| Ana Ivanovic | |
|
+4Tamara--- ZmAjChE_94 wanja J0wana_95 8 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
~Sneza~ Pripravnik
Broj poruka : 364 Godina : 29 Lokacija : Srbija Koliko volite Jovana : Datum upisa : 26.04.2009
| Naslov: Re: Ana Ivanovic Ned Jun 14, 2009 4:18 am | |
| Pa koliko ti imas kila 34.5 | |
|
| |
~Sneza~ Pripravnik
Broj poruka : 364 Godina : 29 Lokacija : Srbija Koliko volite Jovana : Datum upisa : 26.04.2009
| Naslov: Re: Ana Ivanovic Ned Jun 14, 2009 4:19 am | |
| Ana je nedavno intervjuisana za srpske novine "Kurir Sport". Sledeći tekst predstavlja transkript.
Da li ste ispunili većinu profesionalnih i ličnih ciljeva do sada? Praktično, nema zemlje u kojoj niste bili, nema emocije koju niste doživeli, već ste zaradili pristojan novac, upoznali mnogo ljudi, dostigli sam vrh u tenisu...Ima li još nešto što još niste doživeli? Šta je to što vas pokreće da se borite još jače nego do sada?
Ana:Nisam ni počela sa ostvarenjem ambicija! Cilj mi je da budem broj jedan na svetu i osvojim sve Gren slem turnire. Što se tiče putovanja, ima još dosta mesta u kojima nisam bila, pre svih Indija i Kina. Tačno, mnogo sam emocija osetila tokom dosadašnje karijere, ali znam da će ih biti još dosta u budućnosti. Ima puno stvari u životu koje me uzbuđuju i pokreću. To je pozitivna strana tenisa - svaki meč je drugačiji.
Koliko pari patika promenite godišnje, i šta radite sa tolikom opremom? Da li je nekome poklanjate ili je vraćate sponzoru? Gde je čuvate?
Ana:Teško je precizno reći koliko patika promenim. Ali, otprilike radi se o 20 pari godišnje. Bitno mi je da ne nosim nove na meču, jer moram prethodno malo da ih "iznosim". Ovo pitanje mi je jako zanimljivo, jer sam se baš nedavno šalila sa svojim menadžmentom u vezi sa tim kako mi se stan pretvorio u adidasovo skladište. U nekim sobama ne mogu ni da se okrenem, od silnih starih patika i razne opreme. Trudim se da sačuvam omiljene stvari a druge poklanjam, najčešće navijačima ili na dobrotvornim aukcijama.
Da li ste razmišljali o promeni frizure ili boji kose? Ili možda o nekoj drugačijoj promeni imidža? Da li možete sebe da zamislite kao plavušu jednog dana?
Ana:Nikada se ne bih ofarbala u plavo! Zato je promena frizure uvek moguća. Uradila sam to već nekoliko puta. Ali, uvek sam volela da imam dugu kosu.
Mediji su vas spajali sa Mariom Ančićem, Tomijem Robredom, a bilo je čak i govora da ste u vezi sa Novakom Đokovićem. Kakav je vaš stav u vezi sa ovom licitacijom imena, i da li vas činjenica da ste jedina od naših najboljih tenisera bez rešenog ljubavnog statusa imalo uznemirava?
Ana:Uopšte me ne uznemirava. Mislim da je posao novinara da pišu takve stvari. Ponekada mi je interesantno da čujem neke tračeve o poznatim ličnostima, a bila bih licemer ako ne bih prihvatila da je to stanje stvari. Zanimljivo je čuti takve priče o sebi i o nekome koga nikada niste ni sreli. To je još jedan deo igre na koju profesionalci moraju da se naviknu. Nema potrebe da trošim energiju nervirajući se oko toga.
Ako biste bili u mogućnosti da birate, gde biste pre otišli: u Guču ili na Egzit? Kako se osećate okruženi velikim brojem ljudi u masi, na primer kada ste na koncertu ili sličnim okupljanjima?
Ana: Teško da bih se odlučila da idem na bilo koje od ta dva mesta. Ali, iskreno, pre bih izabrala Egzit jer je to mlađa muzika. Uživam da idem na koncerte, a bila sam na Vembliju prošle godine za vreme Vimbldona, takođe i na koncertu Rijane u beogradskoj Areni.
Da li ste skoro imali prilike da igrate košarku "jedan na jedan" sa bratom Milošem? Gde obično igrate i ko pobeđuje?
Ana:Eto, baš smo nedavno u Majamiju imali prilike malo da igramo. Bila je to partija "dva na dva", a Miloš i ja smo igrali zajedno protiv tate i kondicionog trenera Skota. Našli smo neki teren u blizini hotela. Što se rezultata tiče, pa zar uošte sumnjate da smo ih "razbili". | |
|
| |
wanja Zvezda granda
Broj poruka : 8996 Godina : 30 Lokacija : Negis City :) Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 13.11.2008
| Naslov: Re: Ana Ivanovic Ned Jun 14, 2009 4:26 am | |
| - ~Sneza~ ::
- Pa koliko ti imas kila 34.5
hehe ne...imam 56, a visoka 168...bas mi je nekako visoka ana... | |
|
| |
~Sneza~ Pripravnik
| Naslov: Re: Ana Ivanovic Ned Jun 14, 2009 4:27 am | |
| Pa dobro 1.86 nije tako jako puno moja drugarica 1.96 a '94 | |
|
| |
~Sneza~ Pripravnik
| Naslov: Re: Ana Ivanovic Ned Jun 14, 2009 4:34 am | |
| Ana je intervju za The Times of India, jedne od najprodavanijih novina na svetu.
Sledi prevod dela intervjua koji je uradio Saibal Bose
Koliko je ozbiljna vaša povreda kolena? Da li je to korak unazad pred odbranu vaše titule na French Open-u? Sigurno je korak unazad. Nisam imala pripreme kakve sam želela, ali ne mogu ništa da uradim u vezi toga. Povrede su najgora stvar kada ste profesionalni teniser, ali morate da prihvatite da su one deo igre. Ali moram da ostanem pozitivna. Ni prošle godine nisam uoči French Open-a igrala mnogo mečeva.
Skoro godinu dana posle osvajanja French Open-a, kako sada gledate na pobedu? To je svakako najveća stvar u mojoj karijeri do sada. Bilo je neverovatn oosvojiti prvi Grand Slam i prvi put postati svetski broj 1 za samo 48 sati. To je bilo neverovatno iskustvo, i nešto na šta gledam sa radošću i ponosom.
Tenis je video mnogo ranih povlačenja iz igre/pregorevanja, poslednja je bila Justine Henin. Kako se vi borite sa stresom vrhunske teniserke? Mislim da je jako važno imati dobru ravnotežu. Ne mogu da govorim o drugim igračima, pošto ne znam za njih, i svi smo različiti. Ali ja, ako mogu da kažem da imam druga interesovanja van terena, na primer studiranje ekonomije i učenje španskog, i uvek se trudim da imam neko vreme da se opustim i oporavim. Ponekad imam osećaj da nemam dovoljno vremena za sebe, ali radim na tome! | |
|
| |
wanja Zvezda granda
Broj poruka : 8996 Godina : 30 Lokacija : Negis City :) Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 13.11.2008
| |
| |
~Sneza~ Pripravnik
| Naslov: Re: Ana Ivanovic Ned Jun 14, 2009 4:44 am | |
| Ana je na naslovnoj strani Blic Pulsa, jednog od najpopularnijih časopisa o poznatima u Srbiji.Ani Ivanović, svetski poznatoj teniserki po igri ali i po lepoti, oteli smo malo vremena između dva meča na Rolan Garosu, da nam odgovori na neka „životno“ važna pitanja. Nije nas odbila, naravno. Samo je za to vreme odložila sudoku, koji inače igra dok se priprema za meč…
Sledi deo teksta:
Poznate ličnosti su čuvene po svojim posebnim zahtevima kada borave u hotelima, i kada nastupaju. Da li vi imate neke posebne potrebe, i koje? Mislim da sam prilično lak gost, bez zahteva. Jedini poseban zahtev koji obično imam je mnogo leda, pošto se u sklopu svog oporavka kupam u ledu!
Kada obično idete u kupovinu? Koliko dugo to traje i šta najviše volite da kupujete? Idete li sami ili u društvu? Vidite li sebe kao kupoholičarku? Kao verovatno sve žene, da li nekada kažete: “Nemam ništa da obučem”? Ne idem toliko često u kupovinu: možda svakih par meseci. Najviše volim da kupujem suknje. Obično idem sa mamom, pošto ona ima dobar ukus i može da mi kaže šta mi dobro stoji. Ne bih rekla da sam kupoholičarka: kupujem samo stvari koje ću koristiti. Ali definitivno uživam u kupovini!
Koji tip momaka vam se najviše sviđa i da li je teško privući vašu pažnju? Volim džentlmene: važno je da dečko ima manire i da je učtiv. Volim i momke koji umaju ciljeve, a pomaže i ako su visoki!
Poslednje tri godine te proglašavaju najseksepilnijom teniserkom, na FHM listi si na 23. mestu najlepših žena sveta, novine „The Age“ su te proglasile najlepšom teniserkom svih vremena.
Kako ti doživljavaš te titule? – Laska mi kada čujem tako nešto, ali ja sebe ne vidim na taj način. Fokusirana sam na tenis, a na terenu mi „kako dobro izgledaš“ ne pomaže mnogo. Važno je samo kako igram.
Iz ugla običnog posmatrača ti imaš sve što devojka može da poželi (lepotu, talenat, vrhunske rezultate...). Koje su tvoje neostvarene želje? – Hvala na komplimentima. Još imam mnogo ciljeva, na primer, želim da pobedim na svim grend slem turnirima. Kada budem završila igračku karijeru u tenisu, nadam se svojoj porodici sa bar troje dece.
:: opširnije u štampanom izdanju | |
|
| |
~Sneza~ Pripravnik
| Naslov: Re: Ana Ivanovic Ned Jun 14, 2009 4:45 am | |
| | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| |
| |
Veka:) Zvezda granda
Broj poruka : 2165 Godina : 30 Lokacija : Makednoija-Strumica Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 31.10.2008
| Naslov: Re: Ana Ivanovic Ned Jun 14, 2009 8:48 pm | |
| Ana je THE BEST meni je ona favorit | |
|
| |
J0wana_95 Zvezda granda
Broj poruka : 2261 Godina : 29 Lokacija : Sa Jocom na pusto ostrvo Koliko volite Jovana : Datum upisa : 18.04.2009
| Naslov: Re: Ana Ivanovic Ned Jun 14, 2009 9:34 pm | |
| | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Ana Ivanovic Ned Jun 14, 2009 9:38 pm | |
| prelepa je hvala na slikama <3 | |
|
| |
J0wana_95 Zvezda granda
Broj poruka : 2261 Godina : 29 Lokacija : Sa Jocom na pusto ostrvo Koliko volite Jovana : Datum upisa : 18.04.2009
| Naslov: Re: Ana Ivanovic Ned Jun 14, 2009 9:42 pm | |
| - wanja ::
- prelepa je hvala na slikama <3
NNC | |
|
| |
~Sneza~ Pripravnik
| Naslov: Re: Ana Ivanovic Pon Jun 15, 2009 1:18 am | |
| Sta se stedis daj neke novije | |
|
| |
~Sneza~ Pripravnik
| Naslov: Re: Ana Ivanovic Pon Jun 15, 2009 1:26 am | |
| | |
|
| |
~Sneza~ Pripravnik
| Naslov: Re: Ana Ivanovic Pon Jun 15, 2009 1:33 am | |
| | |
|
| |
~Sneza~ Pripravnik
| Naslov: Re: Ana Ivanovic Pon Jun 15, 2009 1:35 am | |
| | |
|
| |
~Sneza~ Pripravnik
| Naslov: Re: Ana Ivanovic Pon Jun 15, 2009 1:39 am | |
| | |
|
| |
~Sneza~ Pripravnik
| Naslov: Re: Ana Ivanovic Pon Jun 15, 2009 1:43 am | |
| | |
|
| |
~Sneza~ Pripravnik
| |
| |
~Sneza~ Pripravnik
| Naslov: Re: Ana Ivanovic Pon Jun 15, 2009 2:22 am | |
| | |
|
| |
~Sneza~ Pripravnik
| Naslov: Re: Ana Ivanovic Pon Jun 15, 2009 4:53 pm | |
| Nego da vas ja pitam da li vam se svidja anin stil igre (agresivan) | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Ana Ivanovic | |
| |
|
| |
| Ana Ivanovic | |
|