| Milan Topalovic | |
|
+26Xxx_maki_xxX Tamara--- J0wana_95 Veka:) JoWaNa_92 ZmAjChE_94 taca-joca zaKiih xLoveMEorHateMEx ILMA-DARIO Angie<3Jowana cica95 music is in the air Gaga Roberta Tijana Jovanov fan wanja suza. ^^^S@nDr@^^^ Princessa Mica93 Jovana boca Elena^ najarealista Mina-Admin 30 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Gaga Giga fan
Broj poruka : 1722 Godina : 34 Lokacija : Mirkovci-Hrvatska Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 09.09.2008
| Naslov: Re: Milan Topalovic Ned Feb 22, 2009 2:32 am | |
| Ma nece taj kreten napolje | |
|
| |
ILMA-DARIO Zvezda granda
Broj poruka : 2579 Godina : 30 Koliko volite Jovana : Datum upisa : 29.11.2008
| Naslov: Re: Milan Topalovic Ned Feb 22, 2009 2:34 am | |
| ne znam kako i dalje prolazi | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
Broj poruka : 15212 Lokacija : jole obozavam te Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 14.10.2008
| Naslov: Re: Milan Topalovic Ned Feb 22, 2009 2:46 am | |
| kreten hvata publiku na suze.cmizdri ko zena.uh uzasan je | |
|
| |
Roberta Zvezda granda
Broj poruka : 2234 Lokacija : Vrsac Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 09.09.2008
| Naslov: Re: Milan Topalovic Ned Feb 22, 2009 3:03 am | |
| | |
|
| |
xLoveMEorHateMEx Jocin fan
Broj poruka : 750 Godina : 31 Lokacija : Somewhere over the rainbow...xD Bosna & Hercegovina Koliko volite Jovana : Datum upisa : 21.01.2009
| Naslov: Re: Milan Topalovic Ned Feb 22, 2009 3:04 am | |
| mislim da je dosada najgore pjevaooo ... ali stvarnooo | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
Broj poruka : 15212 Lokacija : jole obozavam te Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 14.10.2008
| Naslov: Re: Milan Topalovic Ned Feb 22, 2009 3:04 am | |
| | |
|
| |
ILMA-DARIO Zvezda granda
| Naslov: Re: Milan Topalovic Ned Feb 22, 2009 12:22 pm | |
| ma i mene ali moramo da ga trpimo... valjda ce ispasti u sledecem krugu | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
| Naslov: Re: Milan Topalovic Ned Feb 22, 2009 3:49 pm | |
| daj boze ali ako je namestaljka taj ide do kraja.ma odvratan je | |
|
| |
ILMA-DARIO Zvezda granda
| Naslov: Re: Milan Topalovic Ned Feb 22, 2009 3:51 pm | |
| - taca_neca ::
- daj boze ali ako je namestaljka taj ide do kraja.ma odvratan je
i ja kazem... cmizdri tu kao neka zena kako bi pridobio publiku | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
| Naslov: Re: Milan Topalovic Ned Feb 22, 2009 5:41 pm | |
| ma zena prava.ko li glasa za njega vise | |
|
| |
ILMA-DARIO Zvezda granda
| Naslov: Re: Milan Topalovic Ned Feb 22, 2009 5:43 pm | |
| - taca-joca ::
- ma zena prava.ko li glasa za njega vise
ma i ja se pitammm...globus jedan mrzni | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
| Naslov: Re: Milan Topalovic Ned Feb 22, 2009 5:51 pm | |
| e bas je globus | |
|
| |
wanja Zvezda granda
Broj poruka : 8996 Godina : 30 Lokacija : Negis City :) Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 13.11.2008
| Naslov: Re: Milan Topalovic Ned Feb 22, 2009 9:36 pm | |
| PEVAO JE MOJU OMILJENU PESMU I SADA SAM TU PESMU ZAMRZELA...stvarno me nervira...dobro mu je rekla tripicka za ono sto je plakao...pravi je ludak!!! | |
|
| |
ILMA-DARIO Zvezda granda
| Naslov: Re: Milan Topalovic Ned Feb 22, 2009 9:38 pm | |
| - wanja ::
- PEVAO JE MOJU OMILJENU PESMU I SADA SAM TU PESMU ZAMRZELA...stvarno me nervira...dobro mu je rekla tripicka za ono sto je plakao...pravi je ludak!!!
ma narawno da je ludakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk | |
|
| |
wanja Zvezda granda
Broj poruka : 8996 Godina : 30 Lokacija : Negis City :) Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 13.11.2008
| Naslov: Re: Milan Topalovic Ned Feb 22, 2009 9:40 pm | |
| - ILMA-DARIO ::
- wanja ::
- PEVAO JE MOJU OMILJENU PESMU I SADA SAM TU PESMU ZAMRZELA...stvarno me nervira...dobro mu je rekla tripicka za ono sto je plakao...pravi je ludak!!!
ma narawno da je ludakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk naznam samo kako je dotle dosao...sumnjam da ima neke veze sa popovicem...nesto mi tu smrdi!!! | |
|
| |
ILMA-DARIO Zvezda granda
| Naslov: Re: Milan Topalovic Ned Feb 22, 2009 9:41 pm | |
- ILMA-DARIO ::
ma narawno da je ludakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk naznam samo kako je dotle dosao...sumnjam da ima neke veze sa popovicem...nesto mi tu smrdi!!! ma ne znam nesto tu stwarno nije u reduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Milan Topalovic Ned Feb 22, 2009 9:47 pm | |
ma narawno da je ludakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk naznam samo kako je dotle dosao...sumnjam da ima neke veze sa popovicem...nesto mi tu smrdi!!! ma ne znam nesto tu stwarno nije u reduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu mozda mu placa...a sere da nema love za cerkino skolovanje!!! i on je glup... | |
|
| |
ILMA-DARIO Zvezda granda
| Naslov: Re: Milan Topalovic Ned Feb 22, 2009 9:48 pm | |
ma narawno da je ludakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk naznam samo kako je dotle dosao...sumnjam da ima neke veze sa popovicem...nesto mi tu smrdi!!! ma ne znam nesto tu stwarno nije u reduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu mozda mu placa...a sere da nema love za cerkino skolovanje!!! i on je glup... ma preglup je ... uf globus jedan mrzni | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Milan Topalovic Ned Feb 22, 2009 9:55 pm | |
ma narawno da je ludakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk naznam samo kako je dotle dosao...sumnjam da ima neke veze sa popovicem...nesto mi tu smrdi!!! ma ne znam nesto tu stwarno nije u reduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu mozda mu placa...a sere da nema love za cerkino skolovanje!!! i on je glup... ma preglup je ... uf globus jedan mrzni xexe...daj Boze da ispadne u sledecem kugu...ne podnosim gaaaaaaa... | |
|
| |
ILMA-DARIO Zvezda granda
| Naslov: Re: Milan Topalovic Ned Feb 22, 2009 9:56 pm | |
ma narawno da je ludakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk naznam samo kako je dotle dosao...sumnjam da ima neke veze sa popovicem...nesto mi tu smrdi!!! ma ne znam nesto tu stwarno nije u reduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu mozda mu placa...a sere da nema love za cerkino skolovanje!!! i on je glup... ma preglup je ... uf globus jedan mrzni xexe...daj Boze da ispadne u sledecem kugu...ne podnosim gaaaaaaa... ma ne mogu ga ocima videti | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Milan Topalovic Ned Feb 22, 2009 10:33 pm | |
ma narawno da je ludakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk naznam samo kako je dotle dosao...sumnjam da ima neke veze sa popovicem...nesto mi tu smrdi!!! ma ne znam nesto tu stwarno nije u reduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu mozda mu placa...a sere da nema love za cerkino skolovanje!!! i on je glup... ma preglup je ... uf globus jedan mrzni xexe...daj Boze da ispadne u sledecem kugu...ne podnosim gaaaaaaa... ma ne mogu ga ocima videti ni ja...juce kad sam ga gledala jela sam i od muke umesto viljuske ja si zabila noz u grlo...razrezala sam se a zamalo i prerezala grkljan...da sam umrla zbog njega zivota mi ubila bi ga!!! UBOJICA --- idem zvati murju!!! | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
| Naslov: Re: Milan Topalovic Ned Feb 22, 2009 11:05 pm | |
| joooj kako ga mrzim globus jedan.kad li ce vise da ga izbace,muka mi je kad ga vidim | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Milan Topalovic Uto Feb 24, 2009 10:52 pm | |
| mislim da je on ovde zato sto stalno kuka i ljudi se sazale pa glasaju...ja ne bi glasala za njega, nema te love... | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
| Naslov: Re: Milan Topalovic Uto Feb 24, 2009 11:08 pm | |
| kao da starijih ljudi ima vise od mladih.ko vise glasa za uobrazenog celavca | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Milan Topalovic Uto Feb 24, 2009 11:14 pm | |
| ma neam pojma vise...stvarno mi se gadi...vise ix ima onix koji ga mrze nego sto ga vole...logicno da je namestaljka!!!! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Milan Topalovic | |
| |
|
| |
| Milan Topalovic | |
|