Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemLatest imagesTražiRegistruj sePristupi

Vuk Vucinic

Ići dole 
+25
JoWaNa_92
Jovana_92
ZmAjChE_94
taca-joca
Dora
ILMA-DARIO
Angie<3Jowana
Elena^
SaneLLa
zaKiih
xLoveMEorHateMEx
DRAGANA
music is in the air
cupka93
Tijana Jovanov fan
Gaga
Roberta
wanja
nikola djuknic
i love jovan
Natasa93
^^^S@nDr@^^^
pRiNcEsS.92
najarealista
Mina-Admin
29 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 10 ... 15, 16, 17
AutorPoruka
wanja
Zvezda granda
Zvezda granda
wanja

Broj poruka : 8996
Godina : 30
Koliko volite Jovana :
Vuk Vucinic - Page 17 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Vuk Vucinic - Page 17 Right_bar_bleue

Ikonica : Vuk Vucinic - Page 17 Gwb-anigif
Datum upisa : 13.11.2008

Vuk Vucinic - Page 17 Empty
PočaljiNaslov: Re: Vuk Vucinic   Vuk Vucinic - Page 17 Icon_minitimeSre Jun 10, 2009 7:46 pm

hahahah tako i treba iako me i on nervira bolje sam nego sa onom vesticom!!
Nazad na vrh Ići dole
http://nikolasaric.forumotion.com/forum.htm
wanja
Zvezda granda
Zvezda granda
wanja

Broj poruka : 8996
Koliko volite Jovana :
Vuk Vucinic - Page 17 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Vuk Vucinic - Page 17 Right_bar_bleue

Ikonica : Vuk Vucinic - Page 17 Gwb-anigif
Datum upisa : 13.11.2008

PočaljiNaslov: Re: Vuk Vucinic   Vuk Vucinic - Page 17 Icon_minitimeSre Jun 10, 2009 10:16 pm

Na krv i nož
Brat i sestra Vuk i Iva Vučinić žestoko se posvađali zbog učešća u „Zvezdama Granda“

Najintrigantniji takmičarski par, brat i sestra Vuk i Iva Vučinić, posvađali su se na krv i nož zbog toga što nisu uspeli da zajedno prođu u „top 12“ i tako bar snime pesmu koja će se naći na novom CD ovog prestižnog takmičenja, saznaje Kurir iz dobro obaveštenog izvora.

- Kada su shvatili da im je izmakla poslednja šansa za snimanje pesme, jer nisu ušli među dvanaest veličanstveni, Vuk i Iva počeli su međusobno da se optužuju za zajednički neuspeh - kaže naš sagovornik i dodaje:

Oko njih se podigla velika prašina, jer je jedan deo publike bio za to da pevaju zajedno, dok su drugi tvrdili da bi brat bez sestre prošao bolje. U toj dilemi Vuk je konačno ukapirao da mu je Iva više odmogla nego pomogla, pa je čim se takmičenje završilo osuo drvlje i kamenje na nju, optužujući je da je ona najveći krivac za njihov neuspeh. Kako tvrdi naš dobro obavešteni izvor, Vuk je od Ive očekivao da se ona dostojanstveno i javno povuče iz takmičenja, i tako pusti njega da se sam bori za titulu „Zvezde Granda“, što ona, naravno, nije učinila. Sa druge strane, kada su ispali i oprostili se od takmičenja, Iva nije mogla da podnese veliki pritisak javnosti, ali i to što joj je Vuk jasno stavio do znanja da je njihovim zajedničkim nastupima došao kraj. Posle ovog neuspeha i sukoba s bratom Iva je odlučila da se neko vreme odmori od svega i mirne glave razmisli šta joj je činiti u budućnosti, završava naš izvor.

Bilo kako bilo, takmičarski par Vučinić sa jedne strane je izgubio, ali je sa druge strane dobio, jer su izašli iz anonimnosti i prilično skrenuli pažnju na sebe.

Kako bismo proverili verodostojnost našeg izvora, pozvali smo Vuka Vučinića, koji nam je rekao:
- Istina je da smo se Iva i ja zasad razišli! Bilo je optužbi i pohvala na naš račun, a mi jednostavno nismo bili spremni na takve reakcije. Iva je napravila pauzu jer joj je odmor bio neophodan, a uskoro će odlučiti da li će se uopšte baviti pevanjem. Međutim, ja imam nameru da se u sledećoj sezoni prijavim za „Zvezde Granda“, ali sam, i tako ponovo još jednom pokušam sa takmičenjem.
Nazad na vrh Ići dole
http://nikolasaric.forumotion.com/forum.htm
Tamara---
Giga fan
Giga fan
Tamara---

Broj poruka : 1985
Koliko volite Jovana :

Ikonica : Jocaaaa
Datum upisa : 28.02.2009

PočaljiNaslov: Re: Vuk Vucinic   Vuk Vucinic - Page 17 Icon_minitimePon Jun 22, 2009 1:45 pm

e svaka mu cast Very Happy dobro on peva..neka se prijavi SAM Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
rancika
Zvezda granda
Zvezda granda
rancika

Broj poruka : 8144
Godina : 34
Koliko volite Jovana :

Ikonica : Vuk Vucinic - Page 17 Bea-Joca--
Datum upisa : 03.04.2009

PočaljiNaslov: Re: Vuk Vucinic   Vuk Vucinic - Page 17 Icon_minitimeSub Jul 18, 2009 1:20 am

ZmAjChE_94 ::
J0wana_95 ::
wanja ::
taca-joca ::
Veka:) ::
zaKiih ::
taca-joca ::
zaKiih ::