| Tose Proeski | |
|
+43Sandra91 suza. JoWaNa_92 suzana_nk melinda_hari ILMA-DARIO taca-joca ZmAjChE_94 Veka:) xLoveMEorHateMEx tanjasavic03 ^^TIN@^^ Jovana_92 zaKiih sandraaa.* wanja jelena music is in the air Tijana Jovanov fan pRiNcEsS.92 **tijana** ^.^JeCkA^.^Krasiva *Marina* XXX IKICA XXX Natasa93 Roberta °° IvOnA °° Danche _*LoLiPoP*_ Mimmie uste *Marta*93* KaTkaa* Ana011 *Irena94* Mica93 *Maky* dance Elena^ najarealista Simona Anja Mina-Admin 47 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
taca-joca Zvezda granda
Broj poruka : 15212 Lokacija : jole obozavam te Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 14.10.2008
| Naslov: Re: Tose Proeski Pon Mar 30, 2009 10:31 pm | |
| - wanja ::
- Dobro mi izgledas
i cini se ozdravljas ma neka ti krene daleko od mene da ne znas da propadam
Vise me ne trebas kad prodjes ne pozdravljas a svemir je bio u oku tvome to ne dam nikome
Ref. 2x Na pola duse zivim ja tu pokidat se nema sta na pola srca jos sam njen a na pola umirem
Nemas sto vidjeti produzi, ne zastani u meni led i mecave viju i jesen je, kise liju | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
Broj poruka : 7693 Godina : 32 Lokacija : Svajcarska - [..Kragujevac..] Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 12.01.2009
| Naslov: Re: Tose Proeski Uto Mar 31, 2009 11:45 am | |
| Ona ima oci koje znaju moje tajne sve moje tuge sve i moje nemire ona ima ruke i u njima svemir citavi u tom zagrljaju mogu umrijeti
Ref. Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njena oka dva
Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani je od zla, Boze, kad ne mogu ja
Ona ima usne i na njima okus tresanja koje niko ne zna ljubit kao ja
Ref.
Ref.
Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani je od zla, Boze, kad ne mogu ja | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
Broj poruka : 7693 Godina : 32 Lokacija : Svajcarska - [..Kragujevac..] Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 12.01.2009
| Naslov: Re: Tose Proeski Uto Mar 31, 2009 11:46 am | |
| Nema vise druga mog moga druga jedinog nema vise uzeo ga Bog
Nikad vise ja i ti necemo se opiti lepe zene kuci voditi
Ref. Pita vazduh jesenji pita vetar severni pitaju me druze, gde si ti
Tu je, ja ih lazem znaj nema mome drugu kraj ova pesma moj je oprostaj
S kim da tugu podelim gde si druze i sa kim kum da budes kad se ozenim
Neki glas mi govori novog druga imas ti al' za mene ti si poslednji
Ref.
Ova pesma nije hit ova pesma moj je krik ja ti njome dizem spomenik
Jer sve na tebe seca sad casa piva, Novi Sad mrzim ono ako umrem mlad
Ref. | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Tose Proeski Uto Mar 31, 2009 11:50 am | |
| Pusti nocas lose vrijeme i zemaljske sve probleme zaboravi na guzve glasne i letove sto kasne
Stisaj nocas telefone nek nam samo srca zvone ugasit cemo svjetla sva samo mjesec nek nam sja
Ref. Nije mjesecina to sto sja u noci to su tvoje oci pune ljubavi nije mjesecina kriva nego okus vina i tvoje usne vrele sto me zavele
Nema nepozvanog gosta da pokuca po sol i secer za moju srecu bice dosta tvoje usne ovu vecer
Ref.
Ref. 2x | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Tose Proeski Uto Mar 31, 2009 11:51 am | |
| Odavno vec nisam mislio o tebi medju nama dani i godine stoje nikada te vise pronasao ne bi da se jucer nismo vidjeli nas dvoje
Stigao sam kasno stajao na cesti i slucajno tebe ugledao tada ni slutili nismo da cemo se sresti pod svjetlima ovog bezimenog grada
Pricas mi o svemu hodamo polako odavno se nismo isplakali tako
Ref. Ostala si uvijek ista i ove suze na licu tvom ostala si uvijek ista jedina zena na putu mom ostala si uvijek ista
Stigao sam kasno stajao na cesti i slucajno tebe ugledao tada ni slutili nismo da cemo se sresti pod svjetlima ovog bezimenog grada
Pricas mi o svemu hodamo polako odavno se nismo isplakali tako
Ref. 2x | |
|
| |
wanja Zvezda granda
Broj poruka : 8996 Godina : 30 Lokacija : Negis City :) Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 13.11.2008
| Naslov: Re: Tose Proeski Sre Apr 01, 2009 11:51 am | |
| - zaKiih ::
- Nema vise druga mog
moga druga jedinog nema vise uzeo ga Bog
Nikad vise ja i ti necemo se opiti lepe zene kuci voditi
Ref. Pita vazduh jesenji pita vetar severni pitaju me druze, gde si ti
Tu je, ja ih lazem znaj nema mome drugu kraj ova pesma moj je oprostaj
S kim da tugu podelim gde si druze i sa kim kum da budes kad se ozenim
Neki glas mi govori novog druga imas ti al' za mene ti si poslednji
Ref.
Ova pesma nije hit ova pesma moj je krik ja ti njome dizem spomenik
Jer sve na tebe seca sad casa piva, Novi Sad mrzim ono ako umrem mlad
Ref. | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Tose Proeski Sre Apr 01, 2009 1:43 pm | |
| | |
|
| |
wanja Zvezda granda
Broj poruka : 8996 Godina : 30 Lokacija : Negis City :) Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 13.11.2008
| Naslov: Re: Tose Proeski Sre Apr 01, 2009 9:30 pm | |
| | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Tose Proeski Sre Apr 01, 2009 10:07 pm | |
| vec sam dugo dugo sama svuda noc i svuda tama vrisnula bih tvoje ime.. ne zaboravi me
slatke price slatke rijeci davao si samo tako mislila sam da su moje samo moje samo moje....
ref.: tako mi nedostajes..da li znas tvoje price dodiri bas sve tako mi nedostajes i ne znas sto to ljubav je.. moje najdraze
slatke price slatke rijeci davao si samo tako mislila sam da su moje samo moje samo moje....
ref.: tako mi nedostajes..da li znas tvoje price dodiri bas sve tako mi nedostajes i ne znas sto to ljubav je.. moje najdraze
bridge: nocas oblacim sve sve u cemu sam ti nekad bila najljepsa koliko toga je na usnama da si barem nocas tu......
moje najdraze
tako mi nedostajes i ne znas sto to ljubav je.. moje najdraze... | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Zar sve ove godine tebi nista ne znace meni su bas preduge cesto mi se zaplace
Refrain: Kako mi nedostajes samo ruku da mi das kako mi nedostajes dali znas
Strophe 2: ti si meni jedina u zivotu ostala srce bi da sakrije ali ne zna, ne smije volio bi da si tu samo noc da ostanes volio bi da si tu i da vise ne ides | |
|
| |
wanja Zvezda granda
- vec sam dugo dugo sama
svuda noc i svuda tama vrisnula bih tvoje ime.. ne zaboravi me
bridge: nocas oblacim sve sve u cemu sam ti nekad bila najljepsa koliko toga je na usnama da si barem nocas tu......
moje najdraze
tako mi nedostajes i ne znas sto to ljubav je.. moje najdraze... | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Tose Proeski Sre Apr 01, 2009 10:23 pm | |
| | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Tose Proeski Sre Apr 01, 2009 10:25 pm | |
- Zar sve ove godine
tebi nista ne znace meni su bas preduge cesto mi se zaplace
Refrain: Kako mi nedostajes samo ruku da mi das kako mi nedostajes dali znas
Strophe 2: ti si meni jedina u zivotu ostala srce bi da sakrije ali ne zna, ne smije volio bi da si tu samo noc da ostanes volio bi da si tu i da vise ne ides | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Tose Proeski Sre Apr 01, 2009 10:26 pm | |
| | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Tose Proeski Sre Apr 01, 2009 10:26 pm | |
| | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Tose Proeski Sre Apr 01, 2009 10:28 pm | |
| | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Tose Proeski Sre Apr 01, 2009 10:29 pm | |
| | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Tose Proeski Sre Apr 01, 2009 10:34 pm | |
| | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Tose Proeski Sre Apr 01, 2009 10:34 pm | |
| | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Tose Proeski Sre Apr 01, 2009 10:55 pm | |
| | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Tose Proeski Sre Apr 01, 2009 10:56 pm | |
| | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Tose Proeski Sre Apr 01, 2009 11:10 pm | |
| | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Tose Proeski Sre Apr 01, 2009 11:11 pm | |
| | |
|
| |
Sandra91 Pripravnik
Broj poruka : 511 Godina : 33 Koliko volite Jovana : Datum upisa : 09.11.2008
| Naslov: Re: Tose Proeski Sre Apr 01, 2009 11:20 pm | |
| | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Tose Proeski Sre Apr 01, 2009 11:21 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Tose Proeski | |
| |
|
| |
| Tose Proeski | |
|