Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemLatest imagesTražiRegistruj sePristupi

Jovan u novinama (bez komentara)

Ići dole 
+9
~Sneza~
J0wana_95
wanja
Gaga
ZmAjChE_94
*JeCa 92*
najarealista
Mica93
Mina-Admin
13 posters
Idi na stranu : 1, 2  Sledeći
AutorPoruka
Mina-Admin
Admin
Admin
Mina-Admin

Broj poruka : 2182
Godina : 32
Koliko volite Jovana :
Jovan u novinama (bez komentara) Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Jovan u novinama (bez komentara) Right_bar_bleue

Datum upisa : 06.09.2008

Jovan u novinama (bez komentara) Empty
PočaljiNaslov: Jovan u novinama (bez komentara)   Jovan u novinama (bez komentara) Icon_minitimeČet Okt 09, 2008 11:16 am

Owde postavljajte isecke gde je Jowan u nowinama...Ne komentaristite samo postavljajte isecke...A imate temu Jowan u nowinama(komentari) tu komentarisite..... lol!

Poslednji put izmenio Mina-Admin dana Sub Mar 07, 2009 8:48 pm, izmenio ukupno 3 puta
Nazad na vrh Ići dole
https://jovanstefanoviczg.serbianforum.info
Mina-Admin
Admin
Admin
Mina-Admin

Koliko volite Jovana :
Jovan u novinama (bez komentara) Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Jovan u novinama (bez komentara) Right_bar_bleue

PočaljiNaslov: Re: Jovan u novinama (bez komentara)   Jovan u novinama (bez komentara) Icon_minitimeČet Okt 09, 2008 11:17 am

Kurir

Jovan u novinama (bez komentara) Img002

Hwala Eleni

Poslednji izmenio Mina-Admin dana Čet Okt 09, 2008 11:18 am, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
Mina-Admin
Admin
Admin
Mina-Admin

Koliko volite Jovana :

PočaljiNaslov: Re: Jovan u novinama (bez komentara)   Jovan u novinama (bez komentara) Icon_minitimeČet Okt 09, 2008 11:17 am

ovo neznam iz koje je novine Smile

Jovan u novinama (bez komentara) N1295774465_30100016_97

Hwala Eleni
Nazad na vrh Ići dole
Mina-Admin
Admin
Admin
Mina-Admin

Koliko volite Jovana :

PočaljiNaslov: Re: Jovan u novinama (bez komentara)   Jovan u novinama (bez komentara) Icon_minitimeČet Okt 09, 2008 11:18 am

Blic Puls

Jovan u novinama (bez komentara) DSC00667

Hwala Eleni opet Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Mina-Admin
Admin
Admin
Mina-Admin

Koliko volite Jovana :

PočaljiNaslov: Re: Jovan u novinama (bez komentara)   Jovan u novinama (bez komentara) Icon_minitimeČet Okt 09, 2008 11:20 am

A ribe?
Kandidati za "Nove zvezde Granda" Jovan Stefanović i Aleksandar Kapor, jedan s drugim, otplesali "dva kruga"

Dva kandidata iz drugog dela muške grupe "Nove zvezde Granda" pokazala su se odlično u interpretaciji pesama Tošeta Proeskog. Kako su već pevali pesme istog pevača, u jednom trenutku Jovan Stefanović, sin poznatog kompozitora Slavkonija, i Aleksandar Kapor odlučili su da zaplešu. Njih dvojica su se toliko opustili da nisu ni primetili da se nalaze na konzervativnom Balkanu, koji baš i ne može sve da proguta. I, dok su ih njihove kolege gledale sa čuđenjem, publika u studiju nije mogla a da ne prokomentariše njihov gest u negativnom kontekstu, nazivajući Grand produkciju - pederbalom.

Zanimljivo je da Stefanović junior nije imao ni trunku treme, a njegov nastup, koji je bio veoma iskusan, članica žirija Goca Tržan okarakterisala je kao namazan, a njega malom barabom.

Njegov otac Slavkoni, koji je napravio neke od najvećih hitova Saši i Dejanu Matiću, Đaniju, Milici Todorović i drugima, kaže da iako svi kažu da on gura Milana, to apsolutno nije tačno.
- Ja sam mu najveći kritičar. Milan ima dobre glasovne mogućnosti i verujem da će doći do samog finala. Ja sam mu savetovao da je pored dobrog glasa bitan i odnos sa publikom, u čemu se on, naročito sa devojčicama, odlično snalazi - kaže Slavkoni.

ovo je izjavio kurir...

Jovan u novinama (bez komentara) Ad3-Thumb-

Hwala Krasivi Milici 94
Nazad na vrh Ići dole
Mina-Admin
Admin
Admin
Mina-Admin

Koliko volite Jovana :

PočaljiNaslov: Re: Jovan u novinama (bez komentara)   Jovan u novinama (bez komentara) Icon_minitimeČet Okt 09, 2008 11:21 am

ewo iz novog sveta...

Jovan u novinama (bez komentara) Copy_of_scan0003 Jovan u novinama (bez komentara) Copy_of_scan0004

i ewo isecen samo joca Very Happy

Jovan u novinama (bez komentara) Copy_of_Copy_of_scan0003

Hwala Jeci 92
Nazad na vrh Ići dole
Mica93
Pripravnik
Pripravnik
Mica93

Broj poruka : 548
Godina : 31
Koliko volite Jovana :

Ikonica : Jovan u novinama (bez komentara) 28slwn6
Datum upisa : 10.09.2008

PočaljiNaslov: Re: Jovan u novinama (bez komentara)   Jovan u novinama (bez komentara) Icon_minitimePon Okt 20, 2008 4:40 pm

GRAND REVIJA

Jovan u novinama (bez komentara) Bkr-img005_thumbJovan u novinama (bez komentara) Mwl-img006_thumb

Jovan u novinama (bez komentara) 7a-img007_thumbJovan u novinama (bez komentara) Sha-img008_thumb

Jovan u novinama (bez komentara) Wqs-img009_thumbJovan u novinama (bez komentara) Ewf-img010_thumb

Jovan u novinama (bez komentara) 17s-img011_thumbJovan u novinama (bez komentara) Fe1-img012_thumb
Nazad na vrh Ići dole
Mica93
Pripravnik
Pripravnik
Mica93

Koliko volite Jovana :

PočaljiNaslov: Re: Jovan u novinama (bez komentara)   Jovan u novinama (bez komentara) Icon_minitimeČet Nov 06, 2008 2:12 am

Kako odmiče takmičenje za nove Zvezde Granda tako je članovima žirija sve teže da nađu zamerke kandidatima. Maja Odžaklijevska i Ana Bekuta, koje su ocenjivale drugu grupu muških glasova, bile su fascinirane većinom kandidata, ali je i na njih najjači utisak ostavio Milan Topalović iz Nove Varoši.

Ovog puta Milan je otpevao hit Miroslava Ilića "Polomiću čaše od kristala", a komentar Maje Odžaklijevske, kada je čula da je Lav u horoskopu, bio je: "Lave, svaka ti čast!".

"Ne da pevaš, nego otkad si se rodio vežbaš pred sobom i Bogom. Neverovatan talenat, samopouzdanje, samosvest i sigurnost u interpretaciji - to je harizma! Možeš da izgledaš kako hoćeš, ali imaš harizmu. A i izgledaš kao pravo muško!", rekla mu je Maja Odžaklijevska.

Očigledno je da Milan Topalović sigurnim koracima "kupuje" i publiku, jer je i ovog puta prošao dalje bez većih problema.

Nebojša Vojvodić iz Subotice očarao je Anu Bekutu interpretacijom pesme Ace Lukasa, ali i energijom i kontaktom koji je ostvario sa publikom, a Maja Odžaklijevska je bila fascinirana njegovim osećajem za ritam.

Tinejdžer iz sela Brestač kod Pećinaca, 17-godišnji Darko Lazić dobro je odlučio kada je izabrao da peva pesmu Ljube Aličića, jer mu je tokom ocenjivanja Ana Bekuta rekla: "I sam Ljuba Aličić bi ti čestitao! Pred tobom je pevačka budućnost. Nadam se da ću te videti u finalu".

Zamerke nisu imale ni za Sašu Kapora, koji ih je počastio i dodatnom pesmom. "Kada mi je drugarica nedavno pustila tvoj snimak, rekla mi je: 'Okreni glavu i slušaj'. Pomislila sam: I jeste Toše i nije Toše...Otpevaj mi nešto, molim te", zamolila je Ana Bekuta mladog Beograđanina, koji je potom otpevao "Zajdi, zajdi".

Pohvale su dobili i Jovan Stefanović, koji je pevao tešku i zahtevnu pesmu "Kopriva" bosanskog izvođača Al Dina,
Slobodan Vasić, koga su savetovali da se potpuno opusti i tako osvoji podijum, Igor Ilić, koji je pevao "Emili" od Zdravka Čolića, dok su Bojana Grujića počastile komentarom da ima zreo glas.

Odlukom gledalaca (pristiglo je čak 95.000 glasova putem SMS-a) iz daljeg takmičenja ispali su Igor Ilić iz Loznice i Bojan Grujić iz Mladenovca.

Takmičenje nastavljaju:

Jovan Stefanović iz Beograda;

Slobodan Vasić iz Subotice;
Milan Topalović iz Nove Varoši;
Saša Kapor iz Beograda;
Darko Lazić iz Brestača;
Nebojša Vojvodić iz Subotice
Nazad na vrh Ići dole
Mica93
Pripravnik
Pripravnik
Mica93

Koliko volite Jovana :

PočaljiNaslov: Re: Jovan u novinama (bez komentara)   Jovan u novinama (bez komentara) Icon_minitimeČet Nov 06, 2008 4:39 pm

Jovan u novinama (bez komentara) L2g-img023_thumbJovan u novinama (bez komentara) J16-img024_thumb
Nazad na vrh Ići dole
Mina-Admin
Admin
Admin
Mina-Admin

Koliko volite Jovana :

PočaljiNaslov: Re: Jovan u novinama (bez komentara)   Jovan u novinama (bez komentara) Icon_minitimeUto Nov 11, 2008 5:06 pm

Ewo Jowan u nowinama sa dewojkom:

Jovan u novinama (bez komentara) 33vbtcl
Nazad na vrh Ići dole
Mica93
Pripravnik
Pripravnik
Mica93

Koliko volite Jovana :

PočaljiNaslov: Re: Jovan u novinama (bez komentara)   Jovan u novinama (bez komentara) Icon_minitimeSub Nov 15, 2008 3:53 am

Spavali smo u vlažnom podrumu
Dok se sa scene zadovoljno smeška obožavateljkama, malo ljudi zna da je jedan od kandidata za „Zvezde Granda“ Jovan Stefanović pre devet godina sa poslednjim srpskim vojnicima otišao sa Kosova da bi spasao život.
Silom napuštena tri stana u centru Prištine, porodica Stefanović je menjala za dvospratnu kuću u Mirijevu, koju su podigli pre sedam godina.
- Te 1999. godine smo ostali u stanu koji je moja majka tek dobila i u čije opremanje su roditelji uložili svu ušteđevinu. Bombardovanje je bilo strašno, ali smo ostali sve do potpisivanja Kumanovskog sporazuma. Tada smo shvatili da nema nade, spakovali neophodne stvari i preko noći se iselili. Kada smo došli u Beograd, prvo smo se javili rođacima koja žive u naselju Kotež, a oni su nam obezbedili podrum u kojem smo spavali više od mesec dana - priseća se Jovan kako su preživeli ratne nevolje.
U pomenutom podrumu on je bio prinuđen da spava na dušecima sa roditeljima, bratom i sestrom.
- Bilo je strašno. Zidovi su bili vlažni, a zbog hladnoće smo se razboljevali - kaže Stefanović i dodaje da je tokom ranog detinjstva u Prištini pohađao nižu muzičku školu.
- Imao sam svoje društvo tamo, ali se nisam družio sa Albancima jer je već tada bilo „čupavo“. Kada smo prešli u Beograd, otac je imao preča posla, pre svega da nas nahrani, pa nisam imao uslove da nastavim sa muzičkim školovanjem - kaže Joca, koji je ljubimac devojaka, ali još nije pronašao onu sa kojom će biti u ozbiljnoj vezi.
Komentar koji semože čuti da ga je u „Zvezde Granda“ ubacio otac Slavko Stefanović Slavkoni, kompozitor i nekadašnji šef Narodnog orkestra Televizije Priština, Jovan komentariše rečima:
- Upoznao sam Sašu tek kada sam mu doneo matricu za pesmu „Ne znaš ti“, koju sam radio za Džeja. Tada me je prepoznao i rekao Žiki: „To je onaj mali što smo ga vraćali pet puta.“
Joca je pre tri dana sa društvom proslavio 19. rođendan, a među zvanicama su bile i njegove kolege koje se takmiče protiv njega.
- Pošto imamo svoj studio, meni je lakše nego ostalima da se spremim za emisije, ali sam ja pozvao i druge da im olakšam. Najviše se družim s Aleksandrom Bursać, Bojanom Grujićem i Petrom Mitićem.
Mladi Stefanović trenira tenis, nastupa u klubu „Fama“ i aranžira pesme koje je komponovao njegov otac.

Fotografije ostale u Prištini

Sve fotografije iz Jocinog detinjstva ostale su zarobljene u Prištini. Na zidovima kuće u kojoj žive Stefanovići sada stoje samo sveže porodične i poslovne fotografije.

Talentovana porodica

Svo troje Stefanovića mlađih pokazalo je talenat za različite javne poslove. Jovanova sestra Olivera (18) je maneken agencije „Selekt“, a mlađi brat Spasoje (16) brani za kadetsku ekipu OFK Beograda.

Sviđaju mu se Jelene

U „Zvezdama Granda“ Jovan navija za Aleksandru Bursać i Big Mamu, za koje i glasa tokom emisija jer smatra da su vanserijski talentovane. Fizički mu se sviđaju Jelena Jovanović, koja se vraća u baraž za nekoliko nedelja, i Jelena Durković, koja je i dalje u takmičenju.
Nazad na vrh Ići dole
Mica93
Pripravnik
Pripravnik
Mica93

Koliko volite Jovana :

PočaljiNaslov: Re: Jovan u novinama (bez komentara)   Jovan u novinama (bez komentara) Icon_minitimePon Dec 15, 2008 5:58 pm

Jovan u novinama (bez komentara) Kah-img050_thumb
Nazad na vrh Ići dole
najarealista
Moderator
Moderator
najarealista

Broj poruka : 2093
Godina : 29
Koliko volite Jovana :

PočaljiNaslov: Re: Jovan u novinama (bez komentara)   Jovan u novinama (bez komentara) Icon_minitimeSre Dec 31, 2008 7:19 pm

DJECA SU ME SIKANIRALA JER SAM SA KOSOVA!

Jedan od najzapazenijih ucesnika aktuelne sezone najpopularnije folk muzicke audicije-"Zvezde Granda", miljenik tinejdzerki, Jovan Stefanovic, sa osamnaest godina prozivio je mnogo vise od svojih vrsnjaka.Prije svega traumatican odlazak sa Kosova, gdje je njegova porodica do bombardovanja zivjela, odnosno odbacivanje okoline po dolasku u Beograd.Dugo mu je, kaze, trebalo da ga djeca u naselju Mirijevo, gdje Stefanovici zive, prihvate i prime u svoje drustvoIpak, i danas mu, doduse rjedje, usi zapara pogrdan komentar na racun porijekla.No, podjimo iz pocetka, pricom o Jovanovom rodjenju, koja je podjednako neobicna kao i ostatak zivota ovog perspektivnog mladica.
"Neposredno pred Jovanovo rodjenje, na nagovor bliskog nama prijatelja, doktora Prokica, odlucila sam da se porodim u Valjevu, jer se pricalo da u jedinom porodilistu u Pristini radi babica koja srpskoj muskoj djeci po rodjenju pritiska mosnice kako jednog dana ne bi mogli da imaju djecu", sjeca se Jocina majka Slavica.
Zivot na Kosovu nikada nije bio sjajan, a pogotovo ne u vrijeme "krvavih" proljeca i jeseni, kako ih Stefanovici nazivaju, kada su se nejcesce desavali nemiri, demonstracije, ubistva, silovanja...Jovan je bio dijete, pa nije osjecao netrepeljivost izmedju Srba i Albanaca, ali su ga roditelji upozoravali na nelagodne situacije u koje bi eventualno mogao da upadne.
"Logicno je da mi, dok sam bio mali, mnoge stvari nijesu bile jasne, da nijesam mogao da ih razumijem.Najvaznije mi je bilo da izadjem napolje i igram se sa vrsnjacima.Kao poslusno dijete, obicno sam bio ispred zgrade, roditeljima na oku, pa problema nije bilo", prisjeca se Jovan najranijeg djetinjstva.
Stefanovici su u Pristini dugo zivjeli kao podstanari.Napokon, kada je Slavica, inace diplomirani ekonomista, od Skupstine grada dobila stan, nije ni slutila da ce u njemu provesti svega cetiri mjeseca.Ljeta 1999. godine, Jovanova porodica je morala da izbjegne sa Kosova.Jovan kaze da trenutke provedene u hladnom podrumu, koji im je bio jedino skloniste, igranje karata pod plamenom svijecei tatu u uniformi nikada nece zaboraviti.Ipak postoji nesto sto mu u tim mucnim sjecanjima izmami osmjeh. "Bombe su padale na sve strane, nismo imali struju, svaki cas smo trckali u skloniste, a nama djeci je bez obzira na sve, nedostajala igra.Sjecam se da smo onako ocajni jednog dana ispred zgrade napravili kos.Bas kao u filmu 'Nebeska udica'.Ko ga je gledao, zna o cemu pricam."
Kako su noci provodili u hladnom podrumu, Jovan, njegovi brat Spasoje i sestra Olivera, konstantno su bili prehladjeni.U monotonom iscekivanju boljeg sutra, tablic pod plamenom svijecebio im je jedina razonoda i bijeg od teskih i opterecujucih misli.
Taman se popnemo u stan, kad se oglase sirene, a mi trk nazad u podrum, i tako i po nekoliko puta na dan.Nikada necu zaboraviti kada su pogodili SUP u Pristini, koji se nalazio preko puta zgrade u kojoj smo zivjeli.Detonacija je bila toliko jaka da su nam popucala sva stakla na prozorima, noci su bile najgore.Donekle me je tjesilo sto su roditelji uz mene, i sto sam znao da ce me zastititi sta god da se desi",kaze Jovan.
U skloniste su Stefanovici silazili samo prvog mjeseca bombardovanja.Posto su im zbog losih uslova, prije svega hladnoce, djeca stalno bila prehladjena, Slavica i Slavkosu odlucili da se prepuste sudbini, odnosno da vise ne napustaju stan.Kako bi donekle olaksali svojim malisanima, svih petoro je spavalo u velikom bracnom krevetu.
"U uslovima u kojima smo tada zivjeli, najteze je bilo snaci se za hranu.Na srecu, zahvaljujuci majci Sase Pantica, tvorca 'Kursadzija', koja je radila u obliznjoj prodavnici, imali smo sta da jedemo.Mlijeko mi je doslo glave(smijeh)...Zamislite mene onako malog, imao sam svega deset godina, kako paket mlijeka preko ramena vucem na deseti sprat."
Nekoliko dana nakon potpisivanaj Kumanovskog sporazuma, 19. juna, Stefanovici su napustili Pristinu.Na to ih je, kazu, primorao povratak Albanaca koji su tokom bombardovanja otisli u Makedoniju.Do Beograda im je put bio otezan, sto ih najvise boli.
"Ne mogu da zaboravim da nam srpska vojska nije dozvolila da predjemo administrativnu granicu u Merdarima.Preprijecili su put velikim kamionom da bi nas sprijecili da rusimo srpsku vlast, rekli su nam.Pretpostavljam da su bili bijesni zbog prica da nas je vojska izdala kada se povukla, zbog cega nas niko nije stitio.Toga dana, sjecam se, kisa je lila kao iz kabla, na stotine unesrecenih ljudi u nepreglednoj koloni, mnogi i na zapreznim kolima...Za dvadeste i cetiri sata, koliko smo bili na ulici, niko nam nije ponudio ni casu vode i parce hljeba.Ma, nijesu imali sluha ni za trudnice", ubacuje se u razgovorjos uvijek ogorcena Slavica Stefanovic.
Kako u Beogradu nijesu imali gdje, Jovan, Spasoje i Olivera su se za prvo vrijeme smjestili kod tetke u Trstenik, dok su se Slavica i Slavko potrudili da u prijestonici sto prije stvore osnovne uslove za zivot.Jedna rodjaka im je ustupila magacinski prostor da se smjeste, dok ne nadju stan.Na njihovu srecu, potraga nije dugo trajala.Poslije samo desetak dana u naselju Kotez su iznajmili stancic od tridesetak kvadrata i doveli djecu.Tata Slavkoni je i u Beogradunastavio da se bavi komponovanjem, svojim osnovnim zanimanjem, pa je, zahvaljujuci saradnji sa poznatim pjevacima, polako poceo da podize kucu u Mirijevu.
[b]Dugo mi je trebalo da me djeca u Beogradu prihvate.Svako malo su mi psovali ' kosovku majku' zbog cega sam cesto znao da se potucem.Preko takvih stvari nisam mogao da predjem.Sikanirali su me i zbog specifisnog naglaska kojeg se ni dan danas nisam potpuno otarasio.Eto, bas sam nedavno na jednom forumu procitao da me je neko nazvao 'Siptarcic sa Mirijeva'.To me bas zaboljelo.Kao sto me potresa i kada me zovu tatinim sinom.Pa moj otac ne tjera nikog da glasa za mene, ljudi to sami rade", pravda se Slavkoni junior.
Nazad na vrh Ići dole
Mica93
Pripravnik
Pripravnik
Mica93

Koliko volite Jovana :

PočaljiNaslov: Re: Jovan u novinama (bez komentara)   Jovan u novinama (bez komentara) Icon_minitimeČet Jan 01, 2009 11:58 pm

Jovan u novinama (bez komentara) Knv-img054_thumbJovan u novinama (bez komentara) Bwe-img055_thumbJovan u novinama (bez komentara) 87c-img056_thumb
Nazad na vrh Ići dole
*JeCa 92*
Pocetnik
Pocetnik
*JeCa 92*

Broj poruka : 18
Koliko volite Jovana :
Jovan u novinama (bez komentara) Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Jovan u novinama (bez komentara) Right_bar_bleue

Ikonica : Jovan u novinama (bez komentara) Ikonica
Datum upisa : 25.09.2008

PočaljiNaslov: Re: Jovan u novinama (bez komentara)   Jovan u novinama (bez komentara) Icon_minitimeSre Jan 21, 2009 10:24 pm

ja se zeznula pa postavila u pogresnoj temi xD
ewo i ovde...

Jovan u novinama (bez komentara) Scan0004 Jovan u novinama (bez komentara) Scan0005
Nazad na vrh Ići dole
Mina-Admin
Admin
Admin
Mina-Admin

Koliko volite Jovana :

PočaljiNaslov: Re: Jovan u novinama (bez komentara)   Jovan u novinama (bez komentara) Icon_minitimeČet Jan 22, 2009 2:50 pm

Pepi, bre, mali ti... Čvor
Jovan Stefanović iz „Zvezda Granda“ glumio stilistu kolegi Petru Mitiću

U želji da što lepše izgleda, kandidat za „Nove zvezda Granda“ Petar Mitić zamolio je svoje stiliste da mu donesu modernu kravatu koja bi mu „igrala“ uz košulju. I, taman kad se skockao i pomislio da je njegov izgled savršen, za oko mu je zapao - čvor. Prvi kome se požalio da bi voleo veći čvor na mašni bio je njegov kolega Jovan Stefanović, koji mu je odmah pritekao u pomoć, što je zabeležio i naš paparaco.

Joca se nakratko našao u ulozi stiliste, a spretnim rukama u nekoliko poteza skockao je kravatu i napravio savršen čvor. Međutim, nestrpljivi Vranjanac nije mogao da dočeka da izađe iz Jocinih ruku, pa ga je tokom sređivanja non-stop ometao veselim dosetkama, vukući ga za rever jakne. Ipak, mlađani Stefanović dokazao je da za samo nekoliko minuta može da sredi bilo koga i da mu uloga stiliste savršeno pristaje.

Dakle, Joco, ako ne postaneš „zvezda Granda“, možeš slobodno računati na to da buduće kandidate možeš ladno da oblačiš, a bogami i svlačiš..

Jovan u novinama (bez komentara) 34iitsh
Nazad na vrh Ići dole
najarealista
Moderator
Moderator
najarealista

Broj poruka : 2093
Godina : 29
Koliko volite Jovana :

PočaljiNaslov: Re: Jovan u novinama (bez komentara)   Jovan u novinama (bez komentara) Icon_minitimePon Feb 09, 2009 10:21 pm

Jovan Stefanović zapevao u „Zvezdama grAnda“ novu pesmu Željka Šašića
Joca provocirao Lukasa
Ponedeljak - 09.02.2009
Jovan Stefanović, jedan od takmičara za „Zvezde Granda“, nesvesno se upetljao u tihi rat između folk pevača Ace Lukasa i Željka Šašića.

Naime, on je u subotu izabrao da peva baš najnoviju Šašićevu pesmu „Mali je ovo grad“, koju je Braja napisao upravo inspirisan time što je Željkova bivša supruga Sonja otišla sa Lukasom. Pri tom je Joca još naglasio da narod „obrati pažnju na tekst“, dok ga je Aca, koji se nalazio u žiriju, gledao u čudu.

„Mali, stvarno imaš petlju“, bio je Lukasov komentar kada je Stefanović došao na red za komentarisanje. I dok je takmičar pretrnuo očekujući veće prozivke, on je dodao: „Imaš petlju jer pevaš pesmu koja još nije hit“. Kasnije, kada kamere nisu bile uključene, Aca je rekao Saši Popoviću: „Šta ima da se ljutim na dečka, kada sam ja glavni akter te pesme“.
Željko Šašić nije želeo da komentariše ništa u vezi sa pesmom, niti sa Acom Lukasom i onim što mu se desilo.

Lukas kao inspiracija za Šašićevu pesmu

U pomenutoj pesmi Željka Šašića mnogi su odmah prepoznali autobiografske detalje, vezane za podatak da je njegova bivša supruga u vezi sa Lukasom:

Mali je ovo grad

Verovao nisam nikada da ćeš mene tako prodati.
Ni oprosti, ni izvini, jedan je život rekla si mi.
Ne mogu svega željna ostati.
Od mene si njemu otišla, da ti zlatom nedra okuje.
A on nije hteo ženu, stavio je na tebe cenu.
Navikao sve da kupuje.

Ref:
Mali je ovo grad, u njemu sve se zna.
Čujem kako suze nižeš mesto bisera.
Mali je ovo grad, laži ne krije.
Kad si takvu sreću htela, vala nek ti je.
Nazad na vrh Ići dole
ZmAjChE_94
Zvezda granda
Zvezda granda
ZmAjChE_94

Broj poruka : 4676
Godina : 30
Koliko volite Jovana :

Ikonica : Jovan u novinama (bez komentara) Bannerwillianlevyom0
Datum upisa : 16.01.2009

PočaljiNaslov: Re: Jovan u novinama (bez komentara)   Jovan u novinama (bez komentara) Icon_minitimePet Feb 13, 2009 7:47 pm

Jovan Stefanović pesmom provocirao Acu Lukasa!

Autor: “Alo"

Objavljeno: 09.02.2009 13:08

Jovan u novinama (bez komentara) Jovan

Jovan Stefanović, jedan od takmičara za „Zvezde Granda“, nesvesno se upetljao u tihi rat između folk pevača Ace Lukasa i Željka Šašića, piše "Alo". Naime, on je u subotu izabrao da peva baš najnoviju Šašićevu pesmu „Mali je ovo grad“,
koju je Braja napisao upravo inspirisan time što je Željkova bivša
supruga Sonja otišla sa Lukasom (uskoro treba da se venčaju). Pri tom
je Joca još naglasio da narod „obrati pažnju na tekst“, dok ga je Aca,
koji se nalazio u žiriju, gledao u čudu.

Jovan u novinama (bez komentara) Lukas

Mali, stvarno imaš petlju“, bio je
Lukasov komentar kada je Stefanović došao na red za komentarisanje. I
dok je takmičar pretrnuo očekujući veće prozivke, on je dodao: „Imaš petlju jer pevaš pesmu koja još nije hit“. Kasnije, kada kamere nisu bile uključene, Aca je rekao Saši Popoviću: „Šta ima da se ljutim na dečka, kada sam ja glavni akter te pesme“. Željko Šašić nije želeo da komentariše ništa u vezi sa pesmom, niti sa Acom Lukasom i onim što mu se desilo.
U pomenutoj pesmi Željka Šašića mnogi su odmah prepoznali
autobiografske detalje, vezane za podatak da je njegova bivša supruga u
vezi sa Lukasom, a vi poslušajte pesmu i tekst pa procenite sami.

Jovan u novinama (bez komentara) Zeljko
Nazad na vrh Ići dole
http://losserano.forumotion.com/forum.htm
ZmAjChE_94
Zvezda granda
Zvezda granda
ZmAjChE_94

Koliko volite Jovana :

PočaljiNaslov: Re: Jovan u novinama (bez komentara)   Jovan u novinama (bez komentara) Icon_minitimeNed Feb 15, 2009 3:19 am

Jovan Stefanovic najpopularniji

Published on 01/09,2009

Jovan Stefanovic je popularniji
od Milana Topalovica koji je na drugom mestu i Milana Mitrovica koji je
na trecem mestu. Cetvrti je Marko Kostic a peti Nebojsa Vojvodic
Nazad na vrh Ići dole
Gaga
Giga fan
Giga fan
Gaga

Broj poruka : 1722
Godina : 34
Koliko volite Jovana :

Ikonica : Jovan u novinama (bez komentara) 2uqog3a
Datum upisa : 09.09.2008

PočaljiNaslov: Re: Jovan u novinama (bez komentara)   Jovan u novinama (bez komentara) Icon_minitimeUto Feb 24, 2009 1:42 pm

Jovan u novinama (bez komentara) 23rv2uf

Na pomolu nova romansa među učesnicima „Zvezda Granda“
Aleksandra i Joca u šemi?
Utorak - 24.02.2009
Mladi pevači i učesnici izbora za „Zvezde Granda“ Aleksandra Bursać i Jovan Stefanović na dobrom su putu da postanu prvi ljubavni par ove sezone takmičenja.

Naime, već neko vreme se po kuloarima mogla čuti priča da su njih dvoje veoma bliski i u privatnom životu, pa je ekipa našeg lista podrobnije istražila o čemu se radi.
Oštrom oku našeg paparaca nije promakao zajednički izlazak mladih pevača iz Jocinog stana, kao ni odlazak automobilom u nepozanatom pravcu. Ono što je zanimljivo je da se nijedno od dvoje mladih pevača nije bunilo kada su shvatili da su fotografisani zajedno, te da verovatno i nemaju nameru da kriju bilo šta.
Nazad na vrh Ići dole
*JeCa 92*
Pocetnik
Pocetnik
*JeCa 92*

Broj poruka : 18
Koliko volite Jovana :
Jovan u novinama (bez komentara) Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Jovan u novinama (bez komentara) Right_bar_bleue

Ikonica : Jovan u novinama (bez komentara) Ikonica
Datum upisa : 25.09.2008

PočaljiNaslov: Re: Jovan u novinama (bez komentara)   Jovan u novinama (bez komentara) Icon_minitimeSub Feb 28, 2009 4:18 am

Jovan u novinama (bez komentara) N716439305_1332174_9821
Nazad na vrh Ići dole
Mina-Admin
Admin
Admin
Mina-Admin

Koliko volite Jovana :

PočaljiNaslov: Re: Jovan u novinama (bez komentara)   Jovan u novinama (bez komentara) Icon_minitimeSub Mar 07, 2009 8:47 pm

Jovan u novinama (bez komentara) 28u-n71643_thumb
Jovan u novinama (bez komentara) Scan0006Jovan u novinama (bez komentara) Scan0009
Nazad na vrh Ići dole
Mina-Admin
Admin
Admin
Mina-Admin

Koliko volite Jovana :

PočaljiNaslov: Re: Jovan u novinama (bez komentara)   Jovan u novinama (bez komentara) Icon_minitimeSub Mar 07, 2009 8:47 pm

INTERVJU

ALEKSANDRA BURSAĆ I JOVAN STEFANOVIĆ: NISAM IMALA SEKS, PA NI DEČKA, PUNIH DESET MESECI!

Autor: Dragan Kecman

Foto: Foto: Andreja Damnjanović, šminka i frizura: Srđan Petković, stajling: Ognjena Zekić

Objavljeno: 25.02.2009 09:10

Nakon što su nedelju dana učestvovali u anketi, posetioci sve popularnijeg šou-biz portala www.svet.rs odlučili su da su Aleksandra Bursać i Jovan Stefanović ubedljivo najidealniji par među kandidatima aktuelne sezone hit audicije „Zvezde Granda“. Tim povodom miljenici gledalaca ovog kultnog šoua specijalno za „Svet“ progovorili su na – po mnogima najzanimljiviju temu – temu ljubavi i seksa.

Kako ste reagovali kada ste saznali da ste baš vas dvoje najlepši par među ovogodišnjim zvezdama „Granda“?
Jovan: Iskreno, bio sam i više nego iznenađen. Sebe ne smatram nekim lepotanom... Štaviše, mislim da sam daleko od toga. Ipak, svaka pozitivna reakcija mi prija, pa je tako i u ovom slučaju.
Aleksandra: Bilo mi je izuzetno slatko i simpatično. Čitaoci su verovatno imali u vidu naš fizički izgled, pa su nas zbog toga spojili. Oboje smo niski i sićušni. (smeh)

Možete li uistinu da zamislite da ste vas dvoje u vezi?
Jovan: Aleksandra je divna devojka, zrači dobrotom i manirima, pristojna je i lepo vaspitana, a uz sve to je i sjajna pevačica. Nas dvoje smo bliski prijatelji i na nju gledam kao na sestru.
Aleksandra: Najiskrenije, ne vidim nas u bilo kakvoj priči koja isključuje prijateljstvo. Prvo, Jovan je mlađi od mene, a drugo, baš kao što je on rekao, jedno prema drugom od samog početka gajimo isključivo prijateljska osećanja.

Jeste li trenutno u vezama?
Jovan: U vezi sam više od četiri meseca, ali ne bih preterano na tu temu, jer je to nešto što želim da sačuvam samo za sebe. Eto, otkriću vam tek toliko da mi se devojka zove Sanja i da nam je mnogo lepo.
Aleksandra: Život koji živim proteklih meseci isuviše je komplikovan i malo koji mladić bi mogao da me prati. Shodno tome, trenutno sam sama. Poslednju vezu okončala sam upravo pred početak takmičenja.

Zašto?
Aleksandra: Pretpostavljam da se plašio kako će se naš odnos razvijati u budućnosti – hoće li me poneti slava, hoću li ga ostaviti... Sa ove tačke gledišta, možda je tako i najbolje. Kad se ovaj haos završi, biće vremena za sve, pa i za ljubav.

Jovane, plašiš li se ti da bi novonastala situacija mogla da ti ugrozi vezu?
Jovan: Za sada je sve okej, ne žalim se... Iskreno, divim se tome kako Sanja sve to podnosi. Iz dana u dan imam sve više obaveza, obožavateljki takođe, a ona još ne pokazuje znake ljubomore. Verujem da bi me svaka druga na njenom mestu odavno šutnula.

U dnevniku „Alo“ osvanule su paparaco fotke na kojima Aleksandra i ti zajedno izlazite iz jedne zgrade, sedate u tvoj automobil... Kako je tvoja devojka reagovala kada je to objavljeno?
Jovan: Sasvim normalno. Ona odlično zna da mi je Alekdandra drugarica i nema razloga da bilo šta sumnja. Uostalom, šta je loše u tome što sam koleginicu i drugaricu odvezao kući?

Otkako ste postali popularni, pretpostavljam da na vaše nastupe dolazi mnogo više ljudi nego ranije. Dešava li se da vam, kao Slobodanu Vasiću, upućuju nepristojne ponude?
Jovan: Ako misliš na ponude tipa: „Čekam te posle svirke, pa idemo kod mene“, ne. Nikada mi se ništa slično nije desilo. Moje obožavateljke su fine, ne štipkaju me čak ni za guzu, kao što to čine nekim mojim kolegama. (smeh)
Aleksandra: Sve i da mi neko uputi nepristojnu ponudu, a do sada niko nije, na najkulturniji mogući način bih mu objasnila da nisam takva, da ne kažem laka devojka. Ipak, mislim da nikome nije ni palo na pamet da mi tako priđe jer sam od početka bavljenja ovim poslom postavila jasnu granicu, koju do sada niko nije prešao. Znaju takvi s kim mogu, a s kim ne... (smeh)
Nazad na vrh Ići dole
ZmAjChE_94
Zvezda granda
Zvezda granda
ZmAjChE_94

Koliko volite Jovana :

PočaljiNaslov: Re: Jovan u novinama (bez komentara)   Jovan u novinama (bez komentara) Icon_minitimePon Mar 16, 2009 1:17 am

Jovan u novinama (bez komentara) 3kp-scan00
Nazad na vrh Ići dole
Gaga
Giga fan
Giga fan
Gaga

Broj poruka : 1722
Godina : 34
Koliko volite Jovana :

Ikonica : Jovan u novinama (bez komentara) 2uqog3a
Datum upisa : 09.09.2008

PočaljiNaslov: Re: Jovan u novinama (bez komentara)   Jovan u novinama (bez komentara) Icon_minitimePon Mar 30, 2009 10:27 pm

STO DALJE OD ALEKSANDRE

Jovan u novinama (bez komentara) 24vlkdd

Nedavni foto sešn i zajednički intervju sa koleginicom Aleksandrom Bursać, mladoj nadi „Zvezda Granda“ Jovanu Stefanoviću napravili su brojne probleme u privatnom životu. Naime, devojka sa kojom je trenutno u vezi nije ni malo blagonaklono gledala na Jovanovu prvu naslovnu stranicu. Međutim, uz silno ubeđivanje i obrazloženje da je posao u pitanju nekako je „progutala“, ali pod uslovom da mladi Jovan ubuduće pazi šta radi. Tako mu je čak zabranila da se sa Aleksandrom Bursać pojavi u Pinkovoj emisiji „U tuđoj koži“, zato što snimanje te emisije iziskuje ceo dan sa dotičnom. Bez obzira što je sve bilo zakazano, Jovan je u poslednjem trenutku otkazao pravdajući se nedostatkom vremena, a mi smo iz pouzdanih izvora bliskih Jovanu ipak uspeli da saznamo šta je pravi razlog!
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Jovan u novinama (bez komentara)   Jovan u novinama (bez komentara) Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Jovan u novinama (bez komentara)
Nazad na vrh 
Strana 1 od 2Idi na stranu : 1, 2  Sledeći
 Similar topics
-
» Video zapisi sa youtube-a (bez komentara)
» Pesme koje su pevali svi kandidati u emisijama za download (bez komentara)
» i love jovan

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
 :: Jowan Stefanovic :: Jovan u novinama-
Skoči na: