| Tose Proeski | |
|
+43Sandra91 suza. JoWaNa_92 suzana_nk melinda_hari ILMA-DARIO taca-joca ZmAjChE_94 Veka:) xLoveMEorHateMEx tanjasavic03 ^^TIN@^^ Jovana_92 zaKiih sandraaa.* wanja jelena music is in the air Tijana Jovanov fan pRiNcEsS.92 **tijana** ^.^JeCkA^.^Krasiva *Marina* XXX IKICA XXX Natasa93 Roberta °° IvOnA °° Danche _*LoLiPoP*_ Mimmie uste *Marta*93* KaTkaa* Ana011 *Irena94* Mica93 *Maky* dance Elena^ najarealista Simona Anja Mina-Admin 47 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
zaKiih Zvezda granda
Broj poruka : 7693 Godina : 32 Lokacija : Svajcarska - [..Kragujevac..] Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 12.01.2009
| Naslov: Re: Tose Proeski Sre Mar 04, 2009 9:44 pm | |
| | |
|
| |
suza. Pocetnik
Broj poruka : 44 Godina : 29 Lokacija : Koper, Slovenija Koliko volite Jovana : Datum upisa : 22.11.2008
| Naslov: Re: Tose Proeski Pon Mar 09, 2009 6:54 pm | |
| meni film nije bio dobar.... Tose zasluzuje boLje* I Love This Song* Toše & Kristijan - My Little One One day time still remains to get away In my dreams I pray One more time to see your face again Then I will fall away Just one more time to see your eyes Then you can go down to sleep I just want to hold you Than I will fall away You said: My little one Don't you cry There was no time For me to say goodbye I'm forced beyond My choice was calling me It was my destiny So many things more I need to do Then if it looks like it is steeling me from you You got to know down deep there in your heart That we'll never be apart Memories are allways here to stay You got to be holding on You got to be strong And I will fall away Just one more time to see your eyes And I'll leave you down to sleep You got to be holding on You were too young Then I will fall away I'll try to stear shades of fears This is road you need to take You'll wake up all in another world But the promise you wount break You'll be watching me every step I take | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
Broj poruka : 7693 Godina : 32 Lokacija : Svajcarska - [..Kragujevac..] Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 12.01.2009
| Naslov: Re: Tose Proeski Pon Mar 09, 2009 9:03 pm | |
| I Love This Song*
Toše & Kristijan - My Little One One day time still remains to get away In my dreams I pray One more time to see your face again Then I will fall away
Just one more time to see your eyes Then you can go down to sleep I just want to hold you Than I will fall away
You said: My little one Don't you cry There was no time For me to say goodbye I'm forced beyond My choice was calling me It was my destiny
So many things more I need to do Then if it looks like it is steeling me from you You got to know down deep there in your heart That we'll never be apart
Memories are allways here to stay You got to be holding on You got to be strong And I will fall away
Just one more time to see your eyes And I'll leave you down to sleep You got to be holding on You were too young Then I will fall away
I'll try to stear shades of fears This is road you need to take You'll wake up all in another world But the promise you wount break You'll be watching me every step I take | |
|
| |
wanja Zvezda granda
Broj poruka : 8996 Godina : 30 Lokacija : Negis City :) Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 13.11.2008
| Naslov: Re: Tose Proeski Pon Mar 09, 2009 9:49 pm | |
| - zaKiih ::
- I Love This Song*
Toše & Kristijan - My Little One One day time still remains to get away In my dreams I pray One more time to see your face again Then I will fall away
Just one more time to see your eyes Then you can go down to sleep I just want to hold you Than I will fall away
You said: My little one Don't you cry There was no time For me to say goodbye I'm forced beyond My choice was calling me It was my destiny
So many things more I need to do Then if it looks like it is steeling me from you You got to know down deep there in your heart That we'll never be apart
Memories are allways here to stay You got to be holding on You got to be strong And I will fall away
Just one more time to see your eyes And I'll leave you down to sleep You got to be holding on You were too young Then I will fall away
I'll try to stear shades of fears This is road you need to take You'll wake up all in another world But the promise you wount break You'll be watching me every step I take | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
Broj poruka : 15212 Lokacija : jole obozavam te Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 14.10.2008
| Naslov: Re: Tose Proeski Pon Mar 09, 2009 11:37 pm | |
| | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Tose Proeski Uto Mar 10, 2009 8:09 pm | |
| | |
|
| |
music is in the air Zvezda granda
Broj poruka : 2785 Godina : 32 Lokacija : makedonija-skoplje Koliko volite Jovana : Datum upisa : 18.11.2008
| Naslov: Re: Tose Proeski Sre Mar 11, 2009 12:31 am | |
| jako je tuzan ja sam toliko plakala da nisam mogla doci pri sebe....mnogo mi nedostaje..tose.... | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Tose Proeski Sre Mar 11, 2009 3:43 pm | |
| | |
|
| |
Roberta Zvezda granda
Broj poruka : 2234 Lokacija : Vrsac Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 09.09.2008
| Naslov: Re: Tose Proeski Sre Mar 11, 2009 4:28 pm | |
| | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
Broj poruka : 4676 Godina : 30 Lokacija : U Zambeziji kod Alise u zemlji cudesa Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 16.01.2009
| Naslov: Re: Tose Proeski Sre Mar 11, 2009 8:03 pm | |
| | |
|
| |
wanja Zvezda granda
Broj poruka : 8996 Godina : 30 Lokacija : Negis City :) Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 13.11.2008
| Naslov: Re: Tose Proeski Sre Mar 11, 2009 8:33 pm | |
| | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Tose Proeski Sre Mar 11, 2009 11:27 pm | |
| | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
Broj poruka : 4676 Godina : 30 Lokacija : U Zambeziji kod Alise u zemlji cudesa Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 16.01.2009
| Naslov: Balkanski slatkis Čet Mar 12, 2009 5:06 pm | |
| Americki san Neko vreme proveo je snimajuci po muzicki studijima u Grckoj,a nakon toga se zaputio 'preko'.Kako bi jos vise usavrsio pevacko umece,Tose je uzeo casove pevanja u New Yorku, i to kod profesora od kojeg su ucili i muzicki velikani poput Luciana Pavarotija,Whitney Houston i Mariahe Carey.Posto je dvadeset sati obuke odradio za samo jedan vikend,Tose je od predavaca dobio samo pohvale,a proglasili su ga i pravim muzickim fenemonom.Kad je pozivio svoj amreciki san,Tose se vratio u rodnu Makedoniju i posvetio pisanju pesama i humanitarnom radu.
Roker u dusi
Sve je pocelo jos davnih dana kada jekao tinejdzer nastupio na festivalu Malfest i osvojio nagradu za najbolje vokalno izvodjenje.Nakon toga usledio je jos nekoliko nastupa po festivalima,a iz toga su se rodile i brojne saradnje s vec ponznatim muzicarima.S 14.godina je dosao u Skoplje,gde je ziveo u internatu i kao pravi streber zavrsio skolu sa samim peticama.Po ceo dan je slusao rock-balade grupa Guns'n' Roses i Bon Jovi,pa je ta muzika donekle i odredila njegov muzicki put.Skolovanje je nastavio na muzickoj akademiji,gde je kao skromni student polako poceo da seprobija na muzicku scenu.Snimio je nekoliko uspesnih hitova kao sto su 'Rane na usnama" i "Cija si".Godine 1999. izdao svoj prvi album i odrzao prvi samostalni koncert u Skoplju,obelizla ga je jaka kisa.
| |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Tose Proeski Čet Mar 12, 2009 6:26 pm | |
| | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
Broj poruka : 15212 Lokacija : jole obozavam te Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 14.10.2008
| Naslov: Re: Tose Proeski Čet Mar 12, 2009 6:30 pm | |
| | |
|
| |
Roberta Zvezda granda
Broj poruka : 2234 Lokacija : Vrsac Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 09.09.2008
| Naslov: Re: Tose Proeski Pet Mar 13, 2009 10:38 pm | |
| | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Tose Proeski Sub Mar 14, 2009 1:46 am | |
| | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
| Naslov: Re: Tose Proeski Sub Mar 14, 2009 4:40 pm | |
| Skoplje želi spomenik za Tošeta Proeskog! Autor: Jordan Ginović Objavljeno: 12.03.2009 09:44 Poslednjih dana u Skoplju vlada prava pometnja oko uređenja glavnog gradskog trga. Makedonska vlada želi da se na trgu nađe spomenik posvećen Aleksandru Makedonskom, dok aktuelni gradonačelnik Trifun Kostovski insistira da se izgradi spomenik u čast tragično nastradalog Tošeta Proeskog. Na službenoj stranici grada Skoplja nedavno je objavljena anketa u kojoj se biralo između ta dva predloga. Većina građana u anketi podržala je ideju gradonačelnika Skoplja, pa je od 3.109 anketiranih čak 67% glasalo da se napravi spomenik posvećen slavnom pevaču. Kao kompromisno rešenje za spor između opštine i države predloženo je da se napravi fontana sa spomenikom Aleksandra Makedonskog i da bude muzička, odnosno da se u nju ugrade dve Tošetove pesme. Ipak, ta ideja je odbačena. Iako pojedini političari smatraju da bi u ovom slučaju treba ispoštovati želja naroda, još uvek je neizvesno kako će biti uređen gradski trg u prestonici Makedonije. | |
|
| |
Roberta Zvezda granda
| Naslov: Re: Tose Proeski Ned Mar 15, 2009 1:56 am | |
| i ja podrzavam tog gradonacalnikaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
| Naslov: Re: Tose Proeski Ned Mar 15, 2009 1:57 am | |
| - Roberta ::
- i ja podrzavam tog gradonacalnikaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....
takodje | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Tose Proeski Ned Mar 15, 2009 3:11 pm | |
| - taca-joca ::
- Roberta ::
takodje | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Tose Proeski Ned Mar 15, 2009 8:43 pm | |
| - zaKiih ::
- taca-joca ::
takodje | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
| Naslov: Re: Tose Proeski Ned Mar 15, 2009 9:40 pm | |
| - wanja ::
- zaKiih ::
- taca-joca ::
takodje | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Tose Proeski Sre Mar 18, 2009 12:02 am | |
| danas su mi ceo dan u skoli pustali onaj zwuk kad se sudari...ako znate to...toliko sam se iznerwirala i na kraju rasplakala...stwarno ima puno pokwarenix ljudi... | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Tose Proeski Sre Mar 18, 2009 3:39 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Tose Proeski | |
| |
|
| |
| Tose Proeski | |
|