| Kako vam se swidja Jowanov izgled? | |
|
+82Makyca Renata ana-sweet ~Sneza~ J0wana_95 Tamara--- Jovana_92 Sandra91 Bebica_92_vs jovanica Angie<3Jowana Negativna :) xLoveMEorHateMEx tanja90 mawijica ajLa ZmAjChE_94 zaKiih ^^TIN@^^ Tijana706 MaKy* wanja Milena! *Jasmina* DRAGANA ILMA-DARIO sanja_86vs Magie cupka93 petra Jocin Fan_Aleksandra94 elena Sandrica93 amra music is in the air *Marija94*Maki* Tijana Jovanov fan ^^^S@nDr@^^^ anna ReD StAr LiOn taca-joca Veka:) Nena tika994 **tijana** N@t@sic@ Jelena Nikolic Jecka91 Mimmie ~Aleksandra_92~ sanela alleksandraa_93 dance Sashka *Irena94* MonI GirliciouS *Maky* uste Princessa *~MaRiJa~* *KRASIVA*MILICA '94* Ana011 ImrA Monika aleksandra93 KaTkaa* Jovana Kristina-krasiwa _*LoLiPoP*_ boca I LOVE MILAN STANKOVIC JECA '92 . tamara . Elena^ Mica93 najarealista Taca Gaga Natasa93 Roberta Anja Mina-Admin 86 posters |
|
|
Autor | Poruka |
---|
*Jasmina* Pocetnik
Broj poruka : 11 Koliko volite Jovana : Datum upisa : 22.12.2008
| |
| |
Roberta Zvezda granda
Broj poruka : 2234 Lokacija : Vrsac Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 09.09.2008
| Naslov: Re: Kako vam se swidja Jowanov izgled? Sre Dec 24, 2008 1:36 pm | |
| - cupka93 ::
- Tijana Jovanov fan ::
- Joj oni koji su napisli da je jovan ruzan su potpuno otkaceni!!!
Postujem svacije misljenje,ali njim definitivno trebaju naocare!!! slazem seeee..... slazem se i ja | |
|
| |
Milena! Pocetnik
Broj poruka : 107 Godina : 29 Lokacija : Beograd Koliko volite Jovana : Datum upisa : 21.12.2008
| Naslov: Re: Kako vam se swidja Jowanov izgled? Čet Dec 25, 2008 10:25 pm | |
| Prelep... | |
|
| |
Milena! Pocetnik
Broj poruka : 107 Godina : 29 Lokacija : Beograd Koliko volite Jovana : Datum upisa : 21.12.2008
| Naslov: Re: Kako vam se swidja Jowanov izgled? Čet Dec 25, 2008 10:28 pm | |
| Ne razumem zašto se devojke učlanuju na forum ako ne vole Jovana.Stvarno je bezveze da nerviraju njegove obožavateljke...Samo dođu da nerviraju i da vređaju.Ja se ne bi učlanila ovde a da ne volim Jovana.Zar nije tako? | |
|
| |
wanja Zvezda granda
Broj poruka : 8996 Godina : 30 Lokacija : Negis City :) Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 13.11.2008
| |
| |
cupka93 Pripravnik
Broj poruka : 306 Koliko volite Jovana : Datum upisa : 09.12.2008
| Naslov: Re: Kako vam se swidja Jowanov izgled? Uto Jan 06, 2009 5:56 pm | |
| | |
|
| |
MaKy* Pocetnik
Broj poruka : 91 Godina : 30 Lokacija : Zug, CH - Boljevci (BG), SRB Koliko volite Jovana : Datum upisa : 16.12.2008
| Naslov: Re: Kako vam se swidja Jowanov izgled? Uto Jan 06, 2009 10:26 pm | |
| | |
|
| |
Tijana706 Pocetnik
Broj poruka : 101 Godina : 29 Koliko volite Jovana : Datum upisa : 28.12.2008
| Naslov: Re: Kako vam se swidja Jowanov izgled? Pet Jan 09, 2009 3:51 pm | |
| dajte bre....oni koji su glasali da je ruzan... njima zaista trebaju naocare... i to sa ogromnom dioptrijom... jer stvarno treba biti corav da bi mislili tako nesto.... za ovog preslatkog decka... on je PRELEEEEP!!! a oni koji su dosli ovde da ga vredjaju... toplo im preporucujem da se nose u p.m.... kog djavola su dolazili ovde??? da vredjaju???mrzim takve osobe.... OVO MESTO JE SAMO ZA ONE KOJI VOLE JOCU!!! a oni koji ga ne vole neka izadju odavde.... a ne da ga vredjaju...jer to nema smisla... samo pokazuju koliko su ljubomorni i odvratni!!! JOCA JE JEDAN JEDINI!!! i ja necu dozvoliti da ga neko vredja!!!! | |
|
| |
Gaga Giga fan
Broj poruka : 1722 Godina : 34 Lokacija : Mirkovci-Hrvatska Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 09.09.2008
| Naslov: Re: Kako vam se swidja Jowanov izgled? Pet Jan 09, 2009 3:55 pm | |
| - Tijana706 ::
- dajte bre....oni koji su glasali da je ruzan...
njima zaista trebaju naocare... i to sa ogromnom dioptrijom... jer stvarno treba biti corav da bi mislili tako nesto.... za ovog preslatkog decka... on je PRELEEEEP!!! a oni koji su dosli ovde da ga vredjaju... toplo im preporucujem da se nose u p.m.... kog djavola su dolazili ovde??? da vredjaju???mrzim takve osobe.... OVO MESTO JE SAMO ZA ONE KOJI VOLE JOCU!!! a oni koji ga ne vole neka izadju odavde.... a ne da ga vredjaju...jer to nema smisla... samo pokazuju koliko su ljubomorni i odvratni!!! JOCA JE JEDAN JEDINI!!! i ja necu dozvoliti da ga neko vredja!!!! Tijanice smiri se! | |
|
| |
Tijana706 Pocetnik
| Naslov: Re: Kako vam se swidja Jowanov izgled? Pet Jan 09, 2009 4:01 pm | |
| - Gaga ::
- Tijana706 ::
njima zaista trebaju naocare... i to sa ogromnom dioptrijom... jer stvarno treba biti corav da bi mislili tako nesto.... za ovog preslatkog decka... on je PRELEEEEP!!! a oni koji su dosli ovde da ga vredjaju... toplo im preporucujem da se nose u p.m.... kog djavola su dolazili ovde??? da vredjaju???mrzim takve osobe.... OVO MESTO JE SAMO ZA ONE KOJI VOLE JOCU!!! a oni koji ga ne vole neka izadju odavde.... a ne da ga vredjaju...jer to nema smisla... samo pokazuju koliko su ljubomorni i odvratni!!! JOCA JE JEDAN JEDINI!!! i ja necu dozvoliti da ga neko vredja!!!! Tijanice smiri se! Kada je Joca u pitanju ne mogu da se smirim!!! i necu da dozvolim da neko vredja tako izvrsnog decka!!! jer ja znam da je on mnogo dobar i veoma emotivan i osetljiv.... i svaki negativan(i netacan)komentar o njemu njega jako pogodi.... znam to....veoma je osetljiv i ne zelim da se nervira zbog nekoliko budala!!! | |
|
| |
Gaga Giga fan
Broj poruka : 1722 Godina : 34 Lokacija : Mirkovci-Hrvatska Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 09.09.2008
| Naslov: Re: Kako vam se swidja Jowanov izgled? Pet Jan 09, 2009 4:06 pm | |
- Gaga ::
njima zaista trebaju naocare... i to sa ogromnom dioptrijom... jer stvarno treba biti corav da bi mislili tako nesto.... za ovog preslatkog decka... on je PRELEEEEP!!! a oni koji su dosli ovde da ga vredjaju... toplo im preporucujem da se nose u p.m.... kog djavola su dolazili ovde??? da vredjaju???mrzim takve osobe.... OVO MESTO JE SAMO ZA ONE KOJI VOLE JOCU!!! a oni koji ga ne vole neka izadju odavde.... a ne da ga vredjaju...jer to nema smisla... samo pokazuju koliko su ljubomorni i odvratni!!! JOCA JE JEDAN JEDINI!!! i ja necu dozvoliti da ga neko vredja!!!! Tijanice smiri se! Kada je Joca u pitanju ne mogu da se smirim!!! i necu da dozvolim da neko vredja tako izvrsnog decka!!! jer ja znam da je on mnogo dobar i veoma emotivan i osetljiv.... i svaki negativan(i netacan)komentar o njemu njega jako pogodi.... znam to....veoma je osetljiv i ne zelim da se nervira zbog nekoliko budala!!! Razumem ja tebe,tako se i ja osecam! Ali ne vredi se nervirati! | |
|
| |
Tijana706 Pocetnik
| Naslov: Re: Kako vam se swidja Jowanov izgled? Pet Jan 09, 2009 4:10 pm | |
| - Gaga ::
njima zaista trebaju naocare... i to sa ogromnom dioptrijom... jer stvarno treba biti corav da bi mislili tako nesto.... za ovog preslatkog decka... on je PRELEEEEP!!! a oni koji su dosli ovde da ga vredjaju... toplo im preporucujem da se nose u p.m.... kog djavola su dolazili ovde??? da vredjaju???mrzim takve osobe.... OVO MESTO JE SAMO ZA ONE KOJI VOLE JOCU!!! a oni koji ga ne vole neka izadju odavde.... a ne da ga vredjaju...jer to nema smisla... samo pokazuju koliko su ljubomorni i odvratni!!! JOCA JE JEDAN JEDINI!!! i ja necu dozvoliti da ga neko vredja!!!! Tijanice smiri se! Kada je Joca u pitanju ne mogu da se smirim!!! i necu da dozvolim da neko vredja tako izvrsnog decka!!! jer ja znam da je on mnogo dobar i veoma emotivan i osetljiv.... i svaki negativan(i netacan)komentar o njemu njega jako pogodi.... znam to....veoma je osetljiv i ne zelim da se nervira zbog nekoliko budala!!! Razumem ja tebe,tako se i ja osecam! Ali ne vredi se nervirati! Ma znaaam...u pravu si... uvek ce postojati neko ko ga ne voli... msm ne mogu svi da ga vole.... ma bitno je da ga mi volimo!!! za ostale me bas briga!!! | |
|
| |
^^TIN@^^ Pocetnik
Broj poruka : 168 Godina : 29 Lokacija : **....in my dreams...** Koliko volite Jovana : Datum upisa : 07.01.2009
| Naslov: Re: Kako vam se swidja Jowanov izgled? Pet Jan 09, 2009 4:15 pm | |
| pppppppprrrrrrrrrreeeeeeeeeeellllllllleeeeeeepppppppppp........ | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
Broj poruka : 7693 Godina : 32 Lokacija : Svajcarska - [..Kragujevac..] Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 12.01.2009
| Naslov: Re: Kako vam se swidja Jowanov izgled? Pon Jan 12, 2009 1:54 pm | |
| NAJLEPSii, NAJBOLJii, NAJSLADJii.. MA ON JE BOOOOMBA | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
Broj poruka : 4676 Godina : 30 Lokacija : U Zambeziji kod Alise u zemlji cudesa Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 16.01.2009
| Naslov: Re: Kako vam se swidja Jowanov izgled? Pet Jan 16, 2009 9:37 pm | |
| | |
|
| |
ajLa Pocetnik
Broj poruka : 38 Lokacija : Svicarska Koliko volite Jovana : Datum upisa : 17.01.2009
| Naslov: Re: Kako vam se swidja Jowanov izgled? Sub Jan 17, 2009 10:46 pm | |
| | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
Broj poruka : 7693 Godina : 32 Lokacija : Svajcarska - [..Kragujevac..] Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 12.01.2009
| Naslov: Re: Kako vam se swidja Jowanov izgled? Pon Jan 19, 2009 2:52 pm | |
| | |
|
| |
mawijica Pocetnik
Broj poruka : 16 Koliko volite Jovana : Datum upisa : 19.01.2009
| Naslov: Re: Kako vam se swidja Jowanov izgled? Pon Jan 19, 2009 6:48 pm | |
| prelep je...dusxa...slatkisx... | |
|
| |
tanja90 Pocetnik
Broj poruka : 30 Godina : 34 Lokacija : Bosna i Hercegovina Koliko volite Jovana : Datum upisa : 20.01.2009
| Naslov: Re: Kako vam se swidja Jowanov izgled? Sre Jan 21, 2009 4:16 pm | |
| sladak | |
|
| |
xLoveMEorHateMEx Jocin fan
Broj poruka : 750 Godina : 31 Lokacija : Somewhere over the rainbow...xD Bosna & Hercegovina Koliko volite Jovana : Datum upisa : 21.01.2009
| Naslov: Re: Kako vam se swidja Jowanov izgled? Sre Jan 21, 2009 5:19 pm | |
| lijep je, ustvari prelijep i preprepresladakkkkkk | |
|
| |
Negativna :) Pocetnik
Broj poruka : 38 Godina : 30 Lokacija : (*MAKEDONIJA*) Koliko volite Jovana : Datum upisa : 01.02.2009
| Naslov: Re: Kako vam se swidja Jowanov izgled? Ned Feb 01, 2009 8:07 pm | |
| Sladak je | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
Broj poruka : 4676 Godina : 30 Lokacija : U Zambeziji kod Alise u zemlji cudesa Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 16.01.2009
| Naslov: Re: Kako vam se swidja Jowanov izgled? Pon Feb 02, 2009 2:02 am | |
njima zaista trebaju naocare... i to sa ogromnom dioptrijom... jer stvarno treba biti corav da bi mislili tako nesto.... za ovog preslatkog decka... on je PRELEEEEP!!! a oni koji su dosli ovde da ga vredjaju... toplo im preporucujem da se nose u p.m.... kog djavola su dolazili ovde??? da vredjaju???mrzim takve osobe.... OVO MESTO JE SAMO ZA ONE KOJI VOLE JOCU!!! a oni koji ga ne vole neka izadju odavde.... a ne da ga vredjaju...jer to nema smisla... samo pokazuju koliko su ljubomorni i odvratni!!! JOCA JE JEDAN JEDINI!!! i ja necu dozvoliti da ga neko vredja!!!! Tijanice smiri se! Kada je Joca u pitanju ne mogu da se smirim!!! i necu da dozvolim da neko vredja tako izvrsnog decka!!! jer ja znam da je on mnogo dobar i veoma emotivan i osetljiv.... i svaki negativan(i netacan)komentar o njemu njega jako pogodi.... znam to....veoma je osetljiv i ne zelim da se nervira zbog nekoliko budala!!! Slazem se sa tobom | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| |
| |
Angie<3Jowana Pocetnik
Broj poruka : 168 Godina : 28 Lokacija : KaKo KaD....Tu NeGdE...:) Koliko volite Jovana : Datum upisa : 03.02.2009
| Naslov: Re: Kako vam se swidja Jowanov izgled? Uto Feb 03, 2009 5:21 pm | |
| | |
|
| |
jovanica Pocetnik
Broj poruka : 1 Koliko volite Jovana : Datum upisa : 12.02.2009
| Naslov: Re: Kako vam se swidja Jowanov izgled? Čet Feb 12, 2009 10:50 pm | |
| prelep | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Kako vam se swidja Jowanov izgled? | |