| osoba iznad mene | |
|
+20mechee JoWaNa_92 taca-joca wanja Angie<3Jowana Negativna :) xLoveMEorHateMEx najarealista tanja90 zaKiih velida* ZmAjChE_94 Gaga *Irena94* Jovana_92 Roberta ILMA-DARIO music is in the air cupka93 cica95 24 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
JoWaNa_92 Zvezda granda
Broj poruka : 3834 Godina : 32 Koliko volite Jovana : Datum upisa : 26.02.2009
| Naslov: Re: osoba iznad mene Pon Mar 09, 2009 11:27 pm | |
| | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
Broj poruka : 15212 Lokacija : jole obozavam te Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 14.10.2008
| Naslov: Re: osoba iznad mene Pon Mar 09, 2009 11:50 pm | |
| paunovicka buduca,vrh brate | |
|
| |
wanja Zvezda granda
Broj poruka : 8996 Godina : 30 Lokacija : Negis City :) Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 13.11.2008
| |
| |
JoWaNa_92 Zvezda granda
| Naslov: Re: osoba iznad mene Pon Mar 09, 2009 11:54 pm | |
| | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
Broj poruka : 15212 Lokacija : jole obozavam te Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 14.10.2008
| Naslov: Re: osoba iznad mene Pon Mar 09, 2009 11:57 pm | |
| stefanovicka,ma sta reci sem extra | |
|
| |
JoWaNa_92 Zvezda granda
| Naslov: Re: osoba iznad mene Pon Mar 09, 2009 11:59 pm | |
| stefanovicka br 2 haha ma legenda | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
| Naslov: Re: osoba iznad mene Uto Mar 10, 2009 12:02 am | |
| ha ha ha hvala legenda sta reci | |
|
| |
JoWaNa_92 Zvezda granda
| Naslov: Re: osoba iznad mene Uto Mar 10, 2009 12:04 am | |
| nema na chemu hehe tacika carica | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
| Naslov: Re: osoba iznad mene Uto Mar 10, 2009 12:06 am | |
| jovanica kraljica | |
|
| |
wanja Zvezda granda
Broj poruka : 8996 Godina : 30 Lokacija : Negis City :) Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 13.11.2008
| Naslov: Re: osoba iznad mene Uto Mar 10, 2009 12:27 am | |
| stefanovicke, paunovicke...ma najbolje ste | |
|
| |
JoWaNa_92 Zvezda granda
| Naslov: Re: osoba iznad mene Uto Mar 10, 2009 12:32 am | |
| | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
| Naslov: Re: osoba iznad mene Uto Mar 10, 2009 12:35 am | |
| sada smo tri stefanovicke,paunovicke ma legenda | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: osoba iznad mene Uto Mar 10, 2009 12:52 am | |
| sve ste kraljice ali ja imam jos puno puno prezimena...(stefanovic je naravno prvo... ) | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
| Naslov: Re: osoba iznad mene Uto Mar 10, 2009 12:52 am | |
| a paunovic drugo ma sve ste extra | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: osoba iznad mene Uto Mar 10, 2009 1:10 am | |
| saric i paunovic su drugo...lazic trece(u tri slucaja...xexe)...itd... extra si taco...CMOK | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
| Naslov: Re: osoba iznad mene Uto Mar 10, 2009 1:18 am | |
| i ti si exra stefanovic,paunovic saric ..........cmokic | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: osoba iznad mene Uto Mar 10, 2009 1:21 am | |
| lepotice...pu$a | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
| Naslov: Re: osoba iznad mene Uto Mar 10, 2009 1:21 am | |
| lepotica,slatka plavusica cmok | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: osoba iznad mene Uto Mar 10, 2009 1:26 am | |
| wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp wtp | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
| Naslov: Re: osoba iznad mene Uto Mar 10, 2009 1:30 am | |
| carica,kraljica,legenda ma sve naj cmok | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
Broj poruka : 7693 Godina : 32 Lokacija : Svajcarska - [..Kragujevac..] Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 12.01.2009
| |
| |
taca-joca Zvezda granda
| |
| |
zaKiih Zvezda granda
Broj poruka : 7693 Godina : 32 Lokacija : Svajcarska - [..Kragujevac..] Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 12.01.2009
| Naslov: Re: osoba iznad mene Uto Mar 10, 2009 2:13 pm | |
| mojaa taca macaaa leqeeenda | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
Broj poruka : 4676 Godina : 30 Lokacija : U Zambeziji kod Alise u zemlji cudesa Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 16.01.2009
| Naslov: Re: osoba iznad mene Uto Mar 10, 2009 3:51 pm | |
| | |
|
| |
music is in the air Zvezda granda
Broj poruka : 2785 Godina : 32 Lokacija : makedonija-skoplje Koliko volite Jovana : Datum upisa : 18.11.2008
| Naslov: Re: osoba iznad mene Uto Mar 10, 2009 4:19 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: osoba iznad mene | |
| |
|
| |
| osoba iznad mene | |
|