Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemLatest imagesTražiRegistruj sePristupi

Petar Mitic

Ići dole 
+38
uste
ZmAjChE_94
taca-joca
Angie<3Jowana
Jovana_92
ImrA
tanja90
xLoveMEorHateMEx
ILMA-DARIO
zaKiih
cica95
Tijana706
Natasa93
wanja
i love jovan
music is in the air
^^^S@nDr@^^^
anna
Elena^
Enchy
_Tanja_
sanela
Roberta
*-*Slavica*-*
alexandraaa90
ReD StAr LiOn
*Maky*
jelena_je
britneyspearsfann
KaTkaa*
Mica93
boca
Gaga
^.^JeCkA^.^Krasiva
Kristina-krasiwa
*Amel*
najarealista
Mina-Admin
42 posters
Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeći
AutorPoruka
zaKiih
Zvezda granda
Zvezda granda
zaKiih

Broj poruka : 7693
Godina : 32
Koliko volite Jovana :
Petar Mitic - Page 3 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Petar Mitic - Page 3 Right_bar_bleue

Ikonica : na dan kad si rOdjen, rOdilO se sve na svetu stO vOlim jOvane.&lt;33
Datum upisa : 12.01.2009

Petar Mitic - Page 3 Empty
PočaljiNaslov: Re: Petar Mitic   Petar Mitic - Page 3 Icon_minitimePon Jan 26, 2009 2:09 pm

Mina-Admin ::
aaa ispao Petar Sad...Trebali su Iva i Vuk

Sad
Nazad na vrh Ići dole
tanja90
Pocetnik
Pocetnik
tanja90

Broj poruka : 30
Godina : 34
Koliko volite Jovana :
Petar Mitic - Page 3 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Petar Mitic - Page 3 Right_bar_bleue

Datum upisa : 20.01.2009

PočaljiNaslov: Re: Petar Mitic   Petar Mitic - Page 3 Icon_minitimePon Jan 26, 2009 2:16 pm

i ja se slažem da Petar nije trebao ispasti vec Iva i Vuk......Vuk super pijeva ali Iva......KATASTROFA....samo se Vuku san neće ispuniti zbog nje....On je rekao da mu je san da udje u finale ali sa njom 1000% do finala doci nece....
Nazad na vrh Ići dole
Mina-Admin
Admin
Admin
Mina-Admin

Broj poruka : 2182
Koliko volite Jovana :

Datum upisa : 06.09.2008

PočaljiNaslov: Re: Petar Mitic   Petar Mitic - Page 3 Icon_minitimePon Jan 26, 2009 4:14 pm

Petar Mitic - Ti mi lazes sve

Nazad na vrh Ići dole
https://jovanstefanoviczg.serbianforum.info
*-*Slavica*-*
Pocetnik
Pocetnik
*-*Slavica*-*

Broj poruka : 113
Koliko volite Jovana :

Datum upisa : 22.10.2008

PočaljiNaslov: Re: Petar Mitic   Petar Mitic - Page 3 Icon_minitimePon Jan 26, 2009 9:58 pm

tanja90 ::
i ja se slažem da Petar nije trebao ispasti vec Iva i Vuk......Vuk super pijeva ali Iva......KATASTROFA....samo se Vuku san neće ispuniti zbog nje....On je rekao da mu je san da udje u finale ali sa njom 1000% do finala doci nece....
Kamo srece da ne dodju do finala... Al docice sigurno... Vuku svaka cast, al Iva mnogo kresti... Moram da utisam TV kad ona peva... lol!
Nazad na vrh Ići dole
ImrA
Pocetnik
Pocetnik
ImrA

Broj poruka : 65
Godina : 31
Koliko volite Jovana :

Datum upisa : 03.10.2008

PočaljiNaslov: Re: Petar Mitic   Petar Mitic - Page 3 Icon_minitimePon Jan 26, 2009 11:33 pm

i ja se slazem s tim da su tebali izaci iva i vuk...umjesto petra...aa zapravo iva stvarno kvari sve..
Nazad na vrh Ići dole
Roberta
Zvezda granda
Zvezda granda
Roberta

Broj poruka : 2234
Koliko volite Jovana :

Ikonica : Petar Mitic - Page 3 I1o-6bb-gh
Datum upisa : 09.09.2008

PočaljiNaslov: Re: Petar Mitic   Petar Mitic - Page 3 Icon_minitimeUto Jan 27, 2009 1:57 pm

bas mi je krivo sto je ispaooooooo...bio je extraaaaaaaaaaaaa Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
http://www.r-o-b-y.piczo.com
Jovana_92
Jocin fan
Jocin fan
Jovana_92

Broj poruka : 660
Koliko volite Jovana :

Datum upisa : 05.11.2008

PočaljiNaslov: Re: Petar Mitic   Petar Mitic - Page 3 Icon_minitimeSre Jan 28, 2009 12:46 am

aaaa bash mi je zao shto je ispao Sad lepo peva, a i bash je sladak Razz
Nazad na vrh Ići dole
music is in the air
Zvezda granda
Zvezda granda
music is in the air

Broj poruka : 2785
Koliko volite Jovana :

Datum upisa : 18.11.2008

PočaljiNaslov: Re: Petar Mitic   Petar Mitic - Page 3 Icon_minitimeČet Jan 29, 2009 1:27 am

JA NEMOGU JOS DA VERUJEM ...kako bre nisu ispali iva i vuk...pa stvarno oni izgleda da uvek prolaze i ispadaju sve kandidate sto ne treba bas mi je zao ...jer je bio jedan od mojih favorita.. Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Roberta
Zvezda granda
Zvezda granda
Roberta

Koliko volite Jovana :

PočaljiNaslov: Re: Petar Mitic   Petar Mitic - Page 3 Icon_minitimeČet Jan 29, 2009 4:48 pm

i moj Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
xLoveMEorHateMEx
Jocin fan
Jocin fan
xLoveMEorHateMEx

Broj poruka : 750
Lokacija : Somewhere over the rainbow...xD Bosna & Hercegovina
Koliko volite Jovana :

Datum upisa : 21.01.2009

PočaljiNaslov: Re: Petar Mitic   Petar Mitic - Page 3 Icon_minitimeČet Jan 29, 2009 8:42 pm

i mojjj Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
zaKiih
Zvezda granda
Zvezda granda
zaKiih

Koliko volite Jovana :

PočaljiNaslov: Re: Petar Mitic   Petar Mitic - Page 3 Icon_minitimePet Jan 30, 2009 2:58 pm

ii moooj isto Sad Sad Sad Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Mina-Admin
Admin
Admin
Mina-Admin

Koliko volite Jovana :

PočaljiNaslov: Re: Petar Mitic   Petar Mitic - Page 3 Icon_minitimeSub Jan 31, 2009 8:21 pm

music is in the air ::
JA NEMOGU JOS DA VERUJEM ...kako bre nisu ispali iva i vuk...pa stvarno oni izgleda da uvek prolaze i ispadaju sve kandidate sto ne treba bas mi je zao ...jer je bio jedan od mojih favorita.. Crying or Very sad

Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
wanja
Zvezda granda
Zvezda granda
wanja

Broj poruka : 8996
Godina : 30
Koliko volite Jovana :

Ikonica : Petar Mitic - Page 3 Gwb-anigif
Datum upisa : 13.11.2008

PočaljiNaslov: Re: Petar Mitic   Petar Mitic - Page 3 Icon_minitimeUto Feb 03, 2009 10:45 am

ne mogu verovati da je ispao... Sad
u barazu mora da se vrati... Exclamation Exclamation Exclamation
Nazad na vrh Ići dole
http://nikolasaric.forumotion.com/forum.htm
zaKiih
Zvezda granda
Zvezda granda
zaKiih

Koliko volite Jovana :

PočaljiNaslov: Re: Petar Mitic   Petar Mitic - Page 3 Icon_minitimeUto Feb 03, 2009 9:36 pm

wanja ::
ne mogu verovati da je ispao... Sad
u barazu mora da se vrati... Exclamation Exclamation Exclamation

Sad Sad
Nazad na vrh Ići dole
wanja
Zvezda granda
Zvezda granda
wanja

Koliko volite Jovana :

PočaljiNaslov: Re: Petar Mitic   Petar Mitic - Page 3 Icon_minitimeSre Feb 04, 2009 12:02 am

ako se on ne vrati ja cu da se ubijem...jos i jocin naj frend...da zivim u srbiji 1000 puta bi glasala da se vrati...a i stajling mu je bio originalan, kosulja i trenerka --- to samo on moze...nadam se da ce ljudi da glasaju za njega...i naravno svi oni koji vole jocu...please...
Nazad na vrh Ići dole
Mina-Admin
Admin
Admin
Mina-Admin

Koliko volite Jovana :

PočaljiNaslov: Re: Petar Mitic   Petar Mitic - Page 3 Icon_minitimeSre Feb 04, 2009 12:13 am

Bice jos jedan baraz???
Nazad na vrh Ići dole
Angie<3Jowana
Pocetnik
Pocetnik
Angie<3Jowana

Broj poruka : 168
Godina : 28
Koliko volite Jovana :

Datum upisa : 03.02.2009

PočaljiNaslov: Re: Petar Mitic   Petar Mitic - Page 3 Icon_minitimeSre Feb 04, 2009 12:15 am

JA msm da h0ce tak0 sam barem razumela...x)
Nazad na vrh Ići dole
zaKiih
Zvezda granda
Zvezda granda
zaKiih

Koliko volite Jovana :

PočaljiNaslov: Re: Petar Mitic   Petar Mitic - Page 3 Icon_minitimePet Feb 06, 2009 3:32 pm

ako se on ne vrati ja cu da se ubijem...jos i jocin naj frend...da zivim u srbiji 1000 puta bi glasala da se vrati...a i stajling mu je bio originalan, kosulja i trenerka --- to samo on moze...nadam se da ce ljudi da glasaju za njega...i naravno svi oni koji vole jocu...please...

slazem seeee..joj daj bozeee da se vratiiii Sad
Nazad na vrh Ići dole
Roberta
Zvezda granda
Zvezda granda
Roberta

Koliko volite Jovana :

PočaljiNaslov: Re: Petar Mitic   Petar Mitic - Page 3 Icon_minitimeNed Feb 08, 2009 1:46 am

i ja cu da glasam za pepija...obozavam gaaaaaaaaaaa...Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
wanja
Zvezda granda
Zvezda granda
wanja

Koliko volite Jovana :

PočaljiNaslov: Re: Petar Mitic   Petar Mitic - Page 3 Icon_minitimeNed Feb 08, 2009 2:22 am

preselicu se u srbiju i glasati samo da se moj pepi vrati... Sad
Nazad na vrh Ići dole
zaKiih
Zvezda granda
Zvezda granda
zaKiih

Koliko volite Jovana :

PočaljiNaslov: Re: Petar Mitic   Petar Mitic - Page 3 Icon_minitimeNed Feb 08, 2009 3:40 am

preselicu se u srbiju i glasati samo da se moj pepi vrati... Sad
Nazad na vrh Ići dole
Mina-Admin
Admin
Admin
Mina-Admin

Koliko volite Jovana :

PočaljiNaslov: Re: Petar Mitic   Petar Mitic - Page 3 Icon_minitimeNed Feb 08, 2009 5:04 pm

Petar Mitić: Moje vreme tek dolazi!

Mladi Vranjanac tvrdi da se nije razočarao i poručuje da njegovo vreme tek dolazi.

Važio si za velikog favorita, a ipak si ispao iz daljeg takmičenja. Da li si razočaran?
Zaista nisam razočaran, jer i pre nego što sam se prijavio za ovo takmičenje znao sam da će jednom svemu doći kraj. Cilj mi je bio da uđem u top deset, ali nije mi pošlo za rukom. Idemo dalje!

Nisi me ubedio da ti je svejedno. Ipak je reč o velikoj popularnosti, novcu...
Naravno da mi nije svejedno, ali nisam razočaran. Pružio sam svoj maksimum, trudio se. Nekome se dopalo kako sam izgledao i pevao, nekome nije i ja tu ništa ne mogu. Moram da napomenem da sam morao da tešim prijatelje i rođake, koji su prilično razočarani zbog mog ispadanja, pa nisam imao vremena mnogo da razmišljam o sebi.

I Saša Popović je izjavio da je prilično iznenađen činjenicom da si imao najmanje sms-glasova.
Izuzetno mi je drago što Popović ima lepo mišljenje o meni, jer je čovek vrhunski profesionalac i veoma ga cenim. Ipak, mojim ispadanjem za mene je ova priča završena.

Tokom takmičenja najviše si se družio sa Jovanom Stefanovićem, da li ti je možda on favorit?
Ne želim da otkrijem ko mi je favorit, jer sam sa svima u odličnim odnosima. Najbliži sam sa Jovanom i Kaporom, ali i sa Milenom Ćeranić, Aleksandrom Bursać koja mi je postala kao sestra i sa Jelenom Kostov.
Šta dalje?
I pre ovog takmičenja sam se bavio ovim poslom, i nastaviću da ga radim. Ostvario sam neke kontakte, potrudiću se da sve to povežem i nastavim karijeru uzlaznom putanjom. Smatram da moje vreme tek dolazi.
Nazad na vrh Ići dole
Mina-Admin
Admin
Admin
Mina-Admin

Koliko volite Jovana :

PočaljiNaslov: Re: Petar Mitic   Petar Mitic - Page 3 Icon_minitimeNed Feb 08, 2009 5:05 pm

Petar Mitic : Zvezde granda me vise ne zanimaju!

Poslednja emisija "Zvezde Granda" donela je mnogo uzbuđenja, ali i veliko iznenađenje. Iako je, po mnogima, bio jedan od glavnih favorita za pobedu, Petar Mitić je odlukom gledalaca eliminisan iz daljeg takmičenja. Za mladog Vranjanca publika ovog puta nije imala milosti, a on je stoički podneo poraz, jer smatra da njegovo vreme tek dolazi.

Važio si za velikog favorita, a ipak si ispao iz daljeg takmičenja. Da li si razočaran?
Mirne duše sam prihvatio činjenicu da sam ispao, jer sam se dobro pripremio za ovo takmičenje. Znao sam da će jednom doći kraj i da ne možemo svi biti pobednici. Više od mene su razočarani moji prijatelji i rođaci, svi su u transu i plaču. Morao sam da ih tešim, pa nisam imao mnogo vremena da mislim na sebe.

Govoriš kao da ti je potpuno svejedno što si ispao, a ja u to ne verujem. Nisi me ubedio, jer je reč o velikoj popularnosti, novcu...
Krivo mi je, ali daleko od toga da ću sada padati u trans i piti lekove za smirenje. Desilo se šta se desilo, bio sam potpuno spreman na sve. Zaista sam se odlično pripremio za takmičenje, bio sam svestan da će se jednom dogoditi nešto ovako. U svakom slučaju, sve ovo je bilo sjajno iskustvo i odlična reklama za mene.

Hoćeš da kažeš da ti je takmičenje poslužilo u marketinške svrhe?
I pre "Zvezda Granda" bavio sam se ovim poslom i nastaviću da ga radim. Ostvario sam neke kontakte, potrudiću se da sve to povežem i nastavim karijeru uzlaznom putanjom. Smatram da moje vreme tek dolazi.

Da, ali verujem da honorari pre "Zvezda Granda" i sada nisu isti.
Nisu, ali i da sam ušao u top deset, ko zna šta bi bilo sa mnom. Jer, pažljivo sam pratio sva takmičenja do sada i shvatio da je sve relativno. Neke zvezde "Granda" su napravile odličan posao, neke nisu. Dakle, i kada prođeš i postaneš mnogo popularan, i tu te čeka borba. Činjenica je da ima mnogo pevača.

Na koga konkretno misliš kada kažeš da je napravio posao, a na koga da nije?
Na one koji su popularni. Sjajan posao je napravila Radmila Manojlović. Zatim Darko Filipović, Tanja Savić, Slavica Ćukteraš... Od druge garniture, osim Milice Todorović, nema nikog nigde. Eto, o tome pričam.

Procitajte u novom broju magazina Svet!
Nazad na vrh Ići dole
xLoveMEorHateMEx
Jocin fan
Jocin fan
xLoveMEorHateMEx

Broj poruka : 750
Lokacija : Somewhere over the rainbow...xD Bosna & Hercegovina
Koliko volite Jovana :

Datum upisa : 21.01.2009

PočaljiNaslov: Re: Petar Mitic   Petar Mitic - Page 3 Icon_minitimeNed Feb 08, 2009 5:08 pm

brAVooooooooooooooO PEPII... i ne treba da bude razocaran .... extra je i on to zna ... ali mozda se i vratii u barazuuu Very Happy pa nastaviii daljee Very Happy Very Happy br cheers
Nazad na vrh Ići dole
ILMA-DARIO
Zvezda granda
Zvezda granda
ILMA-DARIO

Broj poruka : 2579
Koliko volite Jovana :

Datum upisa : 29.11.2008

PočaljiNaslov: Re: Petar Mitic   Petar Mitic - Page 3 Icon_minitimeNed Feb 08, 2009 5:12 pm

xLoveMEorHateMEx ::
brAVooooooooooooooO PEPII... i ne treba da bude razocaran .... extra je i on to zna ... ali mozda se i vratii u barazuuu Very Happy pa nastaviii daljee Very Happy Very Happy br cheers
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Petar Mitic   Petar Mitic - Page 3 Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Petar Mitic
Nazad na vrh 
Strana 3 od 6Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeći
 Similar topics
-
» Petar Mitic
» Da li je Petar Mitic trebao da ispadne?

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
 :: Zvezde granda 08 :: Kandidati koji su ispali-
Skoči na: