Na krv i nož
Brat i sestra Vuk i Iva Vučinić žestoko se posvađali zbog učešća u „Zvezdama Granda“
Najintrigantniji takmičarski par, brat i sestra Vuk i Iva Vučinić, posvađali su se na krv i nož zbog toga što nisu uspeli da zajedno prođu u „top 12“ i tako bar snime pesmu koja će se naći na novom CD ovog prestižnog takmičenja, saznaje Kurir iz dobro obaveštenog izvora.
- Kada su shvatili da im je izmakla poslednja šansa za snimanje pesme, jer nisu ušli među dvanaest veličanstveni, Vuk i Iva počeli su međusobno da se optužuju za zajednički neuspeh - kaže naš sagovornik i dodaje:
Oko njih se podigla velika prašina, jer je jedan deo publike bio za to da pevaju zajedno, dok su drugi tvrdili da bi brat bez sestre prošao bolje. U toj dilemi Vuk je konačno ukapirao da mu je Iva više odmogla nego pomogla, pa je čim se takmičenje završilo osuo drvlje i kamenje na nju, optužujući je da je ona najveći krivac za njihov neuspeh. Kako tvrdi naš dobro obavešteni izvor, Vuk je od Ive očekivao da se ona dostojanstveno i javno povuče iz takmičenja, i tako pusti njega da se sam bori za titulu „Zvezde Granda“, što ona, naravno, nije učinila. Sa druge strane, kada su ispali i oprostili se od takmičenja, Iva nije mogla da podnese veliki pritisak javnosti, ali i to što joj je Vuk jasno stavio do znanja da je njihovim zajedničkim nastupima došao kraj. Posle ovog neuspeha i sukoba s bratom Iva je odlučila da se neko vreme odmori od svega i mirne glave razmisli šta joj je činiti u budućnosti, završava naš izvor.
Bilo kako bilo, takmičarski par Vučinić sa jedne strane je izgubio, ali je sa druge strane dobio, jer su izašli iz anonimnosti i prilično skrenuli pažnju na sebe.
Kako bismo proverili verodostojnost našeg izvora, pozvali smo Vuka Vučinića, koji nam je rekao:
- Istina je da smo se Iva i ja zasad razišli! Bilo je optužbi i pohvala na naš račun, a mi jednostavno nismo bili spremni na takve reakcije. Iva je napravila pauzu jer joj je odmor bio neophodan, a uskoro će odlučiti da li će se uopšte baviti pevanjem. Međutim, ja imam nameru da se u sledećoj sezoni prijavim za „Zvezde Granda“, ali sam, i tako ponovo još jednom pokušam sa takmičenjem.