| Aleksandra Bursac | |
|
+52Jeca Princessa Xxx_maki_xxX ~Sneza~ Tamara--- J0wana_95 JoWaNa_92 velida* Jovana_92 taca-joca Angie<3Jowana xLoveMEorHateMEx ^^TIN@^^ Jovana zvezda ajLa ZmAjChE_94 ILMA-DARIO cica95 Veka:) zaKiih Milena! cupka93 Aleksandra Bursac wanja Roberta *Marija94*Maki* Natasa93 markolav i love jovan music is in the air ^^^S@nDr@^^^ Waske Elena^ pRiNcEsS.92 Maki 93 anna Nenad *Marta*93* ReD StAr LiOn *Irena94* N@t@sic@ *-*Slavica*-* KaTkaa* ^.^JeCkA^.^Krasiva sanela XXX IKICA XXX *Amel* ~Aleksandra_92~ Mica93 Gaga Mina-Admin 56 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
wanja Zvezda granda
Broj poruka : 8996 Godina : 30 Lokacija : Negis City :) Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 13.11.2008
| Naslov: Re: Aleksandra Bursac Ned Maj 10, 2009 1:10 am | |
| sanse imaju joca nesa i milena!!!!!!!!! aleksandra ili vasa "pufnica" pada u zaborav!!!!!!!! ja sam vam svima rekla da leti ali vi ne slusate..eto vam sada | |
|
| |
Gaga Giga fan
Broj poruka : 1722 Godina : 34 Lokacija : Mirkovci-Hrvatska Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 09.09.2008
| Naslov: Re: Aleksandra Bursac Ned Maj 10, 2009 1:12 am | |
| Kakva Ceranicka,ta nema ama bas nikakve sanse! Nema ni neso jer je vec bio u barazu! Saska nikad nece pasti u zaborav! Mi cemo je podigniti i vratiti! Saska carica! | |
|
| |
wanja Zvezda granda
Broj poruka : 8996 Godina : 30 Lokacija : Negis City :) Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 13.11.2008
| Naslov: Re: Aleksandra Bursac Ned Maj 10, 2009 1:13 am | |
| ma milena i nesa imaju vece kvalitete od nje pa cak i bilja i nadica bolje pevaju od bursacke!!! vecina bi se slozila!! | |
|
| |
music is in the air Zvezda granda
Broj poruka : 2785 Godina : 32 Lokacija : makedonija-skoplje Koliko volite Jovana : Datum upisa : 18.11.2008
| Naslov: Re: Aleksandra Bursac Ned Maj 10, 2009 1:13 am | |
| ima sanse u barazu svako ima pravo da se nada i svako ima pravo da udje...tako da nista se ne zna svi imaju podjenake sanse i mislite da mu je lako na jole da se takmici sa nesa ili saska ili bilja..evo kao konkurenti...pa sad jos neko ko ispadne moze biti svako ..a ne topalko ... saska i jole u areni ja se iskreno nadam | |
|
| |
Gaga Giga fan
Broj poruka : 1722 Godina : 34 Lokacija : Mirkovci-Hrvatska Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 09.09.2008
| Naslov: Re: Aleksandra Bursac Ned Maj 10, 2009 1:15 am | |
| - music is in the air ::
- ima sanse u barazu svako ima pravo da se nada i svako ima pravo da udje...tako da nista se ne zna svi imaju podjenake sanse i mislite da mu je lako na jole da se takmici sa nesa ili saska ili bilja..evo kao konkurenti...pa sad jos neko ko ispadne moze biti svako ..a ne topalko ...
saska i jole u areni ja se iskreno nadam Hocete iskreno: Jole ima jako veliku konkurenciju i moze se desiti da se ni ne vrati! | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
Broj poruka : 15212 Lokacija : jole obozavam te Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 14.10.2008
| Naslov: Re: Aleksandra Bursac Ned Maj 10, 2009 1:15 am | |
| jole se vraca a za ostale mi nije ni bitno | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Aleksandra Bursac Ned Maj 10, 2009 1:16 am | |
| - Gaga ::
- music is in the air ::
- ima sanse u barazu svako ima pravo da se nada i svako ima pravo da udje...tako da nista se ne zna svi imaju podjenake sanse i mislite da mu je lako na jole da se takmici sa nesa ili saska ili bilja..evo kao konkurenti...pa sad jos neko ko ispadne moze biti svako ..a ne topalko ...
saska i jole u areni ja se iskreno nadam
Hocete iskreno: Jole ima jako veliku konkurenciju i moze se desiti da se ni ne vrati! samo se ti nadaj da se nece vratiti :@ | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
Broj poruka : 15212 Lokacija : jole obozavam te Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 14.10.2008
| Naslov: Re: Aleksandra Bursac Ned Maj 10, 2009 1:16 am | |
Hocete iskreno: Jole ima jako veliku konkurenciju i moze se desiti da se ni ne vrati! ma nemoj jel to zato sto ti tako kazes.e da znas da ce ona pecinska zena izleteti i nece se ni vratiti | |
|
| |
J0wana_95 Zvezda granda
Broj poruka : 2261 Godina : 29 Lokacija : Sa Jocom na pusto ostrvo Koliko volite Jovana : Datum upisa : 18.04.2009
| Naslov: Re: Aleksandra Bursac Ned Maj 10, 2009 1:18 am | |
| | |
|
| |
ILMA-DARIO Zvezda granda
Broj poruka : 2579 Godina : 30 Koliko volite Jovana : Datum upisa : 29.11.2008
| Naslov: Re: Aleksandra Bursac Ned Maj 10, 2009 1:18 am | |
| e ja nzm...ne volim nesto sasku...jocva je kod mene no111111 | |
|
| |
Broj poruka : 2785 Godina : 32 Lokacija : makedonija-skoplje Koliko volite Jovana : Datum upisa : 18.11.2008
| Naslov: Re: Aleksandra Bursac Ned Maj 10, 2009 1:19 am | |
| vratice se onaj za ko bog odluci ...a jole se vraca...ali stvarno saska nije trebala da padne mislim nije bila najslabija ...vec mi je preko glave da lete one koje ne zasluzuju | |
|
| |
J0wana_95 Zvezda granda
Broj poruka : 2261 Godina : 29 Lokacija : Sa Jocom na pusto ostrvo Koliko volite Jovana : Datum upisa : 18.04.2009
| |
| |
ILMA-DARIO Zvezda granda
| Naslov: Re: Aleksandra Bursac Ned Maj 10, 2009 1:20 am | |
| - taca-joca ::
- Gaga ::
Hocete iskreno: Jole ima jako veliku konkurenciju i moze se desiti da se ni ne vrati! ma nemoj jel to zato sto ti tako kazes.e da znas da ce ona pecinska zena izleteti i nece se ni vratiti ja nmg.da veruijem da je nekom bilo ko vazniji od joce...onda ti nisi jocin fanm... | |
|
| |
Gaga Giga fan
| Naslov: Re: Aleksandra Bursac Ned Maj 10, 2009 1:22 am | |
Hocete iskreno: Jole ima jako veliku konkurenciju i moze se desiti da se ni ne vrati! ma nemoj jel to zato sto ti tako kazes.e da znas da ce ona pecinska zena izleteti i nece se ni vratiti Od mene nece dobiti ni jedan jedini glas zbog ovakvih fanova kakve ste vi! U barazu glasam za moju Pufnicu! | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
| Naslov: Re: Aleksandra Bursac Ned Maj 10, 2009 1:23 am | |
| - ILMA-DARIO ::
- taca-joca ::
Hocete iskreno: Jole ima jako veliku konkurenciju i moze se desiti da se ni ne vrati! ma nemoj jel to zato sto ti tako kazes.e da znas da ce ona pecinska zena izleteti i nece se ni vratiti ja nmg.da veruijem da je nekom bilo ko vazniji od joce...onda ti nisi jocin fanm... ej u pravu si ona nije jocin fan i nije joj mesto ovde | |
|
| |
ILMA-DARIO Zvezda granda
| Naslov: Re: Aleksandra Bursac Ned Maj 10, 2009 1:25 am | |
- ILMA-DARIO ::
Hocete iskreno: Jole ima jako veliku konkurenciju i moze se desiti da se ni ne vrati! ma nemoj jel to zato sto ti tako kazes.e da znas da ce ona pecinska zena izleteti i nece se ni vratiti ja nmg.da veruijem da je nekom bilo ko vazniji od joce...onda ti nisi jocin fanm... ej u pravu si ona nije jocin fan i nije joj mesto ovde glasasj za pufnicu tvoju i samo trosi kredit... to je pametno | |
|
| |
J0wana_95 Zvezda granda
| Naslov: Re: Aleksandra Bursac Ned Maj 10, 2009 1:25 am | |
| a kakvi smo to mi????msm svasta ne moras da glasas za jocu ako neces to je twoja stvar ali smatram da ti on nista nije uradio | |
|
| |
Gaga Giga fan
| Naslov: Re: Aleksandra Bursac Ned Maj 10, 2009 1:26 am | |
Hocete iskreno: Jole ima jako veliku konkurenciju i moze se desiti da se ni ne vrati! ma nemoj jel to zato sto ti tako kazes.e da znas da ce ona pecinska zena izleteti i nece se ni vratiti ja nmg.da veruijem da je nekom bilo ko vazniji od joce...onda ti nisi jocin fanm... ej u pravu si ona nije jocin fan i nije joj mesto ovde Ja jesam Jocin fan mozda i veci nego vi ali ste vi stvarno ne odgojena deca! Dosta mi je vise da serete po osobi koju ja volim! I nece mene niko oterati sa ovog foruma! Imam pravo da glasam za koga hocu,to mi niko nece zabraniti | |
|
| |
ILMA-DARIO Zvezda granda
| Naslov: Re: Aleksandra Bursac Ned Maj 10, 2009 1:29 am | |
Hocete iskreno: Jole ima jako veliku konkurenciju i moze se desiti da se ni ne vrati! ma nemoj jel to zato sto ti tako kazes.e da znas da ce ona pecinska zena izleteti i nece se ni vratiti ja nmg.da veruijem da je nekom bilo ko vazniji od joce...onda ti nisi jocin fanm... ej u pravu si ona nije jocin fan i nije joj mesto ovde
Ja jesam Jocin fan mozda i veci nego vi ali ste vi stvarno ne odgojena deca! Dosta mi je vise da serete po osobi koju ja volim! I nece mene niko oterati sa ovog foruma! Imam pravo da glasam za koga hocu,to mi niko nece zabraniti niko ti ne moze zabraniti ali ovde si samo da remetis red...bar sam to ja zakljucila......i ja sad odoh da spawam...nmg.vise da citam i ne verujem sta pricas... | |
|
| |
| Naslov: Re: Aleksandra Bursac Ned Maj 10, 2009 1:29 am | |
| smirite straste svi dosta nam je strseova ..vise vlada svuda nepravda tako je uvek bilo a retko kad pravda pobedjuje ..pufnica ima sanse da se vrati ..zajedno sa jole
Poslednji izmenio music is in the air dana Ned Maj 10, 2009 1:30 am, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
J0wana_95 Zvezda granda
| Naslov: Re: Aleksandra Bursac Ned Maj 10, 2009 1:30 am | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Aleksandra Bursac Ned Maj 10, 2009 1:31 am | |
| | |
|
| |
J0wana_95 Zvezda granda
| Naslov: Re: Aleksandra Bursac Ned Maj 10, 2009 1:36 am | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Aleksandra Bursac Ned Maj 10, 2009 1:45 am | |
| da to se samo ti slazes jovanice ..vidim da tesko ce se sve srediti ..nesto je previse hladno
jole i saska u areni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Gaga Giga fan
| Naslov: Re: Aleksandra Bursac Ned Maj 10, 2009 2:00 am | |
| Pobeda nema cenu,svim snagama SASKA U ARENU!!! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Aleksandra Bursac | |
| |
|
| |
| Aleksandra Bursac | |
|