Broj poruka : 7693 Godina : 32 Lokacija : Svajcarska - [..Kragujevac..] Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 12.01.2009
Naslov: Re: Petar Mitic Pon Jan 26, 2009 2:09 pm
Mina-Admin ::
aaa ispao Petar ...Trebali su Iva i Vuk
tanja90 Pocetnik
Broj poruka : 30 Godina : 34 Lokacija : Bosna i Hercegovina Koliko volite Jovana : Datum upisa : 20.01.2009
Naslov: Re: Petar Mitic Pon Jan 26, 2009 2:16 pm
i ja se slažem da Petar nije trebao ispasti vec Iva i Vuk......Vuk super pijeva ali Iva......KATASTROFA....samo se Vuku san neće ispuniti zbog nje....On je rekao da mu je san da udje u finale ali sa njom 1000% do finala doci nece....
Mina-Admin Admin
Broj poruka : 2182 Godina : 32 Koliko volite Jovana : Datum upisa : 06.09.2008
Naslov: Re: Petar Mitic Pon Jan 26, 2009 4:14 pm
Petar Mitic - Ti mi lazes sve
*-*Slavica*-* Pocetnik
Broj poruka : 113 Koliko volite Jovana : Datum upisa : 22.10.2008
Naslov: Re: Petar Mitic Pon Jan 26, 2009 9:58 pm
tanja90 ::
i ja se slažem da Petar nije trebao ispasti vec Iva i Vuk......Vuk super pijeva ali Iva......KATASTROFA....samo se Vuku san neće ispuniti zbog nje....On je rekao da mu je san da udje u finale ali sa njom 1000% do finala doci nece....
Kamo srece da ne dodju do finala... Al docice sigurno... Vuku svaka cast, al Iva mnogo kresti... Moram da utisam TV kad ona peva...
ImrA Pocetnik
Broj poruka : 65 Godina : 31 Lokacija : bihac/bih Koliko volite Jovana : Datum upisa : 03.10.2008
Naslov: Re: Petar Mitic Pon Jan 26, 2009 11:33 pm
i ja se slazem s tim da su tebali izaci iva i vuk...umjesto petra...aa zapravo iva stvarno kvari sve..
Roberta Zvezda granda
Broj poruka : 2234 Lokacija : Vrsac Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 09.09.2008
Naslov: Re: Petar Mitic Uto Jan 27, 2009 1:57 pm
bas mi je krivo sto je ispaooooooo...bio je extraaaaaaaaaaaaa
Jovana_92 Jocin fan
Broj poruka : 660 Godina : 32 Lokacija : Subotica Koliko volite Jovana : Datum upisa : 05.11.2008
Naslov: Re: Petar Mitic Sre Jan 28, 2009 12:46 am
aaaa bash mi je zao shto je ispao lepo peva, a i bash je sladak
music is in the air Zvezda granda
Broj poruka : 2785 Godina : 32 Lokacija : makedonija-skoplje Koliko volite Jovana : Datum upisa : 18.11.2008
Naslov: Re: Petar Mitic Čet Jan 29, 2009 1:27 am
JA NEMOGU JOS DA VERUJEM ...kako bre nisu ispali iva i vuk...pa stvarno oni izgleda da uvek prolaze i ispadaju sve kandidate sto ne treba bas mi je zao ...jer je bio jedan od mojih favorita..
Roberta Zvezda granda
Broj poruka : 2234 Lokacija : Vrsac Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 09.09.2008
Naslov: Re: Petar Mitic Čet Jan 29, 2009 4:48 pm
i moj
xLoveMEorHateMEx Jocin fan
Broj poruka : 750 Godina : 31 Lokacija : Somewhere over the rainbow...xD Bosna & Hercegovina Koliko volite Jovana : Datum upisa : 21.01.2009
Naslov: Re: Petar Mitic Čet Jan 29, 2009 8:42 pm
i mojjj
zaKiih Zvezda granda
Broj poruka : 7693 Godina : 32 Lokacija : Svajcarska - [..Kragujevac..] Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 12.01.2009
Naslov: Re: Petar Mitic Pet Jan 30, 2009 2:58 pm
ii moooj isto
Mina-Admin Admin
Naslov: Re: Petar Mitic Sub Jan 31, 2009 8:21 pm
music is in the air ::
JA NEMOGU JOS DA VERUJEM ...kako bre nisu ispali iva i vuk...pa stvarno oni izgleda da uvek prolaze i ispadaju sve kandidate sto ne treba bas mi je zao ...jer je bio jedan od mojih favorita..
wanja Zvezda granda
Broj poruka : 8996 Godina : 30 Lokacija : Negis City :) Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 13.11.2008
Naslov: Re: Petar Mitic Uto Feb 03, 2009 10:45 am
ne mogu verovati da je ispao... u barazu mora da se vrati...
zaKiih Zvezda granda
Naslov: Re: Petar Mitic Uto Feb 03, 2009 9:36 pm
wanja ::
ne mogu verovati da je ispao... u barazu mora da se vrati...
wanja Zvezda granda
Broj poruka : 8996 Godina : 30 Lokacija : Negis City :) Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 13.11.2008
Naslov: Re: Petar Mitic Sre Feb 04, 2009 12:02 am
ako se on ne vrati ja cu da se ubijem...jos i jocin naj frend...da zivim u srbiji 1000 puta bi glasala da se vrati...a i stajling mu je bio originalan, kosulja i trenerka --- to samo on moze...nadam se da ce ljudi da glasaju za njega...i naravno svi oni koji vole jocu...please...
Mina-Admin Admin
Naslov: Re: Petar Mitic Sre Feb 04, 2009 12:13 am
Bice jos jedan baraz???
Angie<3Jowana Pocetnik
Broj poruka : 168 Godina : 28 Lokacija : KaKo KaD....Tu NeGdE...:) Koliko volite Jovana : Datum upisa : 03.02.2009
Naslov: Re: Petar Mitic Sre Feb 04, 2009 12:15 am
JA msm da h0ce tak0 sam barem razumela...x)
zaKiih Zvezda granda
Naslov: Re: Petar Mitic Pet Feb 06, 2009 3:32 pm
ako se on ne vrati ja cu da se ubijem...jos i jocin naj frend...da zivim u srbiji 1000 puta bi glasala da se vrati...a i stajling mu je bio originalan, kosulja i trenerka --- to samo on moze...nadam se da ce ljudi da glasaju za njega...i naravno svi oni koji vole jocu...please...
slazem seeee..joj daj bozeee da se vratiiii
Roberta Zvezda granda
Naslov: Re: Petar Mitic Ned Feb 08, 2009 1:46 am
i ja cu da glasam za pepija...obozavam gaaaaaaaaaaa...
wanja Zvezda granda
Naslov: Re: Petar Mitic Ned Feb 08, 2009 2:22 am
preselicu se u srbiju i glasati samo da se moj pepi vrati...
zaKiih Zvezda granda
Naslov: Re: Petar Mitic Ned Feb 08, 2009 3:40 am
preselicu se u srbiju i glasati samo da se moj pepi vrati...
Mina-Admin Admin
Naslov: Re: Petar Mitic Ned Feb 08, 2009 5:04 pm
Petar Mitić: Moje vreme tek dolazi!
Mladi Vranjanac tvrdi da se nije razočarao i poručuje da njegovo vreme tek dolazi.
Važio si za velikog favorita, a ipak si ispao iz daljeg takmičenja. Da li si razočaran? Zaista nisam razočaran, jer i pre nego što sam se prijavio za ovo takmičenje znao sam da će jednom svemu doći kraj. Cilj mi je bio da uđem u top deset, ali nije mi pošlo za rukom. Idemo dalje!
Nisi me ubedio da ti je svejedno. Ipak je reč o velikoj popularnosti, novcu... Naravno da mi nije svejedno, ali nisam razočaran. Pružio sam svoj maksimum, trudio se. Nekome se dopalo kako sam izgledao i pevao, nekome nije i ja tu ništa ne mogu. Moram da napomenem da sam morao da tešim prijatelje i rođake, koji su prilično razočarani zbog mog ispadanja, pa nisam imao vremena mnogo da razmišljam o sebi.
I Saša Popović je izjavio da je prilično iznenađen činjenicom da si imao najmanje sms-glasova. Izuzetno mi je drago što Popović ima lepo mišljenje o meni, jer je čovek vrhunski profesionalac i veoma ga cenim. Ipak, mojim ispadanjem za mene je ova priča završena.
Tokom takmičenja najviše si se družio sa Jovanom Stefanovićem, da li ti je možda on favorit? Ne želim da otkrijem ko mi je favorit, jer sam sa svima u odličnim odnosima. Najbliži sam sa Jovanom i Kaporom, ali i sa Milenom Ćeranić, Aleksandrom Bursać koja mi je postala kao sestra i sa Jelenom Kostov. Šta dalje? I pre ovog takmičenja sam se bavio ovim poslom, i nastaviću da ga radim. Ostvario sam neke kontakte, potrudiću se da sve to povežem i nastavim karijeru uzlaznom putanjom. Smatram da moje vreme tek dolazi.
Mina-Admin Admin
Naslov: Re: Petar Mitic Ned Feb 08, 2009 5:05 pm
Petar Mitic : Zvezde granda me vise ne zanimaju!
Poslednja emisija "Zvezde Granda" donela je mnogo uzbuđenja, ali i veliko iznenađenje. Iako je, po mnogima, bio jedan od glavnih favorita za pobedu, Petar Mitić je odlukom gledalaca eliminisan iz daljeg takmičenja. Za mladog Vranjanca publika ovog puta nije imala milosti, a on je stoički podneo poraz, jer smatra da njegovo vreme tek dolazi.
Važio si za velikog favorita, a ipak si ispao iz daljeg takmičenja. Da li si razočaran? Mirne duše sam prihvatio činjenicu da sam ispao, jer sam se dobro pripremio za ovo takmičenje. Znao sam da će jednom doći kraj i da ne možemo svi biti pobednici. Više od mene su razočarani moji prijatelji i rođaci, svi su u transu i plaču. Morao sam da ih tešim, pa nisam imao mnogo vremena da mislim na sebe.
Govoriš kao da ti je potpuno svejedno što si ispao, a ja u to ne verujem. Nisi me ubedio, jer je reč o velikoj popularnosti, novcu... Krivo mi je, ali daleko od toga da ću sada padati u trans i piti lekove za smirenje. Desilo se šta se desilo, bio sam potpuno spreman na sve. Zaista sam se odlično pripremio za takmičenje, bio sam svestan da će se jednom dogoditi nešto ovako. U svakom slučaju, sve ovo je bilo sjajno iskustvo i odlična reklama za mene.
Hoćeš da kažeš da ti je takmičenje poslužilo u marketinške svrhe? I pre "Zvezda Granda" bavio sam se ovim poslom i nastaviću da ga radim. Ostvario sam neke kontakte, potrudiću se da sve to povežem i nastavim karijeru uzlaznom putanjom. Smatram da moje vreme tek dolazi.
Da, ali verujem da honorari pre "Zvezda Granda" i sada nisu isti. Nisu, ali i da sam ušao u top deset, ko zna šta bi bilo sa mnom. Jer, pažljivo sam pratio sva takmičenja do sada i shvatio da je sve relativno. Neke zvezde "Granda" su napravile odličan posao, neke nisu. Dakle, i kada prođeš i postaneš mnogo popularan, i tu te čeka borba. Činjenica je da ima mnogo pevača.
Na koga konkretno misliš kada kažeš da je napravio posao, a na koga da nije? Na one koji su popularni. Sjajan posao je napravila Radmila Manojlović. Zatim Darko Filipović, Tanja Savić, Slavica Ćukteraš... Od druge garniture, osim Milice Todorović, nema nikog nigde. Eto, o tome pričam.
Procitajte u novom broju magazina Svet!
xLoveMEorHateMEx Jocin fan
Broj poruka : 750 Godina : 31 Lokacija : Somewhere over the rainbow...xD Bosna & Hercegovina Koliko volite Jovana : Datum upisa : 21.01.2009
Naslov: Re: Petar Mitic Ned Feb 08, 2009 5:08 pm
brAVooooooooooooooO PEPII... i ne treba da bude razocaran .... extra je i on to zna ... ali mozda se i vratii u barazuuu pa nastaviii daljee
ILMA-DARIO Zvezda granda
Broj poruka : 2579 Godina : 30 Koliko volite Jovana : Datum upisa : 29.11.2008
Naslov: Re: Petar Mitic Ned Feb 08, 2009 5:12 pm
xLoveMEorHateMEx ::
brAVooooooooooooooO PEPII... i ne treba da bude razocaran .... extra je i on to zna ... ali mozda se i vratii u barazuuu pa nastaviii daljee