| Natasa Bekvalac | |
|
+9J0wana_95 wanja ILMA-DARIO taca-joca ZmAjChE_94 music is in the air Roberta xLoveMEorHateMEx zaKiih 13 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
ILMA-DARIO Zvezda granda
Broj poruka : 2579 Godina : 30 Koliko volite Jovana : Datum upisa : 29.11.2008
| Naslov: Re: Natasa Bekvalac Pet Feb 20, 2009 1:51 pm | |
| | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
Broj poruka : 7693 Godina : 32 Lokacija : Svajcarska - [..Kragujevac..] Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 12.01.2009
| Naslov: Re: Natasa Bekvalac Pet Feb 20, 2009 2:11 pm | |
| | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
Broj poruka : 15212 Lokacija : jole obozavam te Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 14.10.2008
| Naslov: Re: Natasa Bekvalac Pet Feb 20, 2009 4:39 pm | |
| | |
|
| |
wanja Zvezda granda
Broj poruka : 8996 Godina : 30 Lokacija : Negis City :) Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 13.11.2008
| Naslov: Re: Natasa Bekvalac Sub Feb 21, 2009 1:16 am | |
| | |
|
| |
ILMA-DARIO Zvezda granda
| Naslov: Re: Natasa Bekvalac Sub Feb 21, 2009 1:17 am | |
| | |
|
| |
Roberta Zvezda granda
Broj poruka : 2234 Lokacija : Vrsac Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 09.09.2008
| Naslov: Re: Natasa Bekvalac Ned Feb 22, 2009 3:22 am | |
| jbt jel istina da ima rak? | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
Broj poruka : 15212 Lokacija : jole obozavam te Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 14.10.2008
| Naslov: Re: Natasa Bekvalac Ned Feb 22, 2009 5:39 pm | |
| boze jel to istina? jadnica,bas mi je zao | |
|
| |
ILMA-DARIO Zvezda granda
| Naslov: Re: Natasa Bekvalac Ned Feb 22, 2009 5:44 pm | |
| - taca-joca ::
- boze jel to istina? jadnica,bas mi je zao
ma ne znam jel istina? | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
| Naslov: Re: Natasa Bekvalac Ned Feb 22, 2009 5:47 pm | |
| znam da novinari pisu svasta i daj boze da nije istina | |
|
| |
ILMA-DARIO Zvezda granda
| Naslov: Re: Natasa Bekvalac Ned Feb 22, 2009 5:48 pm | |
- znam da novinari pisu svasta i daj boze da nije istina
ma i ja kazem...ne daj boze. da je istina | |
|
| |
wanja Zvezda granda
Broj poruka : 8996 Godina : 30 Lokacija : Negis City :) Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 13.11.2008
| Naslov: Re: Natasa Bekvalac Ned Feb 22, 2009 10:15 pm | |
| - ILMA-DARIO ::
- taca-joca ::
ma i ja kazem...ne daj boze. da je istina pu pu...nadam se da nije istina... | |
|
| |
ILMA-DARIO Zvezda granda
| Naslov: Re: Natasa Bekvalac Ned Feb 22, 2009 10:18 pm | |
| - wanja ::
- ILMA-DARIO ::
ma i ja kazem...ne daj boze. da je istina pu pu...nadam se da nije istina... i ja se nadam | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Natasa Bekvalac Ned Feb 22, 2009 10:34 pm | |
| - ILMA-DARIO ::
- wanja ::
- ILMA-DARIO ::
ma i ja kazem...ne daj boze. da je istina pu pu...nadam se da nije istina... i ja se nadam svi se nadamo...naca nije to zasluzila!!! | |
|
| |
music is in the air Zvezda granda
Broj poruka : 2785 Godina : 32 Lokacija : makedonija-skoplje Koliko volite Jovana : Datum upisa : 18.11.2008
| Naslov: Re: Natasa Bekvalac Ned Mar 01, 2009 2:24 am | |
| ma nadam se da nije istina..jos i to fali .....necu da verujem ali kako god da je uz tebe sam nato..bori se i izdrzi ..znas da nada poslednja umire... | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
Broj poruka : 7693 Godina : 32 Lokacija : Svajcarska - [..Kragujevac..] Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 12.01.2009
| |
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Natasa Bekvalac Ned Mar 01, 2009 9:32 pm | |
| nedaj boze nikom!! tacno je da novinari svasta pisu...ali ovo o nati je nazalost istina ali nije nista strasno kako su javili..jer su joj qa na vreme odkrili, tako da moze opet radjati decu.. NATOOOO UZ TEBE SMOO LEPOTIIIICEEE ZAUVEEEKKKK!! | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Natasa Bekvalac Sub Mar 21, 2009 9:38 pm | |
| Neuništiva
Povreda supruga Danila Ikodinovića, suđenje zbog saobraćajke, njena operacija tumora na jajniku i brojne druge nedaće nisu uticale na izgled Nataše Bekvalac.
Najbolji dokaz za to su paparaco fotografije napravljene početkom meseca na Miločeru, a koje je ekskluzivno objavio magazin „Hello!“.
Na njima se novosadska barbika vidi u kupaćem kostimu prvi put posle hirurške intervencije, a osim zavidne forme, pokazala je i novu tetovažu na levom boku, labuda sa raširenim krilima. Nova tetovaža pozamašne veličine simbolizuje doživotnu i bezuslovnu ljubav, a isti takav nalazi se i na levoj nadlaktici njenog supruga Danila Ikodinovića. Upakovana u omaleni bikini, lepa Sosa je blistala, iako ove dane provodi u putu, od koncerta do festivala i gostovanja. Mali predah napravila je juče, kada je u užem porodičnom krugu proslavila drugi rođendan jedinice Hane. | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Natasa Bekvalac Sub Mar 21, 2009 9:39 pm | |
| Zvezda do zvezde!
U velikoj dvorani Sava centra 30. marta održaće se tradicionalna muzička manifestacija Oskar popularnosti u organizaciji "Melos estrade". Kao i svake godine, scenom će prodefilovati veliki broj zvezda, kao što su Željko Joksimović, Jelena Tomašević, Seka Aleksić, Aca Lukas, Nataša Bekvalac, Kemal Monteno, Riblja čorba, Zvezde Granda, Amadeus bend, Kursadžije i druga poznata imena domaće estrade. Karte za ovu manifestaciju već su u prodaji a program počinje u 21 čas. | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Natasa Bekvalac Sub Mar 21, 2009 9:39 pm | |
| Nataša Bekvalac nikad lepša!
Nataša Bekvalac imala je u prošloj godini više pehova nego što normalan čovek može da podnese. Pored nesreće supruga Danila Ikodinovića i operacije tumora na jajniku, Nata je zamalo doživela avionsku nesreću iznad Tuzle...Ipak, sve to nije ostavilo traga na lepoj Novosađanki. Paparaco magazina Hello! uslikao ju je na bazenu hotela „Maestral“ u Pržnu, na jadranskoj obali gde se odmarala pre izlaska na scenu. Na slikama možete videti da majka dvogodišnje Hane izgleda savršeno u dvodelnom kupaćem kostimu. Besprekorna figura, na kojoj bi joj pozavidele i mnoge svetske manekenke, došla je do punog izražaja. Na levom boku je i veliki istetovirani labud, identičan tatu kakav ima i njen suprug, samo na levoj nadlaktici. Više fotografija pogledajte u novom broju magazina Hello! | |
|
| |
Roberta Zvezda granda
Broj poruka : 2234 Lokacija : Vrsac Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 09.09.2008
| Naslov: Re: Natasa Bekvalac Ned Mar 22, 2009 3:04 am | |
| NATAŠA BEKVALAC UOČI NASTUPA U MILOČERU odmarala SE NA HOTELSKOM BAZENU i pokazala zanosnu figuru i tetovažu Pošto je Nataša Bekvalac, domaća zvezda pop muzike, otkazala učešće na Beoviziji zbog hirurške intervencije, kojom joj je uspešno uklonjen tumor na jajniku, pevačica je prijatno iznenadila publiku, pojavivši se na pomenutoj manifestaciji. Doduše, ne kao takmičar, nego kao učesnik revijalnog dela. Na sceni Centra Sava primila je laskavo priznanje za zvezdu godine. Zračila je pozitivnom energijom i plenila izgledom, pa je domaća javnost bila potpuno zatečena, ne verujući da je lepa i hrabra Novosađanka samo deset dana pre toga bila na operaciji. Veliku profesionalnost Nataša je potvrdila odmah po preuzimanju nagrade na Beoviziji, krenuvši put Tuzle, gde je gostovala. Savesna pevačica uspela je da stigne na vreme pred svoje fanove u Bosni, koji su je s nestrpljenjem iščekivali. | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Natasa Bekvalac Ned Mar 22, 2009 5:10 pm | |
| bas mi je draqo da joj je bolje i sto je vratila stari osmeh na licu..obozavam jeeeee | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
| Naslov: Re: Natasa Bekvalac Ned Mar 22, 2009 6:18 pm | |
| - zaKiih ::
- bas mi je draqo da joj je bolje i sto je vratila stari osmeh na licu..obozavam jeeeee
| |
|
| |
music is in the air Zvezda granda
Broj poruka : 2785 Godina : 32 Lokacija : makedonija-skoplje Koliko volite Jovana : Datum upisa : 18.11.2008
| Naslov: Re: Natasa Bekvalac Ned Mar 22, 2009 9:58 pm | |
- zaKiih ::
- bas mi je draqo da joj je bolje i sto je vratila stari osmeh na licu..obozavam jeeeee
da i mnei je bas drao presrecna sam zbog nje....prelepa je.... | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Natasa Bekvalac Sre Mar 25, 2009 12:40 pm | |
| - music is in the air ::
- zaKiih ::
da i mnei je bas drao presrecna sam zbog nje....prelepa je.... i ja takodje ..prelepaaa jee nataaa | |
|
| |
J0wana_95 Zvezda granda
Broj poruka : 2261 Godina : 29 Lokacija : Sa Jocom na pusto ostrvo Koliko volite Jovana : Datum upisa : 18.04.2009
| Naslov: Re: Natasa Bekvalac Pet Apr 24, 2009 1:46 pm | |
| naca je preslatka i stw je super | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Natasa Bekvalac | |
| |
|
| |
| Natasa Bekvalac | |
|