| Survivor | |
|
+15wanja Roberta Milena! *Marija94*Maki* Tijana Jovanov fan ^^^S@nDr@^^^ ~Aleksandra_92~ _*LoLiPoP*_ *Irena94* *Marta*93* **tijana** najarealista Mina-Admin ^.^JeCkA^.^Krasiva XXX IKICA XXX 19 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
XXX IKICA XXX Pocetnik
Broj poruka : 209 Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 12.10.2008
| |
| |
^.^JeCkA^.^Krasiva Pripravnik
Broj poruka : 371 Godina : 32 Koliko volite Jovana : Datum upisa : 23.09.2008
| Naslov: Re: Survivor Uto Okt 28, 2008 3:14 am | |
| za ono treba imati hrabrosti definitivno! ne navijam jos ni za koga, posto nisam nikoga jos upoznala
btw Andrija Milosevic, mnogo dobro vodi za sada i mnogoo je smrsao i mnogo je sladak sada:) | |
|
| |
Mina-Admin Admin
Broj poruka : 2182 Godina : 32 Koliko volite Jovana : Datum upisa : 06.09.2008
| Naslov: Re: Survivor Uto Okt 28, 2008 8:14 pm | |
| e Jbga ja nisam sinoc gledala, jel ima repriza?? | |
|
| |
najarealista Moderator
Broj poruka : 2093 Godina : 29 Lokacija : Nikisc Koliko volite Jovana : Datum upisa : 10.09.2008
| Naslov: Re: Survivor Uto Okt 28, 2008 9:44 pm | |
| ??????????????Uputite me??Ne znam o cemu se tu radi, kad je itd? | |
|
| |
**tijana** Pocetnik
Broj poruka : 100 Godina : 30 Lokacija : Zemun Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 26.10.2008
| Naslov: Re: Survivor Sre Okt 29, 2008 12:46 am | |
| - ^.^JeCkA^.^Krasiva ::
- za ono treba imati hrabrosti definitivno!
ne navijam jos ni za koga, posto nisam nikoga jos upoznala
btw Andrija Milosevic, mnogo dobro vodi za sada i mnogoo je smrsao i mnogo je sladak sada:) Slazem se | |
|
| |
XXX IKICA XXX Pocetnik
| Naslov: Re: Survivor Sre Okt 29, 2008 1:46 pm | |
| - najarealista ::
- ??????????????Uputite me??Ne znam o cemu se tu radi, kad je itd?
Nešto sasvim novo za Srbiju. Po prvi put 22 takmičara iz Srbije, 11 muškaraca i 11 žena, učestvuje u TV projektu "Survivor". Ovog leta njihova destinacija je Panama i to baš božanstveni arhipelag Bisernih ostrva. Lokacija snimanja odredila je i temu ovogodišnjeg serijala - Tajna Bisernih ostrva. Kažu da je nekada davno na tom mestu potopljena španska galija koja je na dno okeana odnela tovare blaga. Legenda kaže da se blago i dalje može pronaći... A naši učesnici će, pored preživljavanja, borbe za opstanak i borbe do konačne pobede, pokušati da razgrnu veo misterije koji prekriva ovo ostvro i otkriju tajnu izgubljenog blaga. I sve to će trajati 52 dana. Samo jedan, najbolji, postaće pobednik prvog srpskog "Survivor-a" i odneće veliku novčanu nagradu. U sadržinskim i produkcionim razmerama "Survivor Srbija" prevazići će sve dosadašnje televizijske produkcije u Srbiji. Šta je Survivor? Najkraće, borba za preživljavanje. To je igra u kojoj se 22 muškarca i žena, izolovanih na nekom egzotičnom divljem mestu, bori za hranu, higijenski pribor, veliki novac... Učesnici 52 dana sami obezbeđuju egzistenciju, dok ih kamera neprekidno snima. Sa nešto malo odeće na sebi oni pokušavaju da savladaju sve prepreke, ali i jedni druge. Samo jedan postaje pobednik Egzistencija Prepušteni sami sebi, naši takmičari moraće da izgrade skloništa od materijala koje pronađu u prirodnom okruženju. Ukoliko sebi ne obezbede adekvatan zaklon, u sezoni tropskih kiša koja ih očekuje, lako se mogu razboleti. Opremljeni samo minimalnim sredstvima za preživljavanje (noževi, voda za piće, burad za vodu), ne preostaje im ništa drugo nego da se snalaze. Hranu će pronalaziti u prirodi. Naučiće kako da uhvate ribu, bez udice. Ješće plodove koje pronađu u šumi. Bube, pauci i sve ostalo što gamiže, puzi, pliva i leti može za njih postati vrlo primamljiv plen. Pored teškoća koji će ih snaći u novoj, za njih potpuno nepoznatoj okolini, i njihove lične navike razvijene u civilizaciji biće na probi. Šta će uspeti da im zameni toalet papir? Da li će naći nešto u prirodi što može poslužiti kao sapun? Koliko će im smetati nemogućnost da se "ljudski" okupaju, istuširaju i operu zube? Kako će devojke reagovati kada se suoče sa užasnom činjenicom da ZAISTA nema načina da uklone malje, pošto nemaju ni brijač, ni vosak, niti pincetu? Ipak, najbolji će moći kroz igru da zarade ekstra hranu ili jednostavnu tehnologiju, na primer, šibicu da zapale vatru. Takmičenje Pravila igre su jednostavna. Na samom početku učesnici su podeljeni u dva plemena. Svakodnevno ih čeka veliki broj uzbudljivih igara. Naizmenično se igraju dve vrste igara. Igre za nagradu se igraju da bi se osvojile različite, veoma važne nagrade koje olakšavaju život takmičarima. Igre za imunitet, kao druga vrste, pobednicima osiguravaju naredna 3 dana život na ostrvu. Šarolike, inventivne i nimalo naivne, igre su osmišljene tako da iscrpe i telo i duh. Na testu su živci, fizička spremnost, inteligencija, znanje, snaga volje, spretnost, ali i sreća. Težina zadataka progresivno raste kako bi se došlo do konačnog pobednika. I svi imaju iste šanse. Svaka tri dana, plemena putuju do sedišta "Plemenskog saveta" i glasaju za izbacivanje jednog saigrača. Vremenom, plemena se stapaju u jedno, a takmičenje prerasta u pojedinačno nadmetanje, u borbu za sopstvenu poziciju. Na kraju, od tri preostala takmičara bira se konačni pobednik koji osvaja novac i titulu "Survivor". | |
|
| |
Mina-Admin Admin
| Naslov: Re: Survivor Pet Okt 31, 2008 2:52 pm | |
| U koliko imaju emisije i kad?? | |
|
| |
najarealista Moderator
Broj poruka : 2093 Godina : 29 Lokacija : Nikisc Koliko volite Jovana : Datum upisa : 10.09.2008
| Naslov: Re: Survivor Pet Okt 31, 2008 3:43 pm | |
| fantasticna je emisija!!! | |
|
| |
najarealista Moderator
| Naslov: Re: Survivor Pet Okt 31, 2008 3:44 pm | |
| - Mina-Admin ::
- U koliko imaju emisije i kad??
Ja mislim da je emisija svakog dana u 20 00h... | |
|
| |
*Marta*93* Pripravnik
Broj poruka : 443 Godina : 31 Lokacija : Nish Koliko volite Jovana : Datum upisa : 29.09.2008
| |
| |
Mina-Admin Admin
| Naslov: Re: Survivor Pet Okt 31, 2008 8:28 pm | |
| | |
|
| |
*Irena94* Mega fan
Broj poruka : 1401 Godina : 30 Lokacija : Makedonija Koliko volite Jovana : Datum upisa : 12.09.2008
| Naslov: Re: Survivor Pet Okt 31, 2008 10:46 pm | |
| kod nama to pocinje u ponedeljak | |
|
| |
_*LoLiPoP*_ Moderator
Broj poruka : 439 Godina : 31 Koliko volite Jovana : Datum upisa : 09.09.2008
| Naslov: Re: Survivor Sub Nov 01, 2008 4:18 pm | |
| meni je Ognjen presladak...i Nemanja Rasic waljda... | |
|
| |
^.^JeCkA^.^Krasiva Pripravnik
Broj poruka : 371 Godina : 32 Koliko volite Jovana : Datum upisa : 23.09.2008
| Naslov: Re: Survivor Sub Nov 01, 2008 4:22 pm | |
| - _*LoLiPoP*_ ::
- meni je Ognjen presladak...i Nemanja Rasic waljda...
i meni je nemanja, onaj zgodni valjda, sto je student prava...
ne gledam ovo toliko cesto jer se poklapa sa OT! | |
|
| |
*Marta*93* Pripravnik
Broj poruka : 443 Godina : 31 Lokacija : Nish Koliko volite Jovana : Datum upisa : 29.09.2008
| Naslov: Re: Survivor Sub Nov 01, 2008 4:25 pm | |
| - ^.^JeCkA^.^Krasiva ::
- _*LoLiPoP*_ ::
- meni je Ognjen presladak...i Nemanja Rasic waljda...
i meni je nemanja, onaj zgodni valjda, sto je student prava...
ne gledam ovo toliko cesto jer se poklapa sa OT! I ja isto..Samo kad su reklame na OT.. | |
|
| |
XXX IKICA XXX Pocetnik
| Naslov: Re: Survivor Sub Nov 01, 2008 4:45 pm | |
| | |
|
| |
*Irena94* Mega fan
Broj poruka : 1401 Godina : 30 Lokacija : Makedonija Koliko volite Jovana : Datum upisa : 12.09.2008
| Naslov: Re: Survivor Ned Nov 02, 2008 3:04 pm | |
| jaoooo,ne gledas OT cc,kod mene survivor ce biti u 20,a gala je u 21,a onako presek dana 21.30 xixixixixi | |
|
| |
XXX IKICA XXX Pocetnik
| Naslov: Re: Survivor Ned Nov 02, 2008 6:29 pm | |
| gledam,ali samo kada su tamo reklame,ali gale gledam redovno | |
|
| |
*Irena94* Mega fan
| Naslov: Re: Survivor Ned Nov 02, 2008 7:06 pm | |
| epa ok )) | |
|
| |
~Aleksandra_92~ Pocetnik
Broj poruka : 43 Godina : 32 Lokacija : Uh...pa swugde po malo... Koliko volite Jovana : Datum upisa : 04.10.2008
| Naslov: Re: Survivor Sub Nov 08, 2008 6:40 pm | |
| Ljudi ja sam cula da je Nemanja pobedio!!kazu da je tako!! Joj,tako sam srecna!!Ja sam nawijala za njega i Ognjena!!! | |
|
| |
*Irena94* Mega fan
| Naslov: Re: Survivor Ned Nov 09, 2008 7:19 pm | |
| Meni su favoriti Nemanja i Ognjen...njammm najsladji su | |
|
| |
^^^S@nDr@^^^ Pocetnik
Broj poruka : 159 Koliko volite Jovana : Datum upisa : 14.11.2008
| Naslov: Re: Survivor Pet Nov 14, 2008 3:09 pm | |
| | |
|
| |
XXX IKICA XXX Pocetnik
| Naslov: Re: Survivor Sub Nov 15, 2008 8:22 pm | |
| - ~Aleksandra_92~ ::
- Ljudi ja sam cula da je Nemanja pobedio!!kazu da je tako!!
Joj,tako sam srecna!!Ja sam nawijala za njega i Ognjena!!! Ja sam cula da je pobedio Pera,ali volela bih da je pobedio Nemanja | |
|
| |
*Irena94* Mega fan
| Naslov: Re: Survivor Ned Nov 16, 2008 3:52 am | |
| ja bih issskreno zelela da pobedi Pera,jaaadan,al bas je lud,sama negova pojava me nasmejava xixixix prva asocijacija PIVO xaxaxax,a dobro bi bilo i Nemanja da pobedi <33 | |
|
| |
Tijana Jovanov fan Pocetnik
Broj poruka : 246 Godina : 29 Lokacija : Kragujevac Koliko volite Jovana : Datum upisa : 15.11.2008
| Naslov: Re: Survivor Pon Nov 17, 2008 11:53 am | |
| NIKAD NISAM GLEDALA,ALI PO OVOM STO STE NAPISALI VIDIM DA JE EXTRAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!! EH STO NEMAM VISE GODINA I JA BIH SE PRIJAVILA!!!!!!!!! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Survivor | |
| |
|
| |
| Survivor | |
|