| Aleksandra Bursac | |
|
+52Jeca Princessa Xxx_maki_xxX ~Sneza~ Tamara--- J0wana_95 JoWaNa_92 velida* Jovana_92 taca-joca Angie<3Jowana xLoveMEorHateMEx ^^TIN@^^ Jovana zvezda ajLa ZmAjChE_94 ILMA-DARIO cica95 Veka:) zaKiih Milena! cupka93 Aleksandra Bursac wanja Roberta *Marija94*Maki* Natasa93 markolav i love jovan music is in the air ^^^S@nDr@^^^ Waske Elena^ pRiNcEsS.92 Maki 93 anna Nenad *Marta*93* ReD StAr LiOn *Irena94* N@t@sic@ *-*Slavica*-* KaTkaa* ^.^JeCkA^.^Krasiva sanela XXX IKICA XXX *Amel* ~Aleksandra_92~ Mica93 Gaga Mina-Admin 56 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Waske Pocetnik
Broj poruka : 48 Godina : 33 Lokacija : Milano Koliko volite Jovana : Datum upisa : 21.09.2008
| Naslov: Re: Aleksandra Bursac Pon Nov 10, 2008 2:29 am | |
| Devojka fenomenalno peva, prosle put je razbila Ciganine ti sto sviras, sad je to isto uradila i sa Zagrli me ti... Takodje i fenomenalno izgleda, ide u finale... ) | |
|
| |
^^^S@nDr@^^^ Pocetnik
Broj poruka : 159 Koliko volite Jovana : Datum upisa : 14.11.2008
| Naslov: Re: Aleksandra Bursac Uto Nov 18, 2008 7:20 pm | |
| super je bass | |
|
| |
music is in the air Zvezda granda
Broj poruka : 2785 Godina : 32 Lokacija : makedonija-skoplje Koliko volite Jovana : Datum upisa : 18.11.2008
| Naslov: Re: Aleksandra Bursac Sub Nov 22, 2008 2:11 am | |
| ona je moj favorit stvarno je extraaaaaaaaaa peva fenomenalno .....ona ce ostati do samog kraja ja sam sigurna | |
|
| |
i love jovan Pocetnik
Broj poruka : 171 Godina : 37 Lokacija : Beograd Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 19.11.2008
| Naslov: Re: Aleksandra Bursac Čet Nov 27, 2008 6:48 pm | |
| moj favorit od zenskih jako lepo peva svaka joj cast na glasu | |
|
| |
markolav Pocetnik
Broj poruka : 5 Godina : 45 Koliko volite Jovana : Datum upisa : 27.11.2008
| Naslov: Re: Aleksandra Bursac Čet Nov 27, 2008 7:20 pm | |
| | |
|
| |
i love jovan Pocetnik
Broj poruka : 171 Godina : 37 Lokacija : Beograd Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 19.11.2008
| Naslov: Re: Aleksandra Bursac Sre Dec 03, 2008 4:22 pm | |
| naravno! jel zna neko sta ce aleksandra da peva u subotu?? | |
|
| |
Gaga Giga fan
Broj poruka : 1722 Godina : 34 Lokacija : Mirkovci-Hrvatska Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 09.09.2008
| Naslov: Re: Aleksandra Bursac Sre Dec 03, 2008 4:25 pm | |
| Pevace Uspomena od Ane Bekute! | |
|
| |
Gaga Giga fan
Broj poruka : 1722 Godina : 34 Lokacija : Mirkovci-Hrvatska Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 09.09.2008
| Naslov: Re: Aleksandra Bursac Sre Dec 03, 2008 5:15 pm | |
| Saska je promenila misljenje! Pevace Zlatnik od Tanje! | |
|
| |
Broj poruka : 2785 Godina : 32 Lokacija : makedonija-skoplje Koliko volite Jovana : Datum upisa : 18.11.2008
| |
| |
Gaga Giga fan
| Naslov: Re: Aleksandra Bursac Pet Dec 05, 2008 8:51 pm | |
| Kazu da je super otpevala! | |
|
| |
| Naslov: Re: Aleksandra Bursac Ned Dec 07, 2008 1:51 am | |
| bas mi je drago sto je prosla ona je moj favorit ali kako sam se iznervirala za novinare znaci strasne su covece pa rasplakali su je kako mi je bilo zao pa stvarno su ludeeeeeee jao besna sam ali drzi se sandrice bice bolje .. | |
|
| |
Gaga Giga fan
| Naslov: Re: Aleksandra Bursac Ned Dec 07, 2008 1:56 am | |
| Joj moja Saskica je bas medena! A ona Tripicka je krava kakve nema! | |
|
| |
Elena^ Jocin fan
Broj poruka : 993 Godina : 34 Lokacija : Makedonija Koliko volite Jovana : Datum upisa : 11.09.2008
| Naslov: Re: Aleksandra Bursac Ned Dec 07, 2008 3:46 am | |
| Bas to kao nije znala pa pitala je krava rasplakala mi ALeksandru al zato je ona najbolja za inat njen | |
|
| |
Gaga Giga fan
| Naslov: Re: Aleksandra Bursac Ned Dec 07, 2008 8:14 pm | |
| Ne moze nam niko nista,jaci smo od Tripicke,moze samo da nas mrzi jer nas ima vise!
Sa Saskom do finala! | |
|
| |
Natasa93 Moderator
Broj poruka : 1789 Godina : 31 Lokacija : Kikinda Koliko volite Jovana : Datum upisa : 08.09.2008
| Naslov: Re: Aleksandra Bursac Uto Dec 09, 2008 12:34 am | |
| Jako lepo peva...Slatka je... | |
|
| |
i love jovan Pocetnik
| Naslov: Re: Aleksandra Bursac Pet Dec 12, 2008 5:42 pm | |
| meni je ona najbolje otpevala pesmu zagrli me ti mada su dobro otpevane i one dve pesme devojka stvarno ume lepo da peva | |
|
| |
Gaga Giga fan
| Naslov: Re: Aleksandra Bursac Pet Dec 12, 2008 6:52 pm | |
| | |
|
| |
*Marija94*Maki* Pocetnik
Broj poruka : 201 Godina : 30 Lokacija : Sremski Karlovci Koliko volite Jovana : Datum upisa : 06.10.2008
| Naslov: Re: Aleksandra Bursac Pet Dec 12, 2008 8:41 pm | |
| bas je slatka...najbolja je! | |
|
| |
Natasa93 Moderator
Broj poruka : 1789 Godina : 31 Lokacija : Kikinda Koliko volite Jovana : Datum upisa : 08.09.2008
| Naslov: Re: Aleksandra Bursac Uto Dec 16, 2008 5:38 pm | |
| | |
|
| |
Natasa93 Moderator
| Naslov: Re: Aleksandra Bursac Uto Dec 16, 2008 5:39 pm | |
| ALEKSANDRA BURSAĆ: "TATE SE I NE SEĆAM, A SVAKODNEVNO PLAČEM ZA NJIM! NJEGOVU SMRT NIKADA NEĆU PREBOLETI"http://www.svet.rs/sites/default/files/2008/12/aleksandra-bursac-2.jpgDvadesetogodišnja Zemunka Aleksandra Bursać jedna je od favorita najpopularnije muzičke audicije u zemlji "Zvezde Granda". Osim atraktivnom pojavom i nesumnjivo sjajnim vokalom, nova "džepna Venera" domaće estrade na sebe je skrenula pažnju i potresnom životnom pričom zbog koje je u poslednjoj emisiji i zaplakala. Osim o suzama, Aleksandra nam u svom prvom intervjuu govori i o simpatijama koje već dugo gaji prema kolegi Darku Filipoviću, otkriva da o silikonima još uvek ne razmišlja, te samouvereno poručuje da veruje u veliki uspeh. "Ovo nije moj prvi susret sa 'Grandovom' scenom, jer sam pre tri godine već učestvovala u 'Zvezdama Granda'. Stigla sam do kruga od osam najboljih devojaka, ali sam ispala u konkurenciji sa Jovanom Pajić. Doduše, malo ko me pamti iz tog perioda jer sam se u međuvremenu mnogo promenila, što fizički, što mentalno, a i glas mi se formirao, pa sada mnogo bolje pevam. Od 2005. godine aktivno nastupam po noćnim klubovima, sarađivala sam sa velikim brojem afirmisanih kolega, profesionalaca u svom poslu, što je umnogome uticalo na moj napredak", otkriva Aleksandra na početku razgovora za "Svet". Pevaš isključivo po noćnim klubovima ili ti ni svadbe i slična veselja nisu strani?Zahvaljujući saradnji sa "Blizancima", sa kojima sam dugo nastupala, prošla sam sve – od diskoteka i splavova do svadbi. Na sreću, zaobišle su me neprijatnosti karakteristične za ovaj posao, izuzmemo li onu kada je jedan pijani gost momku koji je stajao ispred mene olupao flašu o glavu. Nesrećni mladić je fasovao posekotine, a ja fleke od crnog vina. Šta se sve mojim kolegama dešavalo, ja sam dobro prošla.Uzimaju li se na svadbama zaista najveći bakšiši?Generalno da, mada sve zavisi kome i gde pevaš. Recept za izvlačenje bakšiša ne postoji, najvažnije je napraviti dobru atmosferu i šuške lete sa svih strane.Dozvoljavaš li da ti šuške guraju u dekolte?Toga još uvek nije bilo, pa ne znam kako bih reagovala.http://www.svet.rs/sites/default/files/2008/12/aleksandra-bursac-1.jpgNego, zašto si okončala saradnju sa "Blizancima"?Jednostavno, više nisam mogla da ispratim njihov tempo. Važno je napomenuti da sam sa Peđom i Nenadom provela nezaboravne dane i noći, da smo se korektno razišli i da nije isključeno, bar ako se ja pitam, da ćemo jednog dana ponovo sarađivati.Kako ih razlikuješ? To malo kome polazi za rukom.Peđa je krupniji i ima mladež iznad usne, dok je Nenad sitniji i ima piskaviji glas.Ko je bolji frajer?Obojica su super! Ne smem oboje da kažem, to su me već jednom ispravili (smeh)...Ipak, Darku Filipoviću niko ne može da priđe?Apsolutno! Darko mi se svideo još davne 2004. godine kada sam ga gledala u "Zvezdama Granda". Godinu dana kasnije sam ga videla uživo, na svojoj audiciji, ali mi tada nije bio ništa posebno. Međutim, putevi su nam se opet ukrstili i on je ponovo počeo da mi se sviđa pre dve godine kada je došao na splav "Akapulko", na moj nastup. Sećam se da smo spontano prišli jedno drugom i upoznali se. Na žalost ili na sreću, na tome se sve i završilo. Iskreno, ja mu tada nijednog trenutka nisam dala do znanja da mi se sviđa, ali od prošle subote to definitivno zna (smeh)...I, je l' se oglasio?Pa, čuli smo se nešto... Rekao mi je da mu imponuje to što je čuo.Ništa konkretnije? Nije te pozvao na kafu?Još uvek nije, ali nadam se da hoće (smeh)...Kakvi te, generalno, muškarci privlače?Muškarac iz mojih snova bi trebalo da bude crn, da ima zelene oči, da bude moj zaštitnik i da me čuva kao malo vode na dlanu. Takođe, važno je da bude sladak. Laže svako ko kaže da je to nebitno u odnosu na neke druge, intelektualne kvalitete.Mlada, atraktivna, pa još plava, a nema dečka, kako to?Trenutno sam u nultoj fazi. Sve je potisnuto u drugi plan u odnosu na karijeru, odnosno "Zvezde Granda". Sa druge strane, ništa se i ne dešava. Bez dečka sam već pola godine. Pre toga sam godinu i po dana bila u divnoj vezi, koja je neslavno okončana. Razišli smo se tek tako, bez konkretnog razloga. Kada je sve ovo krenulo, on se uplašio da ću se promeniti, da će me poneti slava, da me više nije vredan... Ipak, pošto smo se mirno razišli, nije isključeno da jednog dana nastavimo tamo gde smo pre šest meseci stali.Privlače li te mlađi ili stariji muškarci?Recimo da nema pravila, ali ako već mogu da biram, opredelila bih se za starije.Koliko starije?Pa, recimo četiri, pet godina.U kojim učesnicama "Zvezda Granda" vidiš najveću konkurenciju?Po meni, najjače su Svetlana Tanasić, Bojana Šarović i eventualno, iz moje grupe, Nadežda Biljić. Nada ima fantastičan glas, ali je poslednji put odabrala lošu pesmu ("Mnogo mi je stalo" od Jelene Broćić, prim. aut.) što je, po mom mišljenju, uticalo da ispadne. Kada su momci u pitanju, dopadaju mi se Peđa Mitić i Saša Kapor. Takođe, favorit mi je bio i Bojan Grujić, ali je, nažalost, i on ispao.http://www.svet.rs/sites/default/files/2008/12/aleksandra-1.jpgČime se ti vodiš pri odabiru pesama?Isključivo onim šta mi narod traži na nastupima i reakcijom na pesme. Uz to, veoma je važno i leži li mi određena pesma.Kada su afirmisani pevači u pitanju, čiju karijeru priželjkuješ?Tanja Savić je najviše po mom ukusu. Zanemarimo li njene glasovne sposobnosti, o kojima je suvišno govoriti, i sjajne pesme, oduševljava me neobična harizma koju poseduje. Jednostavno, žena pleni posebnom smirenošću, šarmom...Kažu da podsećaš na Minu Kostić iz njene "plave faze".Jao, to mi svi kažu. Nemam ništa protiv. Mada, nedostaje mi jedan bitan atribut da bih još više podsećala na nju (smeh)...Taj "bitan atribut" je danas najlakše nabaciti.Nemam ništa protiv silikona i uopšte plastičnih operacija, ali mislim da bih ja ovako sitna izgledala smešno sa velikim grudima. Mini to stoji, ali sumnjam da bi i meni. U ovom trenutku definitivno ne razmišljam o silikonima, ali ko zna, možda mi sutra dune, pa odlučim da pojačam poprsje.Prošlonedeljna emisija ostaće upamćena po tvojim suzama, odnosno temi koju je jedna novinarka povela, a tiče se tvog oca, tačnije njegove tragične pogibije.Ne verujem da je dotična imala lošu nameru, ali pristup svakako da. Čim mi neko pomene oca, odmah mi stane knedla u grlu i krenu suze. Pokušala sam da obuzdam emocije, ali nisam uspela. Imala sam dve i po godine kada je moj otac Nikola poginuo u čuvenoj "Oluji" 1991. godine. Bila sam mala i uopšte ga se ne sećam, ali svakodnevno plačem što ga nema. Mislim da njegovu smrt nikada neću preboleti.Zar je moguće da žališ za nečim što maltene nisi ni imala?Sebi to pitanje veoma često postavljam. Jednostavno, boli me praznina koju osećam, boli me što osamnaest godina nisam izgovorila reč tata.Kako oslovljavaš maminog supruga?Jednostavno, Vlada. On je čovek koji mi je mnogo pomogao, koga beskrajno poštujem, ali koga nikada nisam nazvala ocem. To je jače od mene. Inače, Vlada i ja se u početku nikako nismo slagali. Štaviše, konstantno smo se svađali. Problem je bio u meni, tačnije u mojim traumama. Ipak, on je bio strpljiv i pomogao je ne samo meni već celoj mojoj porodici da se iščupa iz psihičke krize koju nam je naneo mamin drugi muž. Naime, on nas je i fizički i psihički zlostavljao, ponajviše mene. Kad god sam ostajala kod kuće sa njim, tukao me je. Ma, nije gledao gde udara.Zar mama nije mogla da te zaštiti?Kada je mama prvi put primetila da po telu imam modrice i podlive, slagala sam je da sam pala dok sam se igrala. Znam da mi nije verovala, ali pošto je i nju maltretirao, nije smela da reaguje. Posle tri godine pakla skupile smo snagu da pobegnemo od njega. Zahvaljujući divnim ljudima koje smo upoznale, mama, sestra i ja smo se sklonile u Sigurnu kuću u Surčinu. To je ustanova u kojoj je bilo smešteno još desetak žena koje su muževi maltretirali. Iako se u prvi mah činilo da smo na sigurnom, očuh nas je pronašao, nastavivši da nas uznemirava. Pretio je da će mene i sestru da kidnapuje, da će da baci bombu na Sigurnu kuću. Na sreću, sve se završilo samo na pretnjama.Vidiš li sebe u superfinalu "Zvezda Granda"?Ne smem da se radujem, da ne ureknem. Najvažnije je da sam ja veliki borac. Probala sam pre tri godine, pa sad evo opet. Verujem u uspeh i neću odustati. "Zvezde Granda" su mi dale šansu da napravim nešto od svog života. | |
|
| |
Natasa93 Moderator
| Naslov: Re: Aleksandra Bursac Uto Dec 16, 2008 5:40 pm | |
| | |
|
| |
Natasa93 Moderator
| Naslov: Re: Aleksandra Bursac Uto Dec 16, 2008 5:41 pm | |
| | |
|
| |
Gaga Giga fan
| Naslov: Re: Aleksandra Bursac Sub Dec 20, 2008 8:08 pm | |
| | |
|
| |
Natasa93 Moderator
| Naslov: Re: Aleksandra Bursac Ned Dec 21, 2008 9:57 pm | |
| | |
|
| |
Roberta Zvezda granda
Broj poruka : 2234 Lokacija : Vrsac Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 09.09.2008
| Naslov: Re: Aleksandra Bursac Sre Dec 24, 2008 1:42 pm | |
| od zenskih za nju navijammm... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Aleksandra Bursac | |
| |
|
| |
| Aleksandra Bursac | |
|