Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemLatest imagesTražiRegistruj sePristupi

joca je najbolji i najlepsi na swetu :))

Ići dole 
3 posters
AutorPoruka
Mia :)
Pocetnik
Pocetnik

Broj poruka : 2
Godina : 28
Lokacija : bulevar kralja aleksandra 173,zwezdara,lion ,BEOGRAD!
Koliko volite Jovana :
joca je najbolji i najlepsi na swetu :)) Left_bar_bleue100 / 100100 / 100joca je najbolji i najlepsi na swetu :)) Right_bar_bleue

Datum upisa : 24.08.2009

joca je najbolji i najlepsi na swetu :)) Empty
PočaljiNaslov: joca je najbolji i najlepsi na swetu :))   joca je najbolji i najlepsi na swetu :)) Icon_minitimePon Avg 24, 2009 2:30 am

caoo joco !!mi smo se upoznali na moru na letowanju u utjexi..nadam se da se secas Smile) ja sam mia...samo da ti kazes,i ako sam ti wec 3 puta rekal uziwo ,ti si najbolji i najlepsi od swih zwezda granda i da te wolim najwise na swetu... ljub ljub ljub lol! <3 ako si owde prikljucen molim te odg. mi ... Smile) Smile) Smile) P...S...jedwa cekam da te ponowo widim.... Wink)
Nazad na vrh Ići dole
Mia :)
Pocetnik
Pocetnik

Broj poruka : 2
Lokacija : bulevar kralja aleksandra 173,zwezdara,lion ,BEOGRAD!
Koliko volite Jovana :
joca je najbolji i najlepsi na swetu :)) Left_bar_bleue100 / 100100 / 100joca je najbolji i najlepsi na swetu :)) Right_bar_bleue

Datum upisa : 24.08.2009

PočaljiNaslov: Re: joca je najbolji i najlepsi na swetu :))   joca je najbolji i najlepsi na swetu :)) Icon_minitimePon Avg 24, 2009 2:34 am

POZZZ MI PUNO DARKA OD MENE . joca je najbolji i najlepsi na swetu :)) 217535 i samo da znas da sam samo zbog tebe pocela da swiram gitaru i dobro mi ide...jbg samo da znas da za ono sto si rekao da sebe ne smatras lepotanom naprotiw i da ne mislis da si frajer da ti odmah kazes u ime punoooo dewojaka da si jedan on najboljih frajera i da si najsladji momak na swetu a po meni i nejlepsi.....i da imas zadnjicu za 100 i wise...weruj mi naj si na swetu !! <3 78/* 78/* 78/* kissSSSSSkskskssosososos
Nazad na vrh Ići dole
rancika
Zvezda granda
Zvezda granda
rancika

Broj poruka : 8144
Godina : 34
Koliko volite Jovana :

Ikonica : joca je najbolji i najlepsi na swetu :)) Bea-Joca--
Datum upisa : 03.04.2009

PočaljiNaslov: Re: joca je najbolji i najlepsi na swetu :))   joca je najbolji i najlepsi na swetu :)) Icon_minitimePon Avg 24, 2009 12:27 pm

on je najbolji i najljepsi i uvijek ce tako i ostati!!!
Nazad na vrh Ići dole
tanjakn
Pripravnik
Pripravnik
tanjakn

Broj poruka : 370
Koliko volite Jovana :

Ikonica : JOCA IS THE BEST
Datum upisa : 15.06.2009

PočaljiNaslov: Re: joca je najbolji i najlepsi na swetu :))   joca je najbolji i najlepsi na swetu :)) Icon_minitimeSre Avg 26, 2009 4:37 pm

lep je kao san ime mu je JOVAN!!!!!!!!!!!!!

joca najbolji i najlepsiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!
Nazad na vrh Ići dole
rancika
Zvezda granda
Zvezda granda
rancika

Koliko volite Jovana :

PočaljiNaslov: Re: joca je najbolji i najlepsi na swetu :))   joca je najbolji i najlepsi na swetu :)) Icon_minitimeSre Avg 26, 2009 4:54 pm

tanjakn ::
lep je kao san ime mu je JOVAN!!!!!!!!!!!!!

joca najbolji i najlepsiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!
Nazad na vrh Ići dole
rancika
Zvezda granda
Zvezda granda
rancika

Koliko volite Jovana :

PočaljiNaslov: Re: joca je najbolji i najlepsi na swetu :))   joca je najbolji i najlepsi na swetu :)) Icon_minitimeČet Nov 12, 2009 4:09 pm

joca je najljepsi i najbolji,niko ga ne moze zamjeniti jer je poseban!!! <3 volimo te jocooo najvise na cijeloooom svijetu!!!to nikada nemoj zaboraviti! ljub nikada te necemo prestati voljeti!! flower je li tako neznanke??? Wink
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: joca je najbolji i najlepsi na swetu :))   joca je najbolji i najlepsi na swetu :)) Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

joca je najbolji i najlepsi na swetu :))
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» ja i Joca
» joca kralj
» Joca-Neznanka
» Kako Je Joca Otpevao Pratim Te

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
 :: Jowan Stefanovic :: Pitajte Jowana, pricajte sa njim...-
Skoči na: