Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemLatest imagesTražiRegistruj sePristupi

Sta bi ste ga pitali?

Ići dole 
+122
Makyca
tanjakn
ZmAjChE_94
ANDJA
<3maja<3
Anita
ana-sweet
Jasmina_girl_
Nada-Cokolada
NAJVECI JOVANOV FAN-Nikol
Kristina
JoWaNa_92
Tamara---
Nikolija...95..!
Bebica_92_vs
BeLmA
Dora
suzana_nk
xLoveMEorHateMEx
velida*
bebeto1
cica95
*Kiki4ka*
Moni:)
zaKiih
Tijana706
*Jasmina*
Milena!
music is in the air
DRAGANA
Tachketty
MaKy*
nikola djuknic
Jovana_92
DzoXana
MILENA
i love jovan
zvezda
cupka93
Magie
taca-joca
s*e*r*e*n*a
jaca
ILMA-DARIO
cinderella
Sandrica93
akilo
Zokica
amra
elena
Ana
wanja
Tijana Jovanov fan
Tijana
MARIJA STEVANOVIC
_Tanja_
milica
Nena
Enchy
***malena***
Akica
Veka:)
pRiNcEsS.92
sweety m-girl
sandraaa.*
*Marta*93*
NiiiNa
Maki 93
alleksandraa_93
anna
jovanabursac*
duda94
**tijana**
*-*Slavica*-*
*Marina*
Tika
ReD StAr LiOn
Rada
XXX IKICA XXX
jonsy
Mimmie
Jecka91
*Marija94*Maki*
Sashka
MonI GirliciouS
*Irena94*
*Maky*
Ana011
Kristina-krasiwa
Princessa
*KRASIVA*MILICA '94*
anica_91
Jovana
dance
~Aleksandra_92~
IVANA89
_*LoLiPoP*_
slovenka
BIKSY
jelena_je
boca
^.^JeCkA^.^Krasiva
Monika
*Amel*
MajaRBDkrasiwa
Soni
Mica93
Gaga
<3Xenchi<3
Waske
Jasmina_dg
Simona
Elena^
Sandra*
Ana_ZA
Jovan Stefanovic
najarealista
tamara
KaTkaa*
Roberta
Natasa93
Mina-Admin
126 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 5, 6, 7 ... 12 ... 19  Sledeći
AutorPoruka
najarealista
Moderator
Moderator
najarealista

Broj poruka : 2093
Godina : 29
Koliko volite Jovana :
Sta bi ste ga pitali? - Page 6 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Sta bi ste ga pitali? - Page 6 Right_bar_bleue

Datum upisa : 10.09.2008

Sta bi ste ga pitali? - Page 6 Empty
PočaljiNaslov: Re: Sta bi ste ga pitali?   Sta bi ste ga pitali? - Page 6 Icon_minitimeNed Okt 05, 2008 11:36 pm

slovenka ::
Mina-Admin ::
najarealista ::
jookaaa. ::
Pa sto da ne pitam, bas me zanima...
Ja i bas i ne mogu da kazem da volim osrednje visoke momke... daleko od toga Very Happy Ustv najbitnije je da je visi od mene i to je to...
Jovan ima nesto hmm... nesto Laughing kad te pogleda da se istopis hehe...

Ma znam,ja sam sigurna da je visi od mene jer imam 172 cm,sto posto je visi pa se ne sekiram.... Laughing Laughing Laughing
Jeste ima nesto a to je divan osmeh,on je lutkica mala...Rekao je da je lep na mamu Very Happy
Ma wisi je xeex

xe xe veruj mi kad te pogleda zaboravis na visinu Smile))) on je taman veruj mi Smile)))

Ma kakva visina......On je lutkaaaaa,on je nesto najsladje sto sam vidjela.... cheers Embarassed
Nazad na vrh Ići dole
najarealista
Moderator
Moderator
najarealista

Koliko volite Jovana :
Sta bi ste ga pitali? - Page 6 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Sta bi ste ga pitali? - Page 6 Right_bar_bleue

PočaljiNaslov: Re: Sta bi ste ga pitali?   Sta bi ste ga pitali? - Page 6 Icon_minitimeNed Okt 05, 2008 11:38 pm

Nego da se vratimo na temu... Smile
Joco sta te je ocaralo kod devojke koja ti se svidjela na mini koncertu...?
Sta prvo primetis kod devojke?
Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Jovana
Pocetnik
Pocetnik
Jovana

Broj poruka : 198
Godina : 31
Koliko volite Jovana :
Sta bi ste ga pitali? - Page 6 Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Sta bi ste ga pitali? - Page 6 Right_bar_bleue

