| Milan Stankovic | |
|
+53mateiia Tamara--- Jeca Xxx_maki_xxX J0wana_95 Sandra91 wanja ^^TIN@^^ taca-joca xLoveMEorHateMEx mawijica zaKiih tanjasavic03 ZmAjChE_94 Tachketty Jovana_92 Moni:) DRAGANA petra ILMA-DARIO Tijana Jovanov fan music is in the air ^^^S@nDr@^^^ *Marija94*Maki* MARIJA STEVANOVIC Veka:) pRiNcEsS.92 **tijana** ^.^JeCkA^.^Krasiva XXX IKICA XXX sanela Princessa *Marta*93* Mica93 uste *Irena94* ImrA aleksandra93 JECA '92 _*LoLiPoP*_ boca MajaRBDkrasiwa . tamara . Sandra* najarealista KaTkaa* TEA' Elena^ Simona Roberta Gaga Natasa93 Mina-Admin 57 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Sandra* Pocetnik
Broj poruka : 95 Godina : 34 Lokacija : Apatin Koliko volite Jovana : Datum upisa : 21.09.2008
| Naslov: Re: Milan Stankovic Ned Sep 21, 2008 3:01 am | |
| Ako sam nekad imala lepo misljenje o njemu, ono se zauvek promenilo 02.07. Najgora poznata licnost koju sam imala prilike da upoznam... Ako se nastavi ovako ponasati, nece daleko dogurati... Toliko! | |
|
| |
najarealista Moderator
Broj poruka : 2093 Godina : 29 Lokacija : Nikisc Koliko volite Jovana : Datum upisa : 10.09.2008
| Naslov: Re: Milan Stankovic Ned Sep 21, 2008 3:07 am | |
| pa misljenje ti se dosta poklapa sa mojim....a sto bas drugog sedmog? | |
|
| |
. tamara . Pocetnik
Broj poruka : 9 Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 23.09.2008
| Naslov: Re: Milan Stankovic Uto Sep 23, 2008 5:42 pm | |
| Milan mi je bio favorit u prosloj sezoni zvezde granda. Nemogu sad nista komentarisati na zadnje komentare jer nisam ga upoznala da bi mogla ista reci o tome. Decko ok peva Nepopravljivo je ovde ( australiji ) bio veliki hit | |
|
| |
MajaRBDkrasiwa Pocetnik
Broj poruka : 33 Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 23.09.2008
| Naslov: Re: Milan Stankovic Uto Sep 23, 2008 8:27 pm | |
| Ja sam celo leto isla na nastupe.Nikada mi nije rekao ne mogu da se slikam sa tobom ni bilo sta slicno.Nego je trpeo moje hirove ae stavi kacket ae skini ae sad se slikamo ovako.Uvek smo se lepo ispricali i stalno me pitao za krasiwe i forum.27.07. na nastupu u Susnju je trebao da krene u kombi a ostao je samnom i bocom da prica.I stojao je dok ga Ljubo nije povukao.Sa njim sam svasta dozivela i zavolela ga jos vise.Ulepsao mi je zivot.Bila sma na 11 nastupa i nikada nisam videla da je nekog odbio.Na nastupu u Starcevu su neke devojke krenule zamnom kod njega.I on se samnom pozdravio izgrlio me i izljubio i mislio je da su one samnom pa je i njih poljubio.I te price da nece da se slika i sl nisu tacne.Ja sam ga pitala za to a on je rekao da odbija samo kad bas mora i da to nikada ne bi uradio prvo zbog tih ljudi a onda i zbog sebe | |
|
| |
Gaga Giga fan
Broj poruka : 1722 Godina : 34 Lokacija : Mirkovci-Hrvatska Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 09.09.2008
| Naslov: Re: Milan Stankovic Uto Sep 23, 2008 8:49 pm | |
| E ti mozes da imas lepo misljenje o njemu jer se slikao sa tobom i druzio se. On izgleda postuje samo svoje fanove. Kakve to ima veze ako neko ne navija za njega a trazi da se slika. Koda Rada i ostali odbijaju da se slikaju sa fanovima koji nisu njihovi. Moja drugarica je isto tako prosla,trazila je da se slika sa njim i odbio je. | |
|
| |
najarealista Moderator
Broj poruka : 2093 Godina : 29 Lokacija : Nikisc Koliko volite Jovana : Datum upisa : 10.09.2008
| Naslov: Re: Milan Stankovic Uto Sep 23, 2008 8:59 pm | |
| Kod nas u Niksicu kad su bili Milan je svakoga odbio i odmah krenuo u svlacionicu....A Dusan i Milan su za vrijeme pesmi koje su pevali ostali ucesnici potpisivali autograme i slikali se....Ja nisam dosla na red ali ostali jesu...Milan se nije potrudio ni da potpise obicno parce papira a ne da se sa nekim slika.... Ok...Vi volite Milana pa necu da pricam nesto jer ni ja ne volim kad neko lose prica o Duletu ili Jovanu.... | |
|
| |
Gaga Giga fan
Broj poruka : 1722 Godina : 34 Lokacija : Mirkovci-Hrvatska Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 09.09.2008
| Naslov: Re: Milan Stankovic Uto Sep 23, 2008 9:07 pm | |
| Koji Milan je sa Duletom potpisivao i slikao se? | |
|
| |
MajaRBDkrasiwa Pocetnik
| Naslov: Re: Milan Stankovic Uto Sep 23, 2008 10:05 pm | |
| E pa ne znam ali na moje oci nikada nije odbio da se slika sa nekim.A tebi Gaga vidim sliku iz "Amfore".To vece se on najvise slikao od svih.A u halama se nikad i ne slikaju sem ko udje kod njih.Najo ti meni na pm-u na Grandovom nisi to rekla ali nema veze.U Podgorici u "Shassu" se jedino Milan slikao.A to sto Milan mene poznaje nije mi neka prednost za slikanje.Rekao mi je da mu tesko pada da se slika ali da se trudi da sto manje od bija.Ja sam se par puta popela kod njih na binu i kada sam krenula da sidjem od svetla nisam mogla nista da vidim.Em sto je bilo jako osvetljenje nego jos i milion bliceva sa svih strana.Cobe je takodje odbijao slikanje,Radu sam ja jednom videla da je odbila neku decu jer nije mogla da silazi u guzvu ali ostale nisam nikada videla.I u Petrovcu je jedini Milan popeo ljude da se slikaju sa njim | |
|
| |
Gaga Giga fan
| Naslov: Re: Milan Stankovic Uto Sep 23, 2008 10:12 pm | |
| Ja sam samo rekla ono sto jeste. Ja ne volim Mikija i uvek to kazem! Ja sam bila na nastupu u Celarevu i Miki se slikao sa fanovima kao i ostali. Ja sam samo rekla da se nije slikao sa mojom drugaricom i nista vise. A tebi ako ja smetam to je tvoja stvar. Mislim necu vise da se prepirem jer nisu to zasluzili ljudi na ovom forumu. | |
|
| |
MajaRBDkrasiwa Pocetnik
| Naslov: Re: Milan Stankovic Uto Sep 23, 2008 10:20 pm | |
| Ne msetas samo sam rekla da si se ti slikala u "Amfotri"i da moozes da potvrdis da se tada najvise slikao.Al ti nisi to ukapirala bas naj.Al ljudi kapirajte malo njega.Znate kako ubija blic.A on se slika sa njim 50 za vece+ sto pozira | |
|
| |
Gaga Giga fan
| Naslov: Re: Milan Stankovic Uto Sep 23, 2008 10:22 pm | |
| Ma ja se nisam nikad slikala sa njim bre. Ti si mene pomesala sa nekim. | |
|
| |
najarealista Moderator
| Naslov: Re: Milan Stankovic Uto Sep 23, 2008 11:21 pm | |
| - Gaga ::
- Koji Milan je sa Duletom potpisivao i slikao se?
Dinca | |
|
| |
Gaga Giga fan
| Naslov: Re: Milan Stankovic Uto Sep 23, 2008 11:22 pm | |
| A on hoce da se slika. On je legenda! | |
|
| |
najarealista Moderator
| Naslov: Re: Milan Stankovic Uto Sep 23, 2008 11:29 pm | |
| Za Podgoricu ok...Ali u Niksicu nije se slikao niti je autograme potpisivao.... Ja njega potpuno shvatam,a shvatam i sve ostale kandidate,samo sam rekla da nije hteo da se slika ali ne samo on nije htela rada ni nemanja ni silvija ni cobe...To vece su samo to radili Dule i Dinca.... Ali stvarno shvatam da im je tesko,ne vjerujem ni da bih i ja izdrzala... Sve u svemu nekad to zavisi i od raspolozenja,verovatno nekad i Dule nije raspolozen pa se ne slika,nekad nije Milan....Treba ih shvatiti,nije im nekad lako....Treba toliko ljudi sa njima da se islika,pa da potpisu autograme,a ni ne mogu da odbiju.... Nisam ti to pisala u pm jer nisam htela to da ti kazem...Znam da i mene nervira kad neko dira na bilo koji nacin mog favorita... | |
|
| |
najarealista Moderator
| Naslov: Re: Milan Stankovic Uto Sep 23, 2008 11:29 pm | |
- A on hoce da se slika. On je legenda!
