| Marko Kostic | |
|
+45zaKiih ILMA-DARIO xLoveMEorHateMEx ^^TIN@^^ Tijana706 cupka93 Jovana_92 wanja Veka:) MaKy* elena i love jovan music is in the air ^^^S@nDr@^^^ Enchy _Tanja_ *-*Slavica*-* taca-joca *Marina* ReD StAr LiOn Mimmie ^.^JeCkA^.^Krasiva Jecka91 Princessa Roberta Dasha ~Aleksandra_92~ ImrA aleksandra93 Opasno sam opasna jelena_je boca Natasa93 Kristina-krasiwa *Amel* KaTkaa* Mica93 Gaga Elena^ Simona Ana_ZA Waske _*LoLiPoP*_ najarealista Mina-Admin 49 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
ILMA-DARIO Zvezda granda
Broj poruka : 2579 Godina : 30 Koliko volite Jovana : Datum upisa : 29.11.2008
| Naslov: Re: Marko Kostic Ned Feb 22, 2009 6:44 pm | |
| ma odlicno a vidi onu kad zakopcava dugme...xexexe..ajoj | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
Broj poruka : 15212 Lokacija : jole obozavam te Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 14.10.2008
| Naslov: Re: Marko Kostic Ned Feb 22, 2009 6:53 pm | |
| | |
|
| |
ILMA-DARIO Zvezda granda
| Naslov: Re: Marko Kostic Ned Feb 22, 2009 7:38 pm | |
| | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
Broj poruka : 15212 Lokacija : jole obozavam te Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 14.10.2008
| Naslov: Re: Marko Kostic Ned Feb 22, 2009 7:46 pm | |
| jadno moje nije ni znao da ga slikaju | |
|
| |
ILMA-DARIO Zvezda granda
| Naslov: Re: Marko Kostic Ned Feb 22, 2009 7:46 pm | |
| - taca-joca ::
- jadno moje nije ni znao da ga slikaju
xexexe...kad je video sliku zaprepastio se | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
| Naslov: Re: Marko Kostic Ned Feb 22, 2009 7:55 pm | |
| verovatno xa xa xa.a jesi li primetila kako je prebledeo sinoc kad je ispao.jadnice.sta je posle bilo,nisu ga prikazali? | |
|
| |
ILMA-DARIO Zvezda granda
| Naslov: Re: Marko Kostic Ned Feb 22, 2009 8:04 pm | |
- verovatno xa xa xa.a jesi li primetila kako je prebledeo sinoc kad je ispao.jadnice.sta je posle bilo,nisu ga prikazali?
ma ne znam ali videla sam...nije znao gde se nalazi u tom trenutku | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
| Naslov: Re: Marko Kostic Ned Feb 22, 2009 8:40 pm | |
| jadnicak bio je u soku.a jole se srusio i plakao.srce mi se kidalo kada sam ga videla.i ja sam plakala | |
|
| |
ILMA-DARIO Zvezda granda
| Naslov: Re: Marko Kostic Ned Feb 22, 2009 8:43 pm | |
- jadnicak bio je u soku.a jole se srusio i plakao.srce mi se kidalo kada sam ga videla.i ja sam plakala
jaoj citaw komsiluk je bio na noge..kad sam ja plakala | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
| Naslov: Re: Marko Kostic Pon Feb 23, 2009 1:34 am | |
| - ILMA-DARIO ::
- taca-joca ::
- jadnicak bio je u soku.a jole se srusio i plakao.srce mi se kidalo kada sam ga videla.i ja sam plakala
jaoj citaw komsiluk je bio na noge..kad sam ja plakala a moji se prepali da ne dobijem infarkt.pritisak mi skocio | |
|
| |
ILMA-DARIO Zvezda granda
| Naslov: Re: Marko Kostic Pon Feb 23, 2009 1:37 am | |
- ILMA-DARIO ::
jaoj citaw komsiluk je bio na noge..kad sam ja plakala a moji se prepali da ne dobijem infarkt.pritisak mi skocio ajoj ...ja ne znam u tom trenutku nisam znala gde se nalazim samo sAM sa fotelje letela dolje na parket i moji su se prepali a cim su mare i joca dosli na crv.stolicu mama je odmah otisla po tablete | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
| Naslov: Re: Marko Kostic Pon Feb 23, 2009 1:45 am | |
| - ILMA-DARIO ::
jaoj citaw komsiluk je bio na noge..kad sam ja plakala a moji se prepali da ne dobijem infarkt.pritisak mi skocio ajoj ...ja ne znam u tom trenutku nisam znala gde se nalazim samo sAM sa fotelje letela dolje na parket i moji su se prepali a cim su mare i joca dosli na crv.stolicu mama je odmah otisla po tablete e i moja isto.htela sam da me nema u tom trenutku | |
|
| |
ILMA-DARIO Zvezda granda
| Naslov: Re: Marko Kostic Pon Feb 23, 2009 1:48 am | |
jaoj citaw komsiluk je bio na noge..kad sam ja plakala a moji se prepali da ne dobijem infarkt.pritisak mi skocio ajoj ...ja ne znam u tom trenutku nisam znala gde se nalazim samo sAM sa fotelje letela dolje na parket i moji su se prepali a cim su mare i joca dosli na crv.stolicu mama je odmah otisla po tablete e i moja isto.htela sam da me nema u tom trenutku jaoj ja nisam znala ma nicega nisam bila swesna...ja ne znam kako vreme odmice meni swe teze pada ispadanje apogotowo kad je joca za kraj...e to mi je najgore jesam li vam rekla da je br.2 njegov nesrecan broj jer kad je pewao lipe cvatu joca je bio sa pepijem do kraja a isto je bio br.2 | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
| Naslov: Re: Marko Kostic Pon Feb 23, 2009 2:28 am | |
| sasa se nece usuditi vise da ga stavlja na crvenoj stolici ja bar tako mislim | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Marko Kostic | |
| |
|
| |
| Marko Kostic | |
|