Ikonica : Sta bi ste ga pitali? - Page 6 Ikonica
Datum upisa : 24.09.2008

PočaljiNaslov: Re: Sta bi ste ga pitali?   Sta bi ste ga pitali? - Page 6 Icon_minitimeNed Okt 05, 2008 11:40 pm

Joco znaci jos da se nadamo? Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gaga
Giga fan
Giga fan
Gaga

Broj poruka : 1722
Godina : 34
Koliko volite Jovana :

Ikonica : Sta bi ste ga pitali? - Page 6 2uqog3a
Datum upisa : 09.09.2008

PočaljiNaslov: Re: Sta bi ste ga pitali?   Sta bi ste ga pitali? - Page 6 Icon_minitimeNed Okt 05, 2008 11:42 pm

Pa kad je tako rekao nadacemo se!
Nazad na vrh Ići dole
*KRASIVA*MILICA '94*
Pripravnik
Pripravnik
*KRASIVA*MILICA '94*

Broj poruka : 331
Koliko volite Jovana :
Sta bi ste ga pitali? - Page 6 Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Sta bi ste ga pitali? - Page 6 Right_bar_bleue

Datum upisa : 05.10.2008

PočaljiNaslov: Re: Sta bi ste ga pitali?   Sta bi ste ga pitali? - Page 6 Icon_minitimeNed Okt 05, 2008 11:46 pm

Very Happy
e to sam i ja htela pitati Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
najarealista
Moderator
Moderator
najarealista

Koliko volite Jovana :

PočaljiNaslov: Re: Sta bi ste ga pitali?   Sta bi ste ga pitali? - Page 6 Icon_minitimeNed Okt 05, 2008 11:55 pm

*KRASIVA*MILICA '94* ::
Very Happy
e to sam i ja htela pitati Very Happy

Very Happy Very Happy Very Happy Razlog vise da obavezno odgovori na ovaj post... Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
^.^JeCkA^.^Krasiva
Pripravnik
Pripravnik
^.^JeCkA^.^Krasiva

Broj poruka : 371
Godina : 32
Koliko volite Jovana :

Datum upisa : 23.09.2008

PočaljiNaslov: Re: Sta bi ste ga pitali?   Sta bi ste ga pitali? - Page 6 Icon_minitimePon Okt 06, 2008 2:57 am

ja sam 169 Sad nadam se da cu jos malo da porastem...
Odusevila me je sama njegova pojava i nastup... Cak je i Silvija rekla da je sladak, sarmantan itd. Smile I nisu ga toliko upropastili stilisti...

Jos jedno pitanje: Jel si ikada upoznao Indinu sestru?
leilu?? otkud ti nju znas?
Nazad na vrh Ići dole
Mina-Admin
Admin
Admin
Mina-Admin

Broj poruka : 2182
Godina : 32
Koliko volite Jovana :

Datum upisa : 06.09.2008

PočaljiNaslov: Re: Sta bi ste ga pitali?   Sta bi ste ga pitali? - Page 6 Icon_minitimePon Okt 06, 2008 11:46 am

Ne idite OFF TOPIC...Owde samo postavljajte Jowanu pitanja i sacekajte da dodje i odgovori...A imate u svastari temu cxat pa se dopisujte.... Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
https://jovanstefanoviczg.serbianforum.info
Princessa
Pocetnik
Pocetnik
Princessa

Broj poruka : 166
Godina : 30
Koliko volite Jovana :

Datum upisa : 06.10.2008

PočaljiNaslov: Re: Sta bi ste ga pitali?   Sta bi ste ga pitali? - Page 6 Icon_minitimePon Okt 06, 2008 3:05 pm

i Jole jesi odlucio koju pesmu ces nam sledecu pesmu pevati
Nazad na vrh Ići dole
Kristina-krasiwa
Pocetnik
Pocetnik
Kristina-krasiwa

Broj poruka : 21
Koliko volite Jovana :

Datum upisa : 25.09.2008

PočaljiNaslov: Re: Sta bi ste ga pitali?   Sta bi ste ga pitali? - Page 6 Icon_minitimePon Okt 06, 2008 3:26 pm

Odusevila me je sama njegova pojava i nastup... Cak je i Silvija rekla da je sladak, sarmantan itd. Smile I nisu ga toliko upropastili stilisti...

Otkud ti nju znas? Na owo mogu i ja da ti odgoworim, jeste... A btw ja idem sa njom u odeljenje,ako mislimo na istu narawno ...

Pitanje za Jocu: Jel se to meni cini ili ima nesto izmedju tebe i Jelene Jankowic(ako nisam promasila prezime,iz 1. grupe devojaka sto je pewala Miki,Mico) Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
najarealista
Moderator
Moderator
najarealista

Koliko volite Jovana :

PočaljiNaslov: Re: Sta bi ste ga pitali?   Sta bi ste ga pitali? - Page 6 Icon_minitimePon Okt 06, 2008 5:47 pm

Kristina-krasiwa ::

Otkud ti nju znas? Na owo mogu i ja da ti odgoworim, jeste... A btw ja idem sa njom u odeljenje,ako mislimo na istu narawno ...

Pitanje za Jocu: Jel se to meni cini ili ima nesto izmedju tebe i Jelene Jankowic(ako nisam promasila prezime,iz 1. grupe devojaka sto je pewala Miki,Mico) Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Jelene Jowanovic...Jelena Jankovic je teniserka... tongue
Nazad na vrh Ići dole
_*LoLiPoP*_
Moderator
Moderator
_*LoLiPoP*_

Broj poruka : 439
Koliko volite Jovana :
Sta bi ste ga pitali? - Page 6 Left_bar_bleue99 / 10099 / 100Sta bi ste ga pitali? - Page 6 Right_bar_bleue

Datum upisa : 09.09.2008

PočaljiNaslov: Re: Sta bi ste ga pitali?   Sta bi ste ga pitali? - Page 6 Icon_minitimePon Okt 06, 2008 8:18 pm

e,a za koga nawijash-Zwezda ili Partizan??
Nazad na vrh Ići dole
Ana011
Pripravnik
Pripravnik
Ana011

Broj poruka : 500
Godina : 33
Koliko volite Jovana :

PočaljiNaslov: Re: Sta bi ste ga pitali?   Sta bi ste ga pitali? - Page 6 Icon_minitimePon Okt 06, 2008 8:30 pm

Jovana bi pitala u kom delu Beograda zivi?!
Nazad na vrh Ići dole
IVANA89
Pocetnik
Pocetnik
IVANA89

Broj poruka : 5
Koliko volite Jovana :

Datum upisa : 29.09.2008

PočaljiNaslov: Re: Sta bi ste ga pitali?   Sta bi ste ga pitali? - Page 6 Icon_minitimePon Okt 06, 2008 10:14 pm

OCEKUJEM DA PEVAS U LA MAZONU ZA MOJ RODJENDAN...Smile))!
A PITALA BIH TE:DA NEKO MOZE DA TI ISPUNI TRI ZELJE...STA BI TRAZIO?ISKRENO....?
KISS:*
Nazad na vrh Ići dole
Kristina-krasiwa
Pocetnik
Pocetnik
Kristina-krasiwa

Broj poruka : 21
Koliko volite Jovana :

Datum upisa : 25.09.2008

PočaljiNaslov: Re: Sta bi ste ga pitali?   Sta bi ste ga pitali? - Page 6 Icon_minitimeUto Okt 07, 2008 12:42 am

xaxaxa xD a zaborawila sam kako se preziva Smile znaci pitanje isto samo Jelena Jovanovic, ne Jankovic xD
Nazad na vrh Ići dole
Jovana
Pocetnik
Pocetnik
Jovana

Broj poruka : 198
Koliko volite Jovana :

Datum upisa : 24.09.2008

PočaljiNaslov: Re: Sta bi ste ga pitali?   Sta bi ste ga pitali? - Page 6 Icon_minitimeUto Okt 07, 2008 9:54 am

nisam mislila na Leilu Smile ne znam ni ko je to haha
Nazad na vrh Ići dole
*Maky*
Pocetnik
Pocetnik

Broj poruka : 53
Koliko volite Jovana :

PočaljiNaslov: Re: Sta bi ste ga pitali?   Sta bi ste ga pitali? - Page 6 Icon_minitimeUto Okt 07, 2008 7:38 pm

Ana011 ::
El ti to planiras da ga kidnapujes?? Very Happy Very Happy Very Happy
Jovane,el si imao mozda priliku da upoznas Toseta?
Nazad na vrh Ići dole
Jovan Stefanovic
Jowan Stefanowic
Jowan Stefanowic

Broj poruka : 51
Koliko volite Jovana :

Datum upisa : 17.09.2008

PočaljiNaslov: Re: Sta bi ste ga pitali?   Sta bi ste ga pitali? - Page 6 Icon_minitimeSre Okt 08, 2008 2:45 am

IVANA89 ::
e nemam pojma sta bi ga pitala:)!mozda...da li ce nastaviti da peva na mestima na kojima je do sada pevao?

Pa ne znam videcu sve zavisi ako me pozovu...
Nazad na vrh Ići dole
Jovan Stefanovic
Jowan Stefanowic
Jowan Stefanowic

Koliko volite Jovana :

PočaljiNaslov: Re: Sta bi ste ga pitali?   Sta bi ste ga pitali? - Page 6 Icon_minitimeSre Okt 08, 2008 2:48 am

Da to sam hteo ja da kazem Smile Smile Smile Na takva pitanja vam ubuduce necu davati odgovor jer zelim da sacuvam svoji privatnost koliko god je to moguce i da jesam upoznao Indinu sestru.Zove se Edita i skroz slatka devojka.
Nazad na vrh Ići dole
Jovan Stefanovic
Jowan Stefanowic
Jowan Stefanowic

Koliko volite Jovana :

PočaljiNaslov: Re: Sta bi ste ga pitali?   Sta bi ste ga pitali? - Page 6 Icon_minitimeSre Okt 08, 2008 2:49 am

Zivim u Mirijevu Smile))
Nazad na vrh Ići dole
Jovan Stefanovic
Jowan Stefanowic
Jowan Stefanowic

Koliko volite Jovana :

PočaljiNaslov: Re: Sta bi ste ga pitali?   Sta bi ste ga pitali? - Page 6 Icon_minitimeSre Okt 08, 2008 2:50 am

IVANA89 ::
OCEKUJEM DA PEVAS U LA MAZONU ZA MOJ RODJENDAN...Smile))!
A PITALA BIH TE:DA NEKO MOZE DA TI ISPUNI TRI ZELJE...STA BI TRAZIO?ISKRENO....?
KISS:*

TEBE,TEBE I SAMO TEBE Smile))
Nazad na vrh Ići dole
Jovan Stefanovic
Jowan Stefanowic
Jowan Stefanowic

Koliko volite Jovana :

PočaljiNaslov: Re: Sta bi ste ga pitali?   Sta bi ste ga pitali? - Page 6 Icon_minitimeSre Okt 08, 2008 2:51 am

*Maky* ::
El ti to planiras da ga kidnapujes?? Very Happy Very Happy Very Happy
Jovane,el si imao mozda priliku da upoznas Toseta?

Nisam imao priliku i to je jedina stvar zbog koje cu zaliti zelog zivota...
Nazad na vrh Ići dole
Jovan Stefanovic
Jowan Stefanowic
Jowan Stefanowic

Koliko volite Jovana :

PočaljiNaslov: Re: Sta bi ste ga pitali?   Sta bi ste ga pitali? - Page 6 Icon_minitimeSre Okt 08, 2008 2:55 am

Very Happy

Ocaralo me je to sto je devojka prelepa a kod devojke prvo primetim oci,osmeh,usne...ali devojka moze da me kupi definitivno osmehom jer verujem da devojka koja ima prelep osmeh ne moze da bude ruzna.I nijedna devojka meni nije ruzna.Svaka devojka mora da ima nesto lepo na sebi.TAKVE VAS JE BOG STVORIO ZATO SE I VODITE KAO LEPSA POLOVINA Smile Smile Smile Smile
Nazad na vrh Ići dole
Elena^
Jocin fan
Jocin fan
Elena^

Broj poruka : 993
Koliko volite Jovana :

Datum upisa : 11.09.2008

PočaljiNaslov: Re: Sta bi ste ga pitali?   Sta bi ste ga pitali? - Page 6 Icon_minitimeSre Okt 08, 2008 2:59 am

dali bi bio ljubazan i posatvio bi neka slika ovde ili na space gde si kao beba ili u te male godine do 6 il 7 Smile
Nazad na vrh Ići dole
Jovan Stefanovic
Jowan Stefanowic
Jowan Stefanowic

Koliko volite Jovana :

PočaljiNaslov: Re: Sta bi ste ga pitali?   Sta bi ste ga pitali? - Page 6 Icon_minitimeSre Okt 08, 2008 2:59 am

[quote="~Aleksandra_92~"]Oooo...kako pewas...nemam reci...malopre sam gledala snimak iz studija i twoju izwedbu pesme 'Igra bez granica'...ma najezila sam se...no coment... oi
A pitanjce...pa za koga nawijas??
I jos jedno...ali iskreno da odgoworis...da li si plakao kada si saznao da je Tose poginuo??[/quote

Pa i mi muskarci nekada zaplacemo.Plakao sam kao kisa...i sada placem kada slisam neke njegove pesme ili kada gledam njegove koncerte.Nekad kad pevam njegove pesme osecam kao da je i on tu negde duboko u meni.Mozda se i ja nesto tripujem ali stvarno je tako.
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Sta bi ste ga pitali?   Sta bi ste ga pitali? - Page 6 Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Sta bi ste ga pitali?
Nazad na vrh 
Strana 6 od 19Idi na stranu : Prethodni  1 ... 5, 6, 7 ... 12 ... 19  Sledeći

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
 :: Jowan Stefanovic :: Pitajte Jowana, pricajte sa njim...-
Skoči na: