Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemLatest imagesTražiRegistruj sePristupi

Jovan Stefanovic - Drugovi ne postoje

Ići dole 
4 posters
AutorPoruka
Mica93
Pripravnik
Pripravnik
Mica93

Broj poruka : 548
Godina : 31
Koliko volite Jovana :
Jovan Stefanovic - Drugovi ne postoje Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Jovan Stefanovic - Drugovi ne postoje Right_bar_bleue

Ikonica : Jovan Stefanovic - Drugovi ne postoje 28slwn6
Datum upisa : 10.09.2008

Jovan Stefanovic - Drugovi ne postoje Empty
PočaljiNaslov: Jovan Stefanovic - Drugovi ne postoje   Jovan Stefanovic - Drugovi ne postoje Icon_minitimeSre Nov 05, 2008 6:12 pm

Jel ima neko mozda ovu pesmu?

Poslednji izmenio Mica93 dana Čet Nov 06, 2008 7:03 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
anna
Pocetnik
Pocetnik
anna

Broj poruka : 205
Koliko volite Jovana :
Jovan Stefanovic - Drugovi ne postoje Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Jovan Stefanovic - Drugovi ne postoje Right_bar_bleue

Datum upisa : 13.10.2008

PočaljiNaslov: Re: Jovan Stefanovic - Drugovi ne postoje   Jovan Stefanovic - Drugovi ne postoje Icon_minitimeSre Nov 05, 2008 7:12 pm

I ja sam je trazila...Kako sam cula ima je samo na nekim privatnim sajtovima...Verovatno ne smeju jos da je puste u javnost,zbog ucesca u zg....CMOK ljub
Nazad na vrh Ići dole
Mica93
Pripravnik
Pripravnik
Mica93

Koliko volite Jovana :
Jovan Stefanovic - Drugovi ne postoje Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Jovan Stefanovic - Drugovi ne postoje Right_bar_bleue

PočaljiNaslov: Re: Jovan Stefanovic - Drugovi ne postoje   Jovan Stefanovic - Drugovi ne postoje Icon_minitimeSre Nov 05, 2008 7:38 pm

anna ::
I ja sam je trazila...Kako sam cula ima je samo na nekim privatnim sajtovima...Verovatno ne smeju jos da je puste u javnost,zbog ucesca u zg....CMOK ljub

to sam i ja pomislila da nije mozda zbog Z.G. ali zasto onda ima od Sase Kapora a od Joce ne, a meni se po onom delu teksta koji sam procitala pesma cini da je vrh, msm sta drugo i da ocekujemo od naseg Joce ljub
Nazad na vrh Ići dole
anna
Pocetnik
Pocetnik
anna

Broj poruka : 205
Koliko volite Jovana :
Jovan Stefanovic - Drugovi ne postoje Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Jovan Stefanovic - Drugovi ne postoje Right_bar_bleue

Datum upisa : 13.10.2008

PočaljiNaslov: Re: Jovan Stefanovic - Drugovi ne postoje   Jovan Stefanovic - Drugovi ne postoje Icon_minitimeSre Nov 05, 2008 10:20 pm

Ma pesma je 1000000000000000000000%vrh(cim je od njega Very Happy ),a mogu da se kladim i da je je EXTRA otpevao...Sigurno ce je skoro pustiti u promete,ne mogu vecno da je drze pod katancem....Nama ostaje samo da budemo malo strpljive.... ljub
Nazad na vrh Ići dole
ReD StAr LiOn
Pripravnik
Pripravnik
ReD StAr LiOn

Broj poruka : 414
Koliko volite Jovana :

Datum upisa : 09.10.2008

PočaljiNaslov: Re: Jovan Stefanovic - Drugovi ne postoje   Jovan Stefanovic - Drugovi ne postoje Icon_minitimeSre Nov 05, 2008 11:57 pm

anna ::
Ma pesma je 1000000000000000000000%vrh(cim je od njega Very Happy ),a mogu da se kladim i da je je EXTRA otpevao...Sigurno ce je skoro pustiti u promete,ne mogu vecno da je drze pod katancem....Nama ostaje samo da budemo malo strpljive.... ljub

sigurno...slazem se sa tobom (uvek)... dsd dsd
Nazad na vrh Ići dole
Mica93
Pripravnik
Pripravnik
Mica93

Koliko volite Jovana :

PočaljiNaslov: Re: Jovan Stefanovic - Drugovi ne postoje   Jovan Stefanovic - Drugovi ne postoje Icon_minitimeČet Nov 06, 2008 7:22 pm

Joca je zamolio da i ako nadje neko ovu pesmu ne obajvljuje u javnost Very Happy

Tako da Mina il neko od modova pls stavite ovu temu pod LOCK Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Mina-Admin
Admin
Admin
Mina-Admin

Broj poruka : 2182
Godina : 32
Koliko volite Jovana :

Datum upisa : 06.09.2008

PočaljiNaslov: Re: Jovan Stefanovic - Drugovi ne postoje   Jovan Stefanovic - Drugovi ne postoje Icon_minitimeČet Nov 06, 2008 8:25 pm

LOCK
Nazad na vrh Ići dole
https://jovanstefanoviczg.serbianforum.info
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Jovan Stefanovic - Drugovi ne postoje   Jovan Stefanovic - Drugovi ne postoje Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Jovan Stefanovic - Drugovi ne postoje
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» I LOVE JOVAN SOOOO MUCH!
» Duet Jovan Stefanovic & Aleksandra Bursac Ovako ne mogu dalje
» i love jovan
» Da li je Jovan zasluzeno u finalu?

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
 :: OFF topic :: Zakljucane teme-