula sam da si Skorpion u horoskopu, jel tacno?

Imas li mozda msn ?

Volis li vise plavuse ili crnokose ?

Ljubi te Akica iz Nemacke/Frankfurta.

Nemoj da se menjas i nek ti je uvek osmeh na licu:)). Javi see...
Nazad na vrh Ići dole
Akica
Pocetnik
Pocetnik
Akica

Koliko volite Jovana :

PočaljiNaslov: Re: Sta bi ste ga pitali?   Sta bi ste ga pitali? - Page 10 Icon_minitimeČet Nov 06, 2008 8:43 pm

Evo sada vidim to sto se sekiras sta pricaju.
Nek te hrabri ono lepo a to sto pricaju samo baci iza sebe.

Dusice slatka nemoj da se sekiras, nek pricaju zavidnici, ti znas sta je istina i glavu gore.

Cmokic

Akica
Nazad na vrh Ići dole
***malena***
Pocetnik
Pocetnik

Broj poruka : 1
Koliko volite Jovana :

Datum upisa : 05.11.2008

PočaljiNaslov: Re: Sta bi ste ga pitali?   Sta bi ste ga pitali? - Page 10 Icon_minitimePet Nov 07, 2008 2:04 am

e pa ovako...kao prvo presladak si...imas prelep osmeh...ama cool...glasam za tebe od prve emisije...a pitala bih te da li bi ti smetalo da budes u vezi sa devojkom koja je foto-model...odgovori mi molim te...jedan veliki poljubac za jovana od malene iz ch...
Nazad na vrh Ići dole
*Irena94*
Mega fan
Mega fan
*Irena94*

Broj poruka : 1401
Koliko volite Jovana :

Datum upisa : 12.09.2008

PočaljiNaslov: Re: Sta bi ste ga pitali?   Sta bi ste ga pitali? - Page 10 Icon_minitimePet Nov 07, 2008 7:39 pm

Joco eo pricacu samo o meni,razumem te,i znam da nikad neces ne zaboraviti,bar mislim da sam ti pravi fan Rolling Eyes Laughing voLIm te puuuuno Smile)) aa i jos jedno pitanje..koja je sledeca pesma koju ces pevati? Razz
Nazad na vrh Ići dole
Enchy
Pocetnik
Pocetnik
Enchy

Broj poruka : 184
Godina : 32
Koliko volite Jovana :

Ikonica : Sta bi ste ga pitali? - Page 10 2elb139
Datum upisa : 08.11.2008

PočaljiNaslov: Re: Sta bi ste ga pitali?   Sta bi ste ga pitali? - Page 10 Icon_minitimeSub Nov 08, 2008 12:59 am

Pa ovako...lep sam na majku a muzikalan na tatu Embarassed ...Nisam sujeveran i u horoskopu sam skorpija.

Moj covek, i ja sam skorpija...misilm sta da kazem najbolji smo!!
Ja nemam bas neko pitanje...jer ono sto me je najvise zanimalo je to da li imas devojku, pa sam videla odgovor... Very Happy
Sta da ti kazem! Uz tebe sam, i imas svu moju podrsku!! Vojim te punooo!!
Nazad na vrh Ići dole
ReD StAr LiOn
Pripravnik
Pripravnik
ReD StAr LiOn

Broj poruka : 414
Koliko volite Jovana :

Datum upisa : 09.10.2008

PočaljiNaslov: Re: Sta bi ste ga pitali?   Sta bi ste ga pitali? - Page 10 Icon_minitimeSub Nov 08, 2008 1:45 am

enchy razocaracu te al nasao je devojku Sad...
Nazad na vrh Ići dole
Nena
Pocetnik
Pocetnik
Nena

Broj poruka : 36
Godina : 29
Koliko volite Jovana :

PočaljiNaslov: Re: Sta bi ste ga pitali?   Sta bi ste ga pitali? - Page 10 Icon_minitimeSub Nov 08, 2008 4:34 pm

Izgleda da mu je devojka ona sa crnom kosom i siskama koja je zajedno sa Jocinim bratom dosla na binu da mu cestita kad je prosao...
Nazad na vrh Ići dole
Enchy
Pocetnik
Pocetnik
Enchy

Broj poruka : 184
Koliko volite Jovana :

Ikonica : Sta bi ste ga pitali? - Page 10 2elb139

PočaljiNaslov: Re: Sta bi ste ga pitali?   Sta bi ste ga pitali? - Page 10 Icon_minitimeSub Nov 08, 2008 6:37 pm

Aaaaa...jbg, mada nije neka lepotica
Nazad na vrh Ići dole
milica
Pocetnik
Pocetnik

Broj poruka : 1
Koliko volite Jovana :

Datum upisa : 07.11.2008

PočaljiNaslov: Re: Sta bi ste ga pitali?   Sta bi ste ga pitali? - Page 10 Icon_minitimeSub Nov 08, 2008 6:39 pm

Jovane da li volis da pevas pesmu Nesanica!
Oboz I love you avam tvoj glas i osmeh Milica.
Nazad na vrh Ići dole
~Aleksandra_92~
Pocetnik
Pocetnik
~Aleksandra_92~

Broj poruka : 43
Koliko volite Jovana :

Datum upisa : 04.10.2008

PočaljiNaslov: Re: Sta bi ste ga pitali?   Sta bi ste ga pitali? - Page 10 Icon_minitimeSub Nov 08, 2008 6:44 pm

Joco,sta pewas sledece??
Nesto od Toseta,mozda??
Nazad na vrh Ići dole
Mina-Admin
Admin
Admin
Mina-Admin

Broj poruka : 2182
Koliko volite Jovana :

Datum upisa : 06.09.2008

PočaljiNaslov: Re: Sta bi ste ga pitali?   Sta bi ste ga pitali? - Page 10 Icon_minitimeSub Nov 08, 2008 7:45 pm

nemojte ici OFF TOPIC owde mu postavljajte pitanja... Wink
Nazad na vrh Ići dole
https://jovanstefanoviczg.serbianforum.info
_Tanja_
Pocetnik
Pocetnik
_Tanja_

Broj poruka : 60
Koliko volite Jovana :

Datum upisa : 04.11.2008

PočaljiNaslov: Re: Sta bi ste ga pitali?   Sta bi ste ga pitali? - Page 10 Icon_minitimeSub Nov 08, 2008 9:06 pm

cao jovane,
imam nekoliko pitanja...

1. Sta nikada nebi oprostio?
2. Kako bi te drugi opisali?
3. Dali si se sam prijavio za " Zvezde granda" ili te je neko prijavio?
4. Sta cenis kod drugih?

Odgovori ako imas vremena i volje Very Happy

ps.) Jos nesto, po meni i mojoj drugarici si stvarno najbolji..samo tako dalje!

Pozdrav iz Svajcarske!
Nazad na vrh Ići dole
Akica
Pocetnik
Pocetnik
Akica

Koliko volite Jovana :

PočaljiNaslov: Re: Sta bi ste ga pitali?   Sta bi ste ga pitali? - Page 10 Icon_minitimePon Nov 10, 2008 7:20 pm

hehe zar je Jovan nasao devojku Sad( ?

NEk mu je sa srecom ipak Very Happy.

JOVAAANEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE javi nam seee:))

Pozdrav iz Frankfurta!
Nazad na vrh Ići dole
MARIJA STEVANOVIC
Pocetnik
Pocetnik
MARIJA STEVANOVIC

Broj poruka : 22
Koliko volite Jovana :

Ikonica : Sta bi ste ga pitali? - Page 10 2hxlkx1
Datum upisa : 14.11.2008

PočaljiNaslov: Re: Sta bi ste ga pitali?   Sta bi ste ga pitali? - Page 10 Icon_minitimePet Nov 14, 2008 1:11 am

JOVANE DALI BI MOGO PREKO PM POSLAO TVOJU SLIKU S TVOJIM POTPISOM!!!!!!!!! Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
http://rbdsrbija.ephpbb.com
Tijana
Pocetnik
Pocetnik

Broj poruka : 8
Koliko volite Jovana :

Datum upisa : 06.11.2008

PočaljiNaslov: Re: Sta bi ste ga pitali?   Sta bi ste ga pitali? - Page 10 Icon_minitimePet Nov 14, 2008 2:33 pm

Da li si razmisljao da upises neke studije?

Ma ajde na kafu, sok, pa cu te ja pitati sta me interesuje!
Moze? Znam da pristajes samo reci kad......!
Nazad na vrh Ići dole
jonsy
Pocetnik
Pocetnik
jonsy

Koliko volite Jovana :

Datum upisa : 05.10.2008

PočaljiNaslov: Re: Sta bi ste ga pitali?   Sta bi ste ga pitali? - Page 10 Icon_minitimePet Nov 14, 2008 10:31 pm

POBJEDNIK JE SAMO JEDAN
SAMO JEDAN - MNOGO VRIJEDAN
JOLE, JOCA I JOVAN IZBOR JE PRAVI
JEDAN OD NJIH NA FINALU SLAVI !

DA LI SE SLAZES SA MNOM?
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Sta bi ste ga pitali?   Sta bi ste ga pitali? - Page 10 Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Sta bi ste ga pitali?
Nazad na vrh 
Strana 10 od 19Idi na stranu : Prethodni  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 14 ... 19  Sledeći

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
 :: Jowan Stefanovic :: Pitajte Jowana, pricajte sa njim...-
Skoči na: