| Ae da pewamo | |
|
+11melinda_hari JoWaNa_92 Jovana_92 Mina-Admin Roberta wanja ILMA-DARIO zaKiih taca-joca music is in the air ZmAjChE_94 15 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
zaKiih Zvezda granda
Broj poruka : 7693 Godina : 32 Lokacija : Svajcarska - [..Kragujevac..] Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 12.01.2009
| Naslov: Re: Ae da pewamo Uto Mar 24, 2009 2:32 pm | |
| - AnaMaria_94 ::
- taca-joca ::
- JoWaNa_92 ::
- Verovao nisam nikada
da ces mene tako prodati
Ni oprosti, ni izvini jedan je zivot, rekla si mi ne mogu svega zeljna ostati
Od mene si njemu otisla da ti zlatko nedra okuje
A on nije hteo zenu stavio je na tebe cenu navikao sve da kupuje
Mali je ovo grad, u njemu sve se zna cujem kako suze nizes 'mesto bisera mali je ovo grad, lazi ne krije kad si takvu srecu htela, vala nek' ti je
Ispred tebe mnoge bile su posle tebe druge dolaze
Sad mu vise nisi mila a meni si zivot bila jos zbog tebe brojim poraze | |
|
| |
music is in the air Zvezda granda
Broj poruka : 2785 Godina : 32 Lokacija : makedonija-skoplje Koliko volite Jovana : Datum upisa : 18.11.2008
| Naslov: Re: Ae da pewamo Uto Mar 24, 2009 9:45 pm | |
| ja sam ti je darovala dog sam ti se radovala da te cuva kad me nema kad zaljubljen negde sletis da se uvek mene setis kad ti zivot brigu sprema..
kao dobrog glasa ptica oko ruke brojanica jedno davno obecanje nek ti kaze ko te voli i ko se za tebe moli svako vece pred spavanje milo moje pred spavanje... | |
|
| |
wanja Zvezda granda
Broj poruka : 8996 Godina : 30 Lokacija : Negis City :) Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 13.11.2008
| Naslov: Re: Ae da pewamo Uto Mar 24, 2009 10:28 pm | |
| - music is in the air ::
- ja sam ti je darovala
dog sam ti se radovala da te cuva kad me nema kad zaljubljen negde sletis da se uvek mene setis kad ti zivot brigu sprema..
kao dobrog glasa ptica oko ruke brojanica jedno davno obecanje nek ti kaze ko te voli i ko se za tebe moli svako vece pred spavanje milo moje pred spavanje... | |
|
| |
JoWaNa_92 Zvezda granda
Broj poruka : 3834 Godina : 32 Koliko volite Jovana : Datum upisa : 26.02.2009
| Naslov: Re: Ae da pewamo Uto Mar 24, 2009 10:45 pm | |
| Jednog dana kada odem jednog dana kada odem ja ostavicu pesme svoje da ih staro drustvo zapeva
Pesme moje, pesme moje ni za sta me ne krivite ostanite s' drugovima i za mene zivite
O Danka, Danka, Danka, o Marija hej Branka, Branka, Branka prokleta je ova nedelja o majko sto me rodi kad srece nemam ja dotako' sam dno zivota prokleta je ova nedelja
Dao sam vam dusu svoju dao sam vam dane mladosti delio sam zivot s' vama svoje tuge, svoje radosti | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
Broj poruka : 15212 Lokacija : jole obozavam te Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 14.10.2008
| Naslov: Re: Ae da pewamo Uto Mar 24, 2009 10:49 pm | |
| - AnaMaria_94 ::
- Nismo smeli nasu ljubav tako izdati
i zidove medju nama sami zidati dijele nas, kroz njih ne mogu ti cuti vise glas
Nas je dvoje uvijek samo srce vodilo i dobro i lose sve nam se dogodilo ne zalim, htio bih jos jednom sve da ponovim, da ponovim, ponovim
Ref. 2x Steta bas, steta je sto sve dobro kratko je zasto je najteze cuvat' ono najdraze steta za oboje, steta je lijepo sve, bilo je
Igrali smo mi na ljubav, nije uspijelo koliko se dalo, toliko se uzelo ne zalim, htjela bih jos jednom sve da ponovim
Nas je dvoje uvijek samo srce vodilo i dobro i lose sve nam se dogodilo ne zalim, htio bih jos jednom sve da ponovim, da ponovim, ponovim | |
|
| |
JoWaNa_92 Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Uto Mar 24, 2009 11:04 pm | |
| Verovao nisam nikada da ces mene tako prodati
Ni oprosti, ni izvini jedan je zivot, rekla si mi ne mogu svega zeljna ostati
Od mene si njemu otisla da ti zlatko nedra okuje
A on nije hteo zenu stavio je na tebe cenu navikao sve da kupuje
Mali je ovo grad, u njemu sve se zna cujem kako suze nizes 'mesto bisera mali je ovo grad, lazi ne krije kad si takvu srecu htela, vala nek' ti je
Ispred tebe mnoge bile su posle tebe druge dolaze
Sad mu vise nisi mila a meni si zivot bila jos zbog tebe brojim poraze | |
|
| |
wanja Zvezda granda
Broj poruka : 8996 Godina : 30 Lokacija : Negis City :) Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 13.11.2008
| Naslov: Re: Ae da pewamo Uto Mar 24, 2009 11:10 pm | |
| - JoWaNa_92 ::
- Jednog dana kada odem
jednog dana kada odem ja ostavicu pesme svoje da ih staro drustvo zapeva
Pesme moje, pesme moje ni za sta me ne krivite ostanite s' drugovima i za mene zivite
O Danka, Danka, Danka, o Marija hej Branka, Branka, Branka prokleta je ova nedelja o majko sto me rodi kad srece nemam ja dotako' sam dno zivota prokleta je ova nedelja
Dao sam vam dusu svoju dao sam vam dane mladosti delio sam zivot s' vama svoje tuge, svoje radosti | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
Broj poruka : 15212 Lokacija : jole obozavam te Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 14.10.2008
| Naslov: Re: Ae da pewamo Uto Mar 24, 2009 11:11 pm | |
| - wanja ::
- JoWaNa_92 ::
- Jednog dana kada odem
jednog dana kada odem ja ostavicu pesme svoje da ih staro drustvo zapeva
|
| |
JoWaNa_92 Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Sre Mar 25, 2009 9:13 pm | |
| Jednog dana kada odem jednog dana kada odem ja ostavicu pesme svoje da ih staro drustvo zapeva
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Čet Mar 26, 2009 11:48 pm | |
| Rekao je samo nosi se ma briga me i ubi se na glavu si se meni popela o Boze, tesko sam to podnela
Htela sam prvo da se obesim da secem vene da se otrujem umesto toga sedam na voz promenit cu zivot, skroz na skroz
Ref. Od nervoze strasno mi se pusi cigareta bila bi resenje palim vatru, a kad tamo pise zabranjeno pusenje
Nervoza mi izlazi na usi cigareta lek je za smirenje palim vatru, ko ce da izdrzi zabranjeno pusenje
Nude mi beli luk i rakiju na noge staju i dobacuju iz kog sam filma Boze ispala sve bih na jedno mesto poslala
Kondukter mrtav, pijan ulazi i pravo meni prilazi iz dzepa uzima mi pare sve kupujem kartu ne znam za gde
Ref.
Rekao je samo svega sam sit prekinuo zadnju nit hocu da zivim dalje po svom pogodio me ko sa neba grom
Iz glave reci mi ne izlaze dok mesta kao ljudi prolaze jos malo pa ce me da napiju u tom vozu za nedodziju
Ref. | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
Broj poruka : 4676 Godina : 30 Lokacija : U Zambeziji kod Alise u zemlji cudesa Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 16.01.2009
| Naslov: Re: Ae da pewamo Čet Mar 26, 2009 11:54 pm | |
- Rekao je samo nosi se
ma briga me i ubi se na glavu si se meni popela o Boze, tesko sam to podnela
Htela sam prvo da se obesim da secem vene da se otrujem umesto toga sedam na voz promenit cu zivot, skroz na skroz
Ref. Od nervoze strasno mi se pusi cigareta bila bi resenje palim vatru, a kad tamo pise zabranjeno pusenje
Nervoza mi izlazi na usi cigareta lek je za smirenje palim vatru, ko ce da izdrzi zabranjeno pusenje
Nude mi beli luk i rakiju na noge staju i dobacuju iz kog sam filma Boze ispala sve bih na jedno mesto poslala
Kondukter mrtav, pijan ulazi i pravo meni prilazi iz dzepa uzima mi pare sve kupujem kartu ne znam za gde
Ref.
Rekao je samo svega sam sit prekinuo zadnju nit hocu da zivim dalje po svom pogodio me ko sa neba grom
Iz glave reci mi ne izlaze dok mesta kao ljudi prolaze jos malo pa ce me da napiju u tom vozu za nedodziju
Ref. | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Čet Mar 26, 2009 11:56 pm | |
| Sve mi nocas na gar mirise sve je tako crno bez tebe ti si mi bio ljubav najveca sad si na srcu rana najljuca
Ref. Sta posle svega od mene ostaje osim suza i malo prasine da me vetar po svetu raznese od mene ime da ne ostane
Hej, nigde zive duse nema kao da je rat nocas tuga mi je sestra a bol mi je brat
Sve bih dala da me cujes da si kraj mene da moja zadnja zelja sa mnom ne umre, hej
Nocas vidim i kroz zidove cujem kako meni dolaze praznih ruku moje molitve da mi te vrate nisu uspele
Ref. | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Čet Mar 26, 2009 11:56 pm | |
- Sve mi nocas na gar mirise
sve je tako crno bez tebe ti si mi bio ljubav najveca sad si na srcu rana najljuca
Ref. Sta posle svega od mene ostaje osim suza i malo prasine da me vetar po svetu raznese od mene ime da ne ostane
Hej, nigde zive duse nema kao da je rat nocas tuga mi je sestra a bol mi je brat
Sve bih dala da me cujes da si kraj mene da moja zadnja zelja sa mnom ne umre, hej
Nocas vidim i kroz zidove cujem kako meni dolaze praznih ruku moje molitve da mi te vrate nisu uspele
Ref. | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Pet Mar 27, 2009 12:01 am | |
| Zbog nje zuris u grad kazes ceka vec sat vise vremena nema zbog nje opet si mlad lazes da si mi brat tema savrsena
Isto, sve je k'o pre visnja u moj sampre dobar koktel sa tugom disko, isto radis k'o pre bez razmisljanja sve ne zalis me
Ref. Trideseti februar ako jednom svane zbog nas ja cu biti tu taj datum pisat' ce se zbog nas
Trideseti drugi cak i da su godine sve prestupne dok je sveta, dok je veka za nas dvoje to ce biti nemoguce
Ko' te ljubi ko ja da razume i zna sto sam zbog tebe tuzna da prva, poslednja zna dokaz za to sam ja nisam verovala
Isto, sve je k'o pre visnja u moj sampre dobar koktel sa tugom disko, isto radis k'o pre bez razmisljanja sve ne zalis me | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Pet Mar 27, 2009 12:03 am | |
- Zbog nje zuris u grad
kazes ceka vec sat vise vremena nema zbog nje opet si mlad lazes da si mi brat tema savrsena
Isto, sve je k'o pre visnja u moj sampre dobar koktel sa tugom disko, isto radis k'o pre bez razmisljanja sve ne zalis me
Ref. Trideseti februar ako jednom svane zbog nas ja cu biti tu taj datum pisat' ce se zbog nas
Trideseti drugi cak i da su godine sve prestupne dok je sveta, dok je veka za nas dvoje to ce biti nemoguce
Ko' te ljubi ko ja da razume i zna sto sam zbog tebe tuzna da prva, poslednja zna dokaz za to sam ja nisam verovala
Isto, sve je k'o pre visnja u moj sampre dobar koktel sa tugom disko, isto radis k'o pre bez razmisljanja sve ne zalis me | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Pet Mar 27, 2009 12:06 am | |
| Ne volim kada zavolim kada zavolim ja gresim dopustim kad se opustim
Zelim da me zavolis da zavodljivo se smesis priznacu i pristacu
Nisam znala da je to opasno, zapaljivo tako neodoljivo stanje nepopravljivo
Ref. Pa, pa, panika kada blizu sam ti ja gubim glavu na tvoj znak vodi me u polumrak
Pa, pa, panika kad blizu sam ti ja glas mi pretvoris u dah ti si andjeoski prah
Ne verujem srcu tvom lagalo me vise puta navelo pa zavelo
Ref.
Maco, samo pridji blize vidim, pogled tvoj me stize vidim, samo ide nize i vise se ne dise ma pusti fore, hajmo gore sve od sumraka do zore
Ref. | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Pet Mar 27, 2009 12:08 am | |
- Ne volim kada zavolim
kada zavolim ja gresim dopustim kad se opustim
Ref. Pa, pa, panika kada blizu sam ti ja gubim glavu na tvoj znak vodi me u polumrak
Pa, pa, panika kad blizu sam ti ja glas mi pretvoris u dah ti si andjeoski prah
Ne verujem srcu tvom lagalo me vise puta navelo pa zavelo
Ref.
Maco, samo pridji blize vidim, pogled tvoj me stize vidim, samo ide nize i vise se ne dise ma pusti fore, hajmo gore sve od sumraka do zore
Ref. | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Pet Mar 27, 2009 12:11 am | |
| Da mi je znat' gdje si sad sesir tvoj zut cuvam jos i cekam barem pismo jer nekad rekli mi smo nikada bez tebe dalje necu, Nikola
Da mi je znat' jedno tek ljubi li tko dlan ti mek pamtis li sjaj u travi sto tek se jednom javi Nikola, sjeti se toga
Ref. Niko, Niko, Nikola, Niko, Niko, Nikola Niko, Niko, Nikola, la, zasto se skrivas o la la, Niko, Niko, Nikola Niko, Niko, Nikola, la
Ljulja me san, mjesec mlad samo da znam s kim si sad dosla bih iznenada povela te iz grada Nikola, zlocesto moje
Ref.
Dosla bih iznenada povela te iz grada, Nikola | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Pet Mar 27, 2009 12:13 am | |
| mace moje ti si bog neznam sta bih ja bez tvog bez tvog osmeha u ocima mace moje moj si par volim volim onu stvar sto tvom licu daje slatku car
hajde vrata razvali dodji pa me zapali bice mi toplo oko struka | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Pet Mar 27, 2009 12:18 am | |
| Ko li miluje, milo moje ko li usne te, snene budi ne zaboravi ime moje kada krene da, da te ljubi
Klasje moje ne spavaj njega ljubi mene uspavaj
Ne lomi mi led, vodu nemam ne soli mi ranu, suza nemam ko li zaigra oro moje neka ne igra za nas dvoje klasje mene uspavaj
Ref.2x Nuno nej nuno, nuno, nuno, nuno, nuno nej nuno nej nuno, nuno, nuno, nuno, nuno nej na Vidovdan probudi me da ga opet pogledam
Na Vidovdan probudi me jos jednom da ga pogledam | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Pet Mar 27, 2009 12:20 am | |
- Ko li miluje, milo moje
ko li usne te, snene budi ne zaboravi ime moje kada krene da, da te ljubi
Klasje moje ne spavaj njega ljubi mene uspavaj
Ne lomi mi led, vodu nemam ne soli mi ranu, suza nemam ko li zaigra oro moje neka ne igra za nas dvoje klasje mene uspavaj
Ref.2x Nuno nej nuno, nuno, nuno, nuno, nuno nej nuno nej nuno, nuno, nuno, nuno, nuno nej na Vidovdan probudi me da ga opet pogledam
Na Vidovdan probudi me jos jednom da ga pogledam | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Pet Mar 27, 2009 12:26 am | |
| SAMO ZA NASEG JOCU: Ljeto ide kako si mi ti gdje si, s kim si, da mi je znati ko li mi te ugrijao dok je zimus snijeg padao ko li mi te ljubio, grom ga ubio Bas me briga gdje si otisla ravna ti je Jugoslavija bas me briga nisi dijete sve u korist tvoje stete samo tvoje ali moje, srce boluje Ref. Lipe cvatu sve je isto ko i lani hej samo, srce moje i srce tvoje u ljubavi vise ne stoje Zaklinjem se dusom i Bogom krvi mojom plavom seljackom kunem ti se i umrijet cu ali ja te trazit necu necu, necu a umrijet cu a umrijet cu | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Pet Mar 27, 2009 12:27 am | |
| | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Pet Mar 27, 2009 12:33 am | |
| Mislis li na mene tugo garava Ili ti je ravno sve do Kosova Ljubila sam jagnje, ujeo me vuk Sad zbog neke druge, pijes kao smuk
Ref: Devojko vestice Srecnice i gresnice Vrati ga, volim ga Jer ljubav nema granice
Sevnula je munja, udari me grom Dokle ces ti tako, terati po svom Trazio si mnogo, imao si sve A ja samo zmiju da me otruje | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Pet Mar 27, 2009 12:53 am | |
| Ja sam ti je darovala dok sam ti se radovala da te cuva kad me nema kad zaljubljen negde sletis da se uvek mene setis dok ti zivot brigu sprema
Ref. Kao dobrog glasa ptica oko ruke brojanica jedno davno obecanje nek ti kazu ko te voli i ko se za tebe moli svako vece pred spavanje milo moje, pred spavanje
Ja sam ti je ostavila nikad nisam zazalila dok smo zivi nek nas veze nek te digne kada tones nek te seti kada klones da od tezeg ima teze
Ref.
Ja sam ti je poklonila dok sam u tvom srcu bila da me uvek po njoj pamtis kad ostanu reci samo da se setis da se znamo i da mozes da se vratis
Ref. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Ae da pewamo | |
| |
|
| |
| Ae da pewamo | |
|