Mia :) Pocetnik
Broj poruka : 2 Godina : 28 Lokacija : bulevar kralja aleksandra 173,zwezdara,lion ,BEOGRAD! Koliko volite Jovana : Datum upisa : 24.08.2009
| Naslov: joca je najbolji i najlepsi na swetu :)) Pon Avg 24, 2009 2:30 am | |
| caoo joco !!mi smo se upoznali na moru na letowanju u utjexi..nadam se da se secas ) ja sam mia...samo da ti kazes,i ako sam ti wec 3 puta rekal uziwo ,ti si najbolji i najlepsi od swih zwezda granda i da te wolim najwise na swetu... <3 ako si owde prikljucen molim te odg. mi ... ) ) ) P...S...jedwa cekam da te ponowo widim.... ) | |
|
Mia :) Pocetnik
Broj poruka : 2 Godina : 28 Lokacija : bulevar kralja aleksandra 173,zwezdara,lion ,BEOGRAD! Koliko volite Jovana : Datum upisa : 24.08.2009
| Naslov: Re: joca je najbolji i najlepsi na swetu :)) Pon Avg 24, 2009 2:34 am | |
| POZZZ MI PUNO DARKA OD MENE . i samo da znas da sam samo zbog tebe pocela da swiram gitaru i dobro mi ide...jbg samo da znas da za ono sto si rekao da sebe ne smatras lepotanom naprotiw i da ne mislis da si frajer da ti odmah kazes u ime punoooo dewojaka da si jedan on najboljih frajera i da si najsladji momak na swetu a po meni i nejlepsi.....i da imas zadnjicu za 100 i wise...weruj mi naj si na swetu !! <3 kissSSSSSkskskssosososos | |
|
rancika Zvezda granda
Broj poruka : 8144 Godina : 34 Lokacija : Zenica,Bosna i Hercegovina Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 03.04.2009
| Naslov: Re: joca je najbolji i najlepsi na swetu :)) Pon Avg 24, 2009 12:27 pm | |
| on je najbolji i najljepsi i uvijek ce tako i ostati!!! | |
|
tanjakn Pripravnik
Broj poruka : 370 Godina : 28 Lokacija : BOGATIC Koliko volite Jovana : Ikonica : JOCA IS THE BEST Datum upisa : 15.06.2009
| Naslov: Re: joca je najbolji i najlepsi na swetu :)) Sre Avg 26, 2009 4:37 pm | |
| lep je kao san ime mu je JOVAN!!!!!!!!!!!!!
joca najbolji i najlepsiiiiiiiiiiiii!!!!!!!! | |
|
rancika Zvezda granda
Broj poruka : 8144 Godina : 34 Lokacija : Zenica,Bosna i Hercegovina Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 03.04.2009
| Naslov: Re: joca je najbolji i najlepsi na swetu :)) Sre Avg 26, 2009 4:54 pm | |
| - tanjakn ::
- lep je kao san ime mu je JOVAN!!!!!!!!!!!!!
joca najbolji i najlepsiiiiiiiiiiiii!!!!!!!! | |
|
rancika Zvezda granda
| Naslov: Re: joca je najbolji i najlepsi na swetu :)) Čet Nov 12, 2009 4:09 pm | |
| joca je najljepsi i najbolji,niko ga ne moze zamjeniti jer je poseban!!! <3 volimo te jocooo najvise na cijeloooom svijetu!!!to nikada nemoj zaboraviti! nikada te necemo prestati voljeti!! je li tako neznanke??? | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: joca je najbolji i najlepsi na swetu :)) | |
| |
|