| Aleksandra Bursac | |
|
+52Jeca Princessa Xxx_maki_xxX ~Sneza~ Tamara--- J0wana_95 JoWaNa_92 velida* Jovana_92 taca-joca Angie<3Jowana xLoveMEorHateMEx ^^TIN@^^ Jovana zvezda ajLa ZmAjChE_94 ILMA-DARIO cica95 Veka:) zaKiih Milena! cupka93 Aleksandra Bursac wanja Roberta *Marija94*Maki* Natasa93 markolav i love jovan music is in the air ^^^S@nDr@^^^ Waske Elena^ pRiNcEsS.92 Maki 93 anna Nenad *Marta*93* ReD StAr LiOn *Irena94* N@t@sic@ *-*Slavica*-* KaTkaa* ^.^JeCkA^.^Krasiva sanela XXX IKICA XXX *Amel* ~Aleksandra_92~ Mica93 Gaga Mina-Admin 56 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Gaga Giga fan
Broj poruka : 1722 Godina : 34 Lokacija : Mirkovci-Hrvatska Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 09.09.2008
| Naslov: Re: Aleksandra Bursac Pon Maj 11, 2009 2:30 pm | |
| A ukoliko Ceca ne ispadne sigurna sam da ce uraditi sve da se Saska vrati! | |
|
| |
ILMA-DARIO Zvezda granda
Broj poruka : 2579 Godina : 30 Koliko volite Jovana : Datum upisa : 29.11.2008
| Naslov: Re: Aleksandra Bursac Pon Maj 11, 2009 4:28 pm | |
| - Gaga ::
- Bice vama krava! Ako je ne volite mars odavde! Ne vredjajte je vise!
Videcemo jos! Nesa nema ama bas nikakve sanse iako bih ja volela da se vrati! Jedine sanse ima Bilja,Saska i Joco i naravno ovaj koji sledeci ispadne! nesa ima bas velike sanse...kad on zapewa acu lukasa...samo mu joca moze biti ravan... | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
Broj poruka : 7693 Godina : 32 Lokacija : Svajcarska - [..Kragujevac..] Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 12.01.2009
| Naslov: Re: Aleksandra Bursac Pon Maj 11, 2009 6:25 pm | |
- Bice vama krava! Ako je ne volite mars odavde! Ne vredjajte je vise!
Videcemo jos! Nesa nema ama bas nikakve sanse iako bih ja volela da se vrati! Jedine sanse ima Bilja,Saska i Joco i naravno ovaj koji sledeci ispadne! izvini a koqa ti to marsiras?nije tvoj forum pa da nas marsiras!!ovo je ipak jocin forum i jel hocete da se o nama prica kakve smo??svasta..ako toliko volis sasku idi to i reci njoj tj. i na njenom forumu!!svako ima svoje misljenje i treba qa prihvatiti ma koliko to tebe ili koqa vec bolelo!!a za vredjenje pa i u pravu si moram priznati!!ae da se vise ne svadjamo!!svasta......ovo sam samo ovde videla!! aaaa sto se tice nese..po meni on i jole imaju najvece sanse.!!i bilja takodje prelepo peva..!! | |
|
| |
wanja Zvezda granda
Broj poruka : 8996 Godina : 30 Lokacija : Negis City :) Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 13.11.2008
| Naslov: Re: Aleksandra Bursac Pon Maj 11, 2009 8:14 pm | |
| | |
|
| |
Gaga Giga fan
Broj poruka : 1722 Godina : 34 Lokacija : Mirkovci-Hrvatska Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 09.09.2008
| Naslov: Re: Aleksandra Bursac Pon Maj 11, 2009 9:14 pm | |
| Meni nije do svadjanja stvarno! Ali vise ste preterali sa vredjanjem! Non stop nesto vredjate Sasku! Ako je ne volite ne dolazite u temu i sve OK! Joj bas me zanima koji je to kreten koji je pogodio Sasku casom u glavu na nastupu! Toga treba dobro namlatiti! | |
|
| |
wanja Zvezda granda
Broj poruka : 8996 Godina : 30 Lokacija : Negis City :) Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 13.11.2008
| |
| |
Gaga Giga fan
| Naslov: Re: Aleksandra Bursac Pon Maj 11, 2009 9:16 pm | |
| PRESS INTERVJU... Aleksandra Bursać, zvezda „GRANDA" DUPLI MALER!
Dan pre nego što sam ispala iz takmičenja za „Zvezde Granda", pijani gost me je usred nastupa pogodio čašom u glavu
Jesam ispala, ali nisam izgubila... Aleksandra Bursać kaže da je potpisala devetogodišnji ugovor sa „Grandom"
Plavokosa Aleksandra Bursać (20) ispala je iz daljeg takmičenja za „Zvezde Granda". Zemunska „džepna Venera", kako je zovu njeni fanovi, najavljuje za Press da će se spremiti za povratak kroz baraž, ali otkriva i da je dan pred emisiju napadnuta na jednom nastupu i da je, umesto odmarajući kod kuće, noć provela u bolnici.
Mladu zvezdu „Granda" u toku nastupa u klubu „Bjanko nero" na Smederevskom putu kod Kaluđerice u nos je pogodila staklena čaša. Aleksandra je, pored jakog bola, osetila i nesvesticu i odmah krenula u Urgentni centar:
- Nikada dosad nisam doživela toliku neprijatnost, čak ni sličnu. U klubu u kom sam pevala te noći bila je sjajna atmosfera. Bilo je oko 400 gostiju, što je mnogo više nego što klub ima kapaciteta. Raspoloženje je bilo na vrhuncu, a u jednom trenutku sam osetila strašan bol u nosu i blagu nesvesticu. Ne znam ko me je gađao čašom jer sam odmah istrčala na terasu misleći da mi je nos slomljen. U svim klubovima u kojima sam dosad radila obezbeđenje je bilo krajnje profesionalno i vlasnici su me maksimalno uvažavali, tako da do ispada nikada nije ni dolazilo.
Nisam bila u vezi s Jocom Stefanovićem i Darkom Filipovićem. Želim dečka koji će me podržavati u poslu
Aleksandra Bursać nedavno je veoma burno reagovala kada su je neki mediji doveli u vezu s kolegama Jocom Stefanovićem i Darkom Filipovićem.
- Sve neistine mi smetaju, a pogotovu kad me povezuju sa zauzetim kolegama, što je slučaj s Jocom. Što se tiče Darka, jasno sam rekla da je među nama samo bilo upoznavanja i ništa više od toga. Nemam dečka, imam samo drugove i kolege. Želim dečka koji će me podržavati u poslu koji sam odabrala, jer samo uz pravu podršku, poštovanje i uvažavanje dešavaju se sve ostale lepe stvari kao što su ljubav i sve što sledi iz toga - kaže lepa pevačica.
Kako se završilo to ružno veče i da li te je taj događaj sprečio da daš maksimum na nastupu u subotu?
- To je jedno izuzetno traumatično iskustvo za mene i želim da ga što pre zaboravim. Bila sam u Urgentnom centru na svim mogućim ispitivanjima, a u zemunskoj bolnici sam primila tetanus. Svakako da je ovaj napad uticao na mene, ali, što se tiče nastupa, mislim da on nije ništa promenio. Izabrala sam odličnu pesmu sjajne pevačice Ane Bekute, tako da nije bilo ni do odabira pesme. Nisam bila previše raspoložena, pa je možda i to uticalo na glasače.
Kako si se osećala u trenutku kada je Saša Popović saopštio da ti ispadaš?
- Iskreno, bilo mi je jako teško. Samo dva stepenika su me delila od velikog finala i nastupa u „Areni" 20. maja, a ja nisam uspela da se popnem. Ipak, čeka me baraž i nadam se da ću uspeti da se vratim. Svesna sam da je velika i jaka konkurencija, ali imam veru u sebe i svoje navijače.
Ukoliko se ne vratiš, da li ćeš se kajati zbog učešća u devetomesečnom serijalu?
- Neću se ni najmanje kajati jer mi je takmičenje donelo veliko profesionalno iskustvo. Potpisala sam devetogodišnji ugovor sa „Grand produkcijom" i dobiću uskoro svoju prvu pesmu. Dodatno sam srećna što sam kroz učešće stekla i iskrene prijatelje među takmičarima. | |
|
| |
J0wana_95 Zvezda granda
Broj poruka : 2261 Godina : 29 Lokacija : Sa Jocom na pusto ostrvo Koliko volite Jovana : Datum upisa : 18.04.2009
| Naslov: Re: Aleksandra Bursac Uto Maj 12, 2009 1:04 pm | |
- Meni nije do svadjanja stvarno! Ali vise ste preterali sa vredjanjem! Non stop nesto vredjate Sasku! Ako je ne volite ne dolazite u temu i sve OK!
Joj bas me zanima koji je to kreten koji je pogodio Sasku casom u glavu na nastupu! Toga treba dobro namlatiti! slazem se s tobom ni ja ne wolim kapora pa ga ne wredjam...a sto se tice case ja bi ga UBILA de sme da dira on nasu pahuljicu | |
|
| |
Gaga Giga fan
| Naslov: Re: Aleksandra Bursac Uto Maj 12, 2009 5:29 pm | |
| NAJNOVIJE VESTI
Aleksandra Bursać: Jovan Stefanović mi je samo drug
Autor: Dragan Kecman
Foto: Mirko Tabašević
Objavljeno: 12.05.2009 13:14
Prošle subote takmičenje za ovogodišnju „Zvezdu Granda“ napustila je Aleksandra Bursać iz Beograda. Iako je mnogima bila favorit od samog početka, mlada i skromna pevačica tvrdi da je iznenađena što je uopšte stigla nadomak finala, ali ne krije razočarenje. „Naravno da mi je krivo što sam ispala. Poslednjih osam meseci svog života posvetila sam ovom takmičenju. Boli me što sam ispala kad sam bila na korak do uspeha. Ipak, ljudi su čuli za mene, znaju kako pevam i nadam se da to što nisam ušla u finale ne znači da neću imati uspešnu karijeru.“
Šta misliš, zašto si ispala? Nema tu neke filozofije. Jednostavno, svi mi koji smo stigli dovde smo manje više jednaki i deli nas nekoliko glasova. Ne smatram da sam odabrala lošu pesmu, da sam je loše otpevala... Jednostavno, nisam imala sreće...
Često su ti zamerali da nisi pevala modernu muziku. To nije tačno, pevala sam sve vrste muzike. To što ja privatno volim Anu Bekutu, Silvanu Armenulić, Gocu Stojićević uticalo je da tokom takmičenja više forsiram te izvođače. Ali, svi oni koji dolaze na moje nastupe znaju da nisam repertoarski ograničena.
Da li ti je porasla cena nastupa zbog „Zvezda Granda“? Naravno, pa to je valjda normalno.
Koliko? (smeh) Dovoljno.
Ko će pobediti ove godine? Mišljenje o tome mi se menja svaki dan. Prvo, da kažem da nikad nisam mislila da bih to mogla da budem ja. Uvek sam na tom mestu zamišljala nekog drugog. Smatram da Svetlana Tanasić i Topalko imaju ogromnu publiku i ne bi me iznenadilo da nekog od njih dvoje u Areni vidim kao pobednika.
Misliš li da ćeš se vratiti u baražu? Volela bih da se to desi, ali, iskreno, mislim da neću. Konkurencija je užasno jaka. Nebojša, Nadežda, Milena, Joca... Svi su sjajni pevači i miljenici nacije. Ali dobro, videćemo, daću sve od sebe.
Jesi li konačno našla dečka? (smeh) Zar ovo nije tematski intervju o takmičenju?
Nije. Dobro onda. Ne, nisam našla dečka. Počinjem polako da se brinem za sebe samu. (smeh)
Priznala si da se između Darka Filipovića i tebe dogodilo nešto. Šta konkretno? Ne bih o tome, mislim da je dovoljno što sam uopšte priznala da se nešto desilo. Ali, evo, reći ću ti da sam ostvarila neke svoje želje. (smeh)
Šalje li ti devojka Jovana Stefanovića poruke još uvek? Dokle ta priča... Ne, ne šalje. Moram to jednom zasvagda da razjasnim. Joca i ja smo se slikali za naslovnu stranu „Sveta“ i od tada nas povezuju, što je njemu donelo probleme u vezi. On je samo moj drug, a već sam objasnila da ga ne gledam ni na kakav drugi način. Njemu i njegovoj devojci želim svu sreću. | |
|
| |
Gaga Giga fan
| Naslov: Re: Aleksandra Bursac Uto Maj 12, 2009 5:46 pm | |
| | |
|
| |
Gaga Giga fan
| Naslov: Re: Aleksandra Bursac Uto Maj 12, 2009 5:47 pm | |
| | |
|
| |
Gaga Giga fan
| Naslov: Re: Aleksandra Bursac Uto Maj 12, 2009 5:47 pm | |
| | |
|
| |
Gaga Giga fan
| Naslov: Re: Aleksandra Bursac Uto Maj 12, 2009 11:18 pm | |
| Kako je moja Pufnica preslatka! Najbolja je! Vracamo je u barazu! | |
|
| |
Gaga Giga fan
| Naslov: Re: Aleksandra Bursac Pet Maj 15, 2009 12:15 am | |
| Ovaj tekst uopste nije Saska izjavila! Sve napravljeno i objavljeno! Bas su jadni | |
|
| |
Gaga Giga fan
| Naslov: Re: Aleksandra Bursac Pet Maj 15, 2009 2:05 pm | |
| Ja znam sta ce Saska pevati u barazu,ali nije jos sigurno! Pesma je bas lepa! | |
|
| |
music is in the air Zvezda granda
Broj poruka : 2785 Godina : 32 Lokacija : makedonija-skoplje Koliko volite Jovana : Datum upisa : 18.11.2008
| Naslov: Re: Aleksandra Bursac Pet Maj 15, 2009 7:04 pm | |
| pa to se podrazumeva seko da je pesma prelepa ....e uvek to tako novinari....kako je to gadno da se pretstavis u tudjo ime ...jao bas su jadni stvarno ... | |
|
| |
Gaga Giga fan
| Naslov: Re: Aleksandra Bursac Sub Maj 16, 2009 12:16 am | |
| Veceras je bas bila extra! Prelepo je otpevala pesmu! | |
|
| |
Gaga Giga fan
| Naslov: Re: Aleksandra Bursac Sub Maj 16, 2009 9:37 pm | |
| Mi smo ponosni i sretni, jer je nasa zvijezda poznata na citavoj planeti.. Ne sramimo se reci za koga bi zivot dali, jer da za nju ne navijamo ne bi se njenim navijacima zvali.. Bori se ona i bore se svi, jer ona je dusa, a snaga smo mi... Ona je ispunila nasu mastu, a mi smo svim srcem i snagom UVIJEK UZ SAŠKU..!!!!!!!!! | |
|
| |
music is in the air Zvezda granda
Broj poruka : 2785 Godina : 32 Lokacija : makedonija-skoplje Koliko volite Jovana : Datum upisa : 18.11.2008
| Naslov: Re: Aleksandra Bursac Ned Maj 17, 2009 1:36 am | |
| bravo seko prelepa pesma... | |
|
| |
Gaga Giga fan
| Naslov: Re: Aleksandra Bursac Ned Maj 17, 2009 10:13 pm | |
| Znam sta Saska peva! | |
|
| |
~Sneza~ Pripravnik
Broj poruka : 364 Godina : 29 Lokacija : Srbija Koliko volite Jovana : Datum upisa : 26.04.2009
| Naslov: Re: Aleksandra Bursac Pon Maj 18, 2009 1:50 am | |
| gaga ovde jedino ti u poslednje vreme pises | |
|
| |
Gaga Giga fan
| Naslov: Re: Aleksandra Bursac Pon Maj 18, 2009 1:53 am | |
| Pa vidis da je tako! Ovde Sasku niko ne voli pa moram ja da podizem temu! Glupo je da tema bude skroz dole! | |
|
| |
~Sneza~ Pripravnik
Broj poruka : 364 Godina : 29 Lokacija : Srbija Koliko volite Jovana : Datum upisa : 26.04.2009
| Naslov: Re: Aleksandra Bursac Pon Maj 18, 2009 1:57 am | |
| hehe pa zasto je ne vole??? | |
|
| |
Gaga Giga fan
| Naslov: Re: Aleksandra Bursac Pon Maj 18, 2009 2:03 am | |
| Ma ko ce ih znati! Do pre 2 dana su je voleli sad je ne vole! Ma ni ne moraju! saska je lgenda bila do sada i legenda ce biti! | |
|
| |
Veka:) Zvezda granda
Broj poruka : 2165 Godina : 30 Lokacija : Makednoija-Strumica Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 31.10.2008
| Naslov: Re: Aleksandra Bursac Pon Maj 18, 2009 1:15 pm | |
| Ko Kaze Da Ne Volimo Sasku...Ja Je Volim I Nadam Se Da Ce U Barazu Da Se Vrati | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Aleksandra Bursac | |
| |
|
| |
| Aleksandra Bursac | |
|