| Vicevi | |
|
+9taca-joca ILMA-DARIO ZmAjChE_94 s*e*r*e*n*a KaTkaa* Tijana Jovanov fan Natasa93 najarealista Mina-Admin 13 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Mina-Admin Admin
Broj poruka : 2182 Godina : 32 Koliko volite Jovana : Datum upisa : 06.09.2008
| Naslov: Vicevi Uto Sep 09, 2008 2:30 pm | |
| Postavljajte razne viceve.... | |
|
| |
Mina-Admin Admin
| Naslov: Re: Vicevi Uto Sep 09, 2008 2:30 pm | |
| Napravi se Pirocanac da je umro,da bi video kako ce ukucani reagovati na to.I tako "mrtav" lezi on na stolu u sobi,kada pored njega raspravljaju ukucani.Rece u jednom trenutku snaja:"A, da mu kupimo jedno lepo odelo,da ima za sahranu i onaj svet?" Na to ce sin:"Ma kakvo odelo,kupicemo mu trenerku,jeftinija je." Prilazi zatim kcerka:"Dajte da mu kupimo jedne lepe cipele,da u njima hoda po raju." Kad ustade zet i rece:"Ma kakve cipele,dajte da mu kupimo patike na buvljak,jeftinije su!" kupe oni i patike kada prilazi zena "pokojnikova"i govori:''Ajde da mu uzmemo jedan lep sesir,voleo je sesir da nosi dok je bio ziv." A brat ce na to:"Ne,ne moze,kupicemo mu kacket,jeftinije je." Kupe mu oni i kacket,pa i dolaze kod njega,oblace mu trenerku,obuvaju cipele i stavljaju kacket i pocnu zene da kukaju nad "pokojnikom":"Gde nam ode?Gde nam ides?" odjednom,ustaje Pirocanac i razdere se:"Na Olimpijadu,majke vi ga nabijem!!!" | |
|
| |
Mina-Admin Admin
| Naslov: Re: Vicevi Uto Sep 09, 2008 2:31 pm | |
| Kaže Mujo Sulji: • Vidi što sam kupio sat za jeftine pare, radi 15 dana bez navijanja. Kaže Suljo: • Wow, koliko tek radi kad se navije!
Haso kaže: • Čuj Mujo, tebi trebaju samo veće uši da bi bio magarac. Mujo kaže: • E pa magarac nema velike uši. A Haso: • Pa onda ti ništa ne treba. | |
|
| |
Mina-Admin Admin
| Naslov: Re: Vicevi Uto Sep 09, 2008 2:31 pm | |
| Dolazi Mujo u javnu kuću i traži kurvu ali kod sebe ima samo 2 eura. Čovek na ulazu mu reče da ima jednu mrtvu kurvu na spratu i može nju koristiti za tu cenu. Posle 2 sata vraća se dole Mujo i ovaj na izlazu ga pita kako je bilo. Muja na to veli: • Ma super je bilo, samo na kraju kad sam svršio počeo da joj curi nos? Čuvar na to odgovara: • A pa to mora da je puna!
Piše Fata pismo bratu u vojci: • Dobro smo, bili smo tajo i ja na vašaru u Kotraži. Naišli neki mangupi, taju izudaraše, a mene izjebaše... Drugo pismo: • Dobro smo, bili smo na vašaru u Požegi. Naišli neke mangupi, taju izudaraše, a mene izjebaše. Treće pismo: • Približava se vašar u Ivanjici. Ja bih rado išla, al' se tajo nešto nećka... | |
|
| |
Mina-Admin Admin
| Naslov: Re: Vicevi Uto Sep 09, 2008 2:32 pm | |
| Pričaju telefonom Mujo i Suljo: • Gde si bolan, Suljo? • Ma, evo me u Norveškoj. • A gde je to? • Pa, kako da ti objasnim... Imaš li globus? • Imam. • E, to ti je odma' ispod šrafa.
Pita Mujo Fatu: • Hoćeš Fato, bolan, da se igramo Velikog Brata? Fata, sva srećna, odgovara: • Hoću Mujo, hoću. A Mujo će na to: • Fato, govori Veliki Brat! Imaš 2 minute da napustiš kuću! | |
|
| |
Mina-Admin Admin
| Naslov: Re: Vicevi Uto Sep 09, 2008 2:32 pm | |
| Mujo kaže Hasi: • Čujem da si dobio novi posao. Gde sad radiš? Haso: • U fabrici domina. Bušim rupe na dominama. • Pa kako da sad nisi na poslu? • Danas se u fabrici pravi duplo golo
Otišli Mujo i Haso na reku da se okupaju. Tek će Haso: • Sada ću skočiti na glavu. • Nemoj bolan - reče Mujo - ima školjki, ubićeš se. • Ha, ti si lud, Mujo. Otkud u ovoj reci školjke? - zaleti se i skoči. Izlazi posle toga raskrvavljene glave: • Vidi - kaže Muji - stvarno ima školjki. Školjka od fiće, školjka od stojadina, golfa, opela.. | |
|
| |
Mina-Admin Admin
| Naslov: Re: Vicevi Uto Sep 09, 2008 2:33 pm | |
| Dolazi Haso kod Muja kuci,kad vidi u dvoristu mu igraju Federer i Nadal tenis.Na to ce Haso:''Bolan,Mujo,sta ti je ovo?'',a Mujo:''Ma evo gledam neki tenis.''A Haso:''Pa,odakle ti to?''Mujo:"Ma eto,uhvatio neku zlatnu ribicu i ona mi ispunila tu zelju"Haso:"Pa daj meni tu zlatnu ribicu,da i meni ispuni neku zelju!"da mu Mujo ribicu i upozori ga:"Evo ti,samo pazi,malo je nagluva!"uzme ovaj ribicu,te pozeli da mu da 100.000 maraka,a ova mu da 100.000 karata...dolazi Haso sav zbunjen,te rece:"Bolan,Mujo,sta je ovo?Ja pozeleo 100.000 maraka,a ona mi dala 100.000 karata!!A Mujo ce na to:"A sta si ti mislio da sam ja hteo vrhunski tenis?!" | |
|
| |
najarealista Moderator
Broj poruka : 2093 Godina : 29 Lokacija : Nikisc Koliko volite Jovana : Datum upisa : 10.09.2008
| Naslov: Re: Vicevi Čet Sep 11, 2008 10:40 pm | |
| Zasto plavusa kupuje dve grejalice? Cula je da je parno grejanje najjeftinije.... | |
|
| |
Natasa93 Moderator
Broj poruka : 1789 Godina : 31 Lokacija : Kikinda Koliko volite Jovana : Datum upisa : 08.09.2008
| Naslov: Re: Vicevi Pon Okt 06, 2008 11:36 pm | |
| Dosao Ciga kod doktora i viče: • Doktore, pomagaj, ujela me zmija!!! Doktor: • Gde te je ujela? Ciga: • Tamo kod potoka!! Doktor: • Ali, na kojem te mestu ujela? Ciga: • Ama, tamo kod potoka! Doktor: • Ali, za šta te je ujela?!?? Ciga: • Nizašta, ništa joj nisam radio! | |
|
| |
Natasa93 Moderator
Broj poruka : 1789 Godina : 31 Lokacija : Kikinda Koliko volite Jovana : Datum upisa : 08.09.2008
| Naslov: Re: Vicevi Pon Okt 06, 2008 11:36 pm | |
| Bari Ciga plavušu da mu da malo pičke... • A daj malo, što si takva... • Ma beži bre budalo! Pogledaj se kakav si! • Aaajde daj malo. Evo daću ti mobilni! - i drži u ruci najnoviji Sony Ericsson. Plavuša se premišlja... Mobilni telefon... Bar 200 eura vredi... Ma što da ne! Da mu plavuša pičku i kad su završili kaže mu: • Dobio si šta si tražio! Daj sad mobilni! A tek će Ciga: • Piši, 064292... | |
|
| |
Natasa93 Moderator
| Naslov: Re: Vicevi Pon Okt 06, 2008 11:37 pm | |
| Piše mala Ciganka tinejdžerskom časopisu: "Draga Saveta, imam 13 godina i još uvek sam nevina... Da li to znači da je moj tata gay?" | |
|
| |
Natasa93 Moderator
| Naslov: Re: Vicevi Pon Okt 06, 2008 11:38 pm | |
| Dolazi Ciga kuci sa posla sa kolegom i taman pre nego što je pozvonio, vidi kroz prozor kako mu kum ševi ženu. Poludi Ciga, počinje da traži neku palicu da ubije i nju i njega, smiruje ga kolega: • Čekaj Cigo, nemoj tako, kum je to, zatrebaće ti, nemoj da prenagliš, budi malo diplomata. Ubedi kolega Cigu. Sačeka Ciga da završe pos`o pa pozvoni. Ulazi Ciga kući. Ciga: • O, kume odkud ti, aj` da popijemo kafu i rakijicu, može? Kum: • Može, što da ne... • Pa šta ima novo kume, kako se živi, radiš li nešto? • Pa šta da ti kažem kume, nađe se, tu i tamo... Ciga: • A-ha, a jebeš li nešto, kume? Kum: • Pa i to se nađe, tu i tamo... Ciga: • Pa idi TAMO, pička ti materina, idi TAMO... | |
|
| |
Natasa93 Moderator
| Naslov: Re: Vicevi Pon Okt 06, 2008 11:38 pm | |
| Došao Ciga kod sudije da se razvede od Ciganke: • Da m' razvedeš od ovu ciganku, drug sudija! • Ali, čekajte, vi znate da je brak svetinja i da bi trebalo da još malo razmislite - odgovori sudija. • Ma, da m' razvedeš drug sudija, kad ti kažem. Ne mogu da gledam više ovu ciganku... • Ali, molim vas, razmislite još malo - kaže sudija. • Drug sudija, jel ti čuješ šta t' ja kažem? Da m' razvedeš, i tačka! • Pa dobro, kad ste toliko navalili, ajd dobro, smatrajte da ste razvedeni - reče sudija. • Joj, fala ti drug sudija! Izlaze Ciga i Ciganka iz sudnice, dođu do vrata i Ciga se vrati da još nešto pita: • A, drug sudija, jel sad to znači da više nismo i brat i sestra? | |
|
| |
Natasa93 Moderator
| Naslov: Re: Vicevi Pon Okt 06, 2008 11:39 pm | |
| Bolesnik s povezom na glavi leži u postelji. Dežurni lekar se zaustavi pred njim i upita: • Saobraćajna nesreća? • Ne, maharadža! | |
|
| |
Natasa93 Moderator
| Naslov: Re: Vicevi Pon Okt 06, 2008 11:42 pm | |
| Biljana: "Koliko god puta da te brojim, uvek si mi jedini." Saša: "Danas je devedeseti dan kako te volim celog života." | |
|
| |
Natasa93 Moderator
| Naslov: Re: Vicevi Pon Okt 06, 2008 11:42 pm | |
| Polaže Fata vozački. Pita je instruktor: • Fato, kad podigneš desnu nogu, šta se događa? • Pa, pustiću gas - kaže Fata. • A kad podigneš levu nogu? • Pustiću kvačilo - kaže Fata. • A kad digneš obe noge? • E, onda sam položila! | |
|
| |
Tijana Jovanov fan Pocetnik
Broj poruka : 246 Godina : 29 Lokacija : Kragujevac Koliko volite Jovana : Datum upisa : 15.11.2008
| Naslov: Re: Vicevi Pet Dec 05, 2008 9:29 pm | |
| Dolazi bracni par kod bracnog savetnika: Zasto sa svojom zenom niste govorili sest meseci? Pa nisam hteo da joj upadam u rec! | |
|
| |
KaTkaa* Pripravnik
Broj poruka : 372 Godina : 29 Lokacija : Leskovac kuca AiK Koliko volite Jovana : Datum upisa : 10.09.2008
| Naslov: Re: Vicevi Sub Dec 06, 2008 3:58 pm | |
| ovo sam nasla na netu: nisu neki al nema veze:
Šta radi djevojka između dva napaljena Slovenca? Smeta !!!!!
Došo Mujo u Sloveniju i počne da radi na gradilištu. Svaki dan ga Janez zaj.ebava: - "Ej Mujo, znas kako su Bosanci nastali?" - "Ne znam!", veli Mujo. - "Medvjed [cenzurisano] bukvu." - "Dobro ako ti kažeš." Drugi dan pita Mujo Janeza: - "Janez ,a znaš kako si ti nasto?" - "Kako ?" - "J.ebo ti ja majku."
Zašto je slovenska nogometna reprezentacija u k.urcu?? Zato što su većina igrača Srbi, a najbolji igrač im je Čeh!!
Cemu služi radar u Sloveniji? Za zaj.ebanciju.
Zašto slovenski auti imaju samo 3 brzine? - Jer ne stigneš prebaciti u 4 već si na granici!
koja ce utrka formule 1 bit najkraca na svijetu? krug oko slovenije | |
|
| |
Broj poruka : 246 Godina : 29 Lokacija : Kragujevac Koliko volite Jovana : Datum upisa : 15.11.2008
| Naslov: Re: Vicevi Sub Dec 06, 2008 4:05 pm | |
| Kako se na ciganskom kaze kuca tebi,kuca meni? Baraka obama! | |
|
| |
| Naslov: Re: Vicevi Sub Dec 06, 2008 4:09 pm | |
| Uhvati Mujo malog Mujicu kako pusi,pa mu prigovara: -"Mujice sine tek si cetvrti razred osnovne skole,a vec pusis" -"Pa tata i ti si pusio u cetvrtom razredu osnovne" -"Da,ali ja sam tada imao 18 godina!" | |
|
| |
| Naslov: Re: Vicevi Sub Dec 06, 2008 4:14 pm | |
| Cita Mujo novine. -Fato,bolan,cujes ti ovo?Vecina saobracajnih nezgoda se desava na kilometar od kuce. -Joj,Mujo,pa sta cemo sad? -Da se odselimo malo dalje,za svaki slucaj,ha!? | |
|
| |
| Naslov: Re: Vicevi Sub Dec 06, 2008 4:15 pm | |
| Kako su Pirocanci iskorenili kriminal? Uveli mkirije u zatvor! | |
|
| |
| Naslov: Re: Vicevi Sub Dec 06, 2008 4:20 pm | |
| Upeco Mujo zlatnu ribicu i ona mu odluci ispuniti tri zelje da je pusti.
-Prva zelja zdravlje i rahatluk. -Druga zeljaSreca i bogatstvo. -Treca zelja da te upecam jos tri puta. | |
|
| |
s*e*r*e*n*a Pocetnik
Broj poruka : 27 Koliko volite Jovana : Datum upisa : 20.11.2008
| Naslov: Re: Vicevi Pon Dec 08, 2008 2:17 pm | |
| što je to humor? 7 djece u jednom kontenjeru što je to crni humor? jedno dijete u 7 kontenjera.. | |
|
| |
s*e*r*e*n*a Pocetnik
Broj poruka : 27 Koliko volite Jovana : Datum upisa : 20.11.2008
| Naslov: Re: Vicevi Pon Dec 08, 2008 2:22 pm | |
| PERICA ULAZI U PRODAVNICU I PITA PRODAVCA: "DOBAR DAN,IMAM 100 DINARA,STA MI PREPORUCUJETE?"NEKU DRUGU PRODAVNICU" | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Vicevi | |
| |
|
| |
| Vicevi | |
|