Aha Dinca je bio najraspolozeniji u Niksicu....Zamalo nije pao u publiku dok je skakutao... | |
|
| |
KaTkaa* Pripravnik
Broj poruka : 372 Godina : 29 Lokacija : Leskovac kuca AiK Koliko volite Jovana : Datum upisa : 10.09.2008
| Naslov: Re: Milan Stankovic Sre Sep 24, 2008 4:48 pm | |
| ja njega razumijem..i sve kandidate..kao sto je maja rekla..oni toliko rade i sve..i nesumljam...ja sam sigurna da milan na svakom nastupu oce da se slika..kad moze...a nekad bude i previshe umoran.... a.eto..ni ja se nisam josh slikala sa njim..ali negubim nadu... | |
|
| |
MajaRBDkrasiwa Pocetnik
| Naslov: Re: Milan Stankovic Sre Sep 24, 2008 4:59 pm | |
| Tako je Katka.Nemoj da gubis nadu on je tek na pocetku slikace se sa njim svi koji to zele.Milan se na svakom nastupu slika bar 10tak puta.Al ne moze ni on sa svima redom da se slika | |
|
| |
KaTkaa* Pripravnik
Broj poruka : 372 Godina : 29 Lokacija : Leskovac kuca AiK Koliko volite Jovana : Datum upisa : 10.09.2008
| Naslov: Re: Milan Stankovic Sre Sep 24, 2008 5:22 pm | |
| pa da..zato i kazem....verujem da mu na svakom nastupu nije lako da se slika po 100 puta ali .eto voli svoje fanove..pa zato i pusti..iako verujem da je nekad jako umoran... | |
|
| |
KaTkaa* Pripravnik
| Naslov: Re: Milan Stankovic Sre Sep 24, 2008 5:53 pm | |
| mislim.....ja verujem da..mozes ti maja to da potvrdis... | |
|
| |
MajaRBDkrasiwa Pocetnik
| Naslov: Re: Milan Stankovic Sre Sep 24, 2008 8:11 pm | |
| Potvrdjujem naravno.Milan je sjajan decko ali nema ni on zivce od celika.Jos kad pocnu da ga cupaju,ljube,dave,...Uzmite fotoaparat slikajte se 3 puta i bice vam lose od blica.Zamislite kako je njemu | |
|
| |
Sandra* Pocetnik
Broj poruka : 95 Godina : 34 Lokacija : Apatin Koliko volite Jovana : Datum upisa : 21.09.2008
| Naslov: Re: Milan Stankovic Sre Sep 24, 2008 11:14 pm | |
| To nisu razlozi da vice na malu decu, od koje, priznacete, zaradjuje za zivot!!! | |
|
| |
MajaRBDkrasiwa Pocetnik
| Naslov: Re: Milan Stankovic Čet Sep 25, 2008 4:35 pm | |
| Za to vikanje na malu decu sam ga pitala i on se sokirao.Reakcija mu je bila da to nije tacno i da to ne bi uradio ni zbog te dece ni zbog sebe.Nije on monstrum | |
|
| |
Gaga Giga fan
| Naslov: Re: Milan Stankovic Čet Sep 25, 2008 4:43 pm | |
| Dajte ljudi nema svrhe da se prepucavate. Svako ima svoje misljenje i neka ga iznese. | |
|
| |
Sandra* Pocetnik
| Naslov: Re: Milan Stankovic Čet Sep 25, 2008 5:15 pm | |
- Dajte ljudi nema svrhe da se prepucavate. Svako ima svoje misljenje i neka ga iznese.
Pa iznosim ga... Osecam se kao da pricam zidovima... Zato cu od sada cutati... | |
|
| |
MajaRBDkrasiwa Pocetnik
| Naslov: Re: Milan Stankovic Čet Sep 25, 2008 7:59 pm | |
- Dajte ljudi nema svrhe da se prepucavate. Svako ima svoje misljenje i neka ga iznese.
Ja se ne prepucavam.Samo iznosim svoje misljenje i govorim ono sto mi je licno Milan rekao.A ja vise verujem Milanu nego bilo kome | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Milan Stankovic | |
| |
|
| |
| Milan Stankovic | |